ZANUSSI DROGER

Bij Witgoedhandel De Zwaan bestelt u uw Zanussi droger met de beste condities en voor de beste prijs. Als grootste witgoedhandel in Nederland hebben wij een goede doorstroom van goederen wat onze prijzen laag houdt. Hier in de webshop verkopen we rond de 60 tweedehands drogers, de Zanussi drogers die we op dit moment aanbieden, vindt u onderaan op de pagina. Het merk Zanussi heeft een goede reputatie en werd al in 1916 opgericht. Ondanks de overname door Electrolux in 1985 wordt er gewoon onder de naam Zanussi verder geproduceerd. Naast goede drogers produceert Zanussi ook het meest voorkomende ander groot witgoed.

Goedkoop een Zanussi droger bestellen?

‘Voordelige tweedehands drogers bij De Zwaan.’

Een tweedehands Zanussi droger in een zeer goede staat

In het geval u een tweedehands droger overneemt van een particulier, krijgt u garantie tot de deur en dat terwijl de machine waarschijnlijk jaren niet nagekeken is. Afgezien van het feit dat wij normaal gesproken nog goedkoper zijn dan de particulieren, is het kopen van een particulier een groot risico voor u. Bij Witgoedhandel De Zwaan koopt u in dit geval uw Zanussi droger met een garantieperiode van zes maanden. Mocht de machine in deze zes maanden problemen ondervinden dan wordt hij zonder meer omgeruild voor een gelijkwaardig model of gratis voor u gerepareerd. Ook is het zo dat al onze drogers voordat ze de verkoop ingaan zorgvuldig onder de loep genomen werden door onze witgoedmonteurs. Dit houdt in dat elke droger in een zeer goede conditie verkeert en de kans dat hij kapot zou gaan zeer klein is.

In het kort de voordelen van het bestellen bij De Zwaan:

  • Een garantieperiode van maar liefst zes maanden op al ons gebruikte witgoed plus het recht om na een verlopen garantieperiode uw witgoed tegen bodemprijzen door ons te laten repareren. Zie onze garantievoorwaarden voor de exacte gegevens hierover.
  • De Zwaan biedt optimaal bestelcomfort. U kunt bij ons kiezen uit het kopen op locatie, hier in de webshop, per e-mail of per telefonische bestelling.
  • Razendsnelle levering. De tweedehands drogers die u hier in de shop aantreft, zijn alle direct uit voorraad te leveren. Als u vandaag voor het middaguur bestelt, heeft u uw droger morgen al in huis.
  • De Zwaan levert u uw droger aan uw deur af. Afhankelijk van uw woonplaats betaalt u een ritprijs van tussen de 20 en € 50 waarvoor u zoveel artikelen in onze shop kunt bestellen als u wilt.
  • Bij De Zwaan is het mogelijk pas af te rekenen op het moment dat u uw witgoed bij u thuis geleverd krijgt. Alleen in het geval u graag met iDEAL betaalt, zou u dat meteen hier in de webshop moeten doen.

Kijk hieronder meteen welke Zanussi droger voor u de meest geschikte is.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.