WITGOED

Witgoed in alle soorten en maten, bij Witgoedhandel De Zwaan treft u alles aan en zowel nieuw als gebruikt. Over het algemeen is het zo dat wij een bepaald witgoedapparaat alleen tweedehands of alleen nieuw verkopen. Witgoed wat wij nieuw verkopen is bijvoorbeeld: koelkasten, gasfornuizen, inbouw ovens, kookplaten en vriezers. Witgoed wat wij tweedehands verkopen zijn onder andere: wasmachines, condensdrogers, magnetrons, ovens, koffiemachines, kookplaten, wasdrogers en vaatwassers. U vindt bij ons in de showroom op elk gewenst moment meer dan 5000 verschillende witgoedapparaten die direct uit voorraad te leveren zijn, de grootste keuze dus die u zich voor kunt stellen. Bij Witgoedhandel De Zwaan krijgt u altijd de beste prijs, de beste service en ook de beste garantievoorwaarden.

 

Witgoed van De Zwaan

‘Alle soorten nieuw en tweedehands witgoed.’

Prachtige prijzen voor al uw witgoed

Van de grootste witgoedverkoper in Nederland kunt u niet anders verwachten dan dat we u ook de beste prijs aanbieden, en dat is bij De Zwaan ook zeker het geval ongeacht of we het over nieuw of tweedehands witgoed hebben. Afgezien daarvan bieden we u prachtige aanbiedingen in alle categorieën. De Zwaan ontwerpt zelf gasfornuizen, koelkasten, inbouwovens maar ook salontafels en tuinmeubilair. Witgoed van het merk De Zwaan kost u slechts een fractie van de prijs die u voor een bekend merk zou betalen, maar aangezien we ons witgoed laten produceren in de fabriek van een bekend Europees merk heeft u wel de A-kwaliteit en A-keuze. Dit geldt zeker voor onze gasfornuizen die van hoogstaande kwaliteit zijn en tevens een oven van topkwaliteit erin hebben zitten.

Witgoed van De Zwaan biedt u de volgende voordelen:

  • Zwanenburg is centraal gelegen in Nederland, makkelijk te bereiken via diverse snelwegen en er is altijd volop parkeergelegenheid beschikbaar.
  • Afgezien van de witgoedapparaten die hier in de webshop aangeboden worden, hebben we op locatie in onze showroom nog veel meer aan te bieden. Met altijd meer dan 5000 witgoedapparaten op voorraad heeft u bij ons verreweg de grootste keuze en slaagt u praktisch altijd.
  • Onze prijzen voor zowel tweedehands als nieuw witgoed liggen beneden die van onze concurrenten. Bij De Zwaan bent u dus altijd het voordeligst uit en daarbij bieden we u ook nog de beste service en garantie.
  • Voor het laten thuisbezorgen van uw bestelling betaalt u bij ons slechts een vergoeding voor de gereden kilometers. U betaalt een vaste ritprijs, dus ongeacht hoeveel artikelen u bij ons bestelt, de bezorgkosten zijn altijd gelijk. Deze kosten worden op uw postcode berekend en liggen altijd tussen de 20 en € 50.
  • Van tevoren afrekenen is bij De Zwaan niet verplicht. U kunt gewoon hier in de webshop uw bestelling opgeven en kiezen voor de optie om uw bestelling te betalen als wij hem bij u thuis afleveren of u hem bij ons op komt halen.
  • Als extra service bij het thuisbezorgen van witgoed zetten we uw witgoedapparaat op zijn plek, sluiten het vervolgens voor u aan en mocht u dit graag willen, testen we of het goed werkt.

Hier beneden vindt u een greep uit onze voorraad witgoed met links naar de categorieën eronder.

ASKO wasmachine 1ASKO wasmachine 2

ASKO WASMACHINE 7 KG

200,00

ASKO wasmachine, semi-professionele wasmachine die zeer makkelijk in het gebruik is en super degelijk met alle luxe functies voor wasmachines.

AEG half inbouw vaatwasser 1AEG half inbouw vaatwasser 2 Uitverkocht

AEG HALF INBOUW VAATWASSER

140,00

AEG half inbouw vaatwasser uit roestvrij staal met energieklasse A, een uitgestelde start en resttijdindicatie. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser 1 Uitverkocht

ATAG 3 IN 1 INBOUW VAATWASSER

120,00 100,00

ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser met garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat we ons werk goed doen en dus weten dat we een machine aanbieden die goed werkt.

Uitverkocht

60X60 SIEMENS COMBIMAGNETRON

300,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.

Aanbieding!
Uitverkocht

AEG COMBIMAGNETRON

280,00 250,00

Goedkope AEG combimagnetron, deze goedkope magentron is geschikt om in te bouwen. Hij heeft zowel een digitaal scherm als een hete luchtoven.