WITGOED ALKMAAR

U heeft waarschijnlijk gezocht op Witgoed Alkmaar. Wij zitten weliswaar niet direct in Alkmaar, maar zijn vanuit Alkmaar bijzonder eenvoudig te bereiken via de A9 (ongeveer 25 minuten rijden) en beschikken over ruime parkeergelegenheid. Maar natuurlijk is het niet per se nodig om bij ons in Zwanenburg voorbij te komen, voor slechts twee tientjes leveren we uw gewenste witgoed bij u thuis af. Witgoedhandel De Zwaan heeft het grootste assortiment aan gebruikt witgoed in Nederland wat het voor u heel eenvoudig maakt om precies dat te vinden wat u nodig heeft. Afgezien van tweedehands witgoed verkopen we ook splinternieuwe gasfornuizen, koelkasten, ovens en magnetrons.

 

Witgoedhandel De Zwaan niet ver van Alkmaar

‘Continu meer dan 5000 witgoedapparaten voorradig.’

Het goedkoopste witgoed Alkmaar

Witgoed in Alkmaar kost u gemiddeld gezien gewoon wat meer dan wanneer u bij De Zwaan koopt, en dat geldt zeker als u meerdere items tegelijkertijd bestelt. Ook voor nieuw witgoed kunt u vanuit Alkmaar goed bij ons terecht. Witgoedhandel De Zwaan verkoopt bijvoorbeeld ook splinternieuwe gasfornuizen van eigen merk De Zwaan. Dit zijn over het algemeen brede vijf pits gasfornuizen, vaak gas op glas die we speciaal ontworpen hebben voor optimaal gemak in uw keuken. Voor bijna al het witgoed wat het merk De Zwaan voert, betaalt u een fractie van de prijs die u ergens anders zou betalen. Naast gasfornuizen hebben wij ook tuinset, salontafels, kookplaten, ovens, koelkasten, en vriezers van het merk De Zwaan.

De voordelen van het kopen van uw witgoed bij De Zwaan vanuit Alkmaar:

  • Zwanenburg ligt niet ver van Alkmaar, en als u bij ons voorbij komt in de showroom heeft u de grootst mogelijke keuze van witgoed die u zich voor kunt stellen.
  • Ook als u in Alkmaar witgoed bestelt en thuis laat bezorgen, heeft u daar hoogstwaarschijnlijk precies dezelfde kosten voor als wanneer u bij ons bestelt maar u betaalt meer voor uw witgoed.
  • De Zwaan is de grootste witgoedverkoper in Nederland en biedt verreweg de beste garantievoorwaarden en service onder witgoedbedrijven.
  • U hoeft bij ons niet van tevoren af te rekenen, u betaalt pas als wij uw wasmachine of gasfornuis bij u thuis afleveren. Echter als u graag met bankoverschrijving of iDEAL wilt betalen dan kan dat alleen hier in de webshop.
  • Als wij witgoed bij de klant thuis afleveren, zetten wij het voor u op zijn plek, sluiten het voor u aan en controleren daarna nog of het goed werkt.

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment witgoed met de links naar de categorie├źn eronder.

ASKO wasmachine 1ASKO wasmachine 2

ASKO WASMACHINE 7 KG

200,00

ASKO wasmachine, semi-professionele wasmachine die zeer makkelijk in het gebruik is en super degelijk met alle luxe functies voor wasmachines.

AEG half inbouw vaatwasser 1AEG half inbouw vaatwasser 2 Uitverkocht

AEG HALF INBOUW VAATWASSER

140,00

AEG half inbouw vaatwasser uit roestvrij staal met energieklasse A, een uitgestelde start en resttijdindicatie. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser 1 Uitverkocht

ATAG 3 IN 1 INBOUW VAATWASSER

120,00 100,00

ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser met garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat we ons werk goed doen en dus weten dat we een machine aanbieden die goed werkt.

Uitverkocht

60X60 SIEMENS COMBIMAGNETRON

300,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.

Aanbieding!
Uitverkocht

AEG COMBIMAGNETRON

280,00 250,00

Goedkope AEG combimagnetron, deze goedkope magentron is geschikt om in te bouwen. Hij heeft zowel een digitaal scherm als een hete luchtoven.