ZANUSSI WASMACHINE

Een Zanussi wasmachine is meer dan betaalbaar te noemen en biedt evengoed een zeer redelijke kwaliteit aan. Het Italiaanse merk Zanussi bestaat sinds 1916 toen het zich om te beginnen nog op ovens richtte. Net als AEG is Zanussi in de 90-er jaren van vorige eeuw overgenomen door Electrolux. Zanussi wasmachines kunt u goedkoop aanschaffen en zeker als tweedehands machine zoals u hieronder op de pagina kunt zien. We hebben op dit moment veel wasmachine aanbiedingen voor het merk Zanussi, dus dit is uw kans om meteen toe te slaan om een goedkope wasmachine op de kop te tikken. U loopt geen risico aangezien ze alle goed nagekeken werden op fouten en gebreken in onze werkplaats door onze ervaren witgoedmonteurs. Ook krijgt u de wasmachine met 6 maanden garantie. Dus mocht hij eventueel toch stuk gaan, wordt hij gratis vervangen of gerepareerd.

 

Een Zanussi wasmachine bespaart u een zee van tijd.

‘Ervaren in het snel en zorgvuldig reinigen van uw wasgoed.’

Zanussi wasmachines kunt u tweedehands zeer goedkoop kopen.

Als we een Zanussi wasmachine vergelijken met een Bosch wasmachine of een Siemens wasmachine ligt de kwaliteit er wat onder, maar er is ook een enorm verschil in prijs. Dus als u over een klein budget beschikt en snel een wasmachine wilt kopen, is een Zanussi hiervoor uitermate geschikt. Het door Zanussi uitgevonden Jetsystem wat ervoor zorgt dat de kleren sneller in met zeep doordrenkt water komen te liggen, is nog altijd in al hun wasmachines te vinden. De wasmachine bespaart hierdoor behoorlijk wat water.

Een Zanussi wasmachine heeft de volgende eigenschappen

Het kopen van een Zanussi wasmachine biedt u de volgende positieve kenmerken:

  • Zanussi wasmachines zijn een Italiaans product wat als het om wasmachines gaat in kwaliteit beneden de Duitse merken ligt. Dat neemt echter niet weg dat u met een Zanussi wasmachine zeer goed kunt wassen en u bespaart tijdens de aanschaf een hoop geld uit.
  • De specialiteit van een Zanussi wasmachine is door middel van het Jetsystem water te besparen, een systeem dat vele andere merken overgenomen hebben.
  • Qua service en garantie kan Zanussi zich goed meten met de concurrerende merken in de wasmachinebranche.

Koop uw tweedehands Zanussi wasmachine bij Witgoedhandel De Zwaan, want:

  • We bieden u uitstekende garantievoorwaarden (zes maanden) waarin de wasmachine gratis voor u gerepareerd wordt als hij onverhoopt kapot zou gaan. Nadat de garantie verlopen is, heeft u bij ons het recht om uw wasmachine tegen spotprijzen te laten repareren.
  • Zowel per mail, bij ons op de zaak, hier in de webshop als bij telefoon kunt u bestellingen doorgeven die pas later afgerekend hoeven worden.
  • Bij De Zwaan wordt uw wasmachine binnen één à twee dagen bij u op het werk of thuis afgeleverd tegen zeer lage bezorgkosten die per postcode berekend worden.
  • Onze chauffeur zet de wasmachine voor u op zijn plek. Tevens wordt de wasmachine voor aangesloten en laten we hem even proefdraaien zodat u zeker weet dat hij goed werkt.
  • Bij De Zwaan is het niet verplicht om vooraf te betalen. U kunt nadat de wasmachine bij u thuis geplaatst en aangesloten is contant met onze afrekenen.

Concurrerende merken voor wasmachines

Als u voor het eerst van uw leven een wasmachine aanschaft of slechte ervaringen heeft met bepaalde merken, is het misschien goed om eerst eens wat kennis op te doen over wasmachines in het algemeen. Een uitstekende plek hiervoor is ons blog waar u meerdere artikelen aantreft die u waarschijnlijk verder op weg kunnen helpen. Als u gewoon op zoek bent naar een goede wasmachine voor een prachtige prijs raden wij u aan om gewoon naar onze categoriepagina voor wasmachines te gaan.

‘Als u een klein budget heeft, is het kopen van een Zanussi wasmachine bij Witgoedhandel De Zwaan voor u misschien wel de beste oplossing.’

Aanbieding!
Goedkope wasmachine Amersfoort

WASMACHINE AEG LAVAMAT 62805

140,00 120,00

Goedkope wasmachine Amersfoort, koop uw wasmachine met zekerheid en garantie voor de beste prijs en laat hem thuis bezorgen door De Zwaan.

Aanbieding!
Goedkope Zanussi Rubino

WASMACHINE ZANUSSI RUBINO 1200

80,00 70,00

Deze super goedkope Zanussi Rubino 1200 heeft een aqua stop en wordt geleverd met 6 maanden garantie. Kom langs in onze showroom in Zwanenburg.

Aanbieding!
Wasmachine kopen Zanussi

WASMACHINE ZANUSSI BRILJANT 1600

90,00 80,00

Wasmachine kopen? Deze gebruikte wasmachine Zanussi Briljant 1600 krijgt u met 6 maanden garantie geleverd bij De Zwaan. Wasmachine kopen met garantie.

Aanbieding!
Zanussi wasmachine kopen

WASMACHINE ZANUSSI FLS 1084

70,00 60,00

Zanussi wasmachine kopen? Nu super goedkoop onze Zanussi FLS 1084 voorlader wasmachine met aqua stop en 6 maanden garantie op defecten.

Aanbieding!
2e hands wasmachine

WASMACHINE ZANUSSI LION 1200

90,00 70,00

2e hands wasmachine merk Zanussi type Lion 1200, deze 2e hands wasmachine wordt door de Zwaan verkocht met 6 maanden garantie erop.