WHIRLPOOL WASMACHINE

Een Whirlpool wasmachine is een Amerikaans product. Whirlpool is een groot bedrijf met bijna 100.000 werknemers gevestigd in Michigan en bestaat al sinds 1911. De Whirlpool Corporation bezit ook een paar andere bedrijven die ook wasmachines produceren zoals Indesit en Bauknecht. Whirlpool is slechts actief in de branche witgoed en produceert naast wasmachines ook afwasmachines. was- en droogmachines, koffiemachines, kookplaten, magnetrons, ovens, koelkasten en afzuigkappen. Onlangs in het jaar 1991 heeft Whirlpool ook de complete witgoed productie van het Nederlandse merk Philips overgenomen.Zowel de prijzen als de kwaliteit van een Whirlpool wasmachine liggen in de middelste regionen als het gaat om tweedehands wasmachines zoals wij die bij De Zwaan verkopen. Bij ons heeft u al een Whirlpool wasmachine vanaf € 60. Alle wasmachines die wij van het merk verkopen, worden verkocht met een garantieperiode van zes maanden. Ook zijn ze allemaal door ervaren technici onder de loep genomen om zeker te zijn dat alle producten die wij verkopen 100% vrij zijn van gebreken.

 

Een Whirlpool wasmachine geeft een professioneel resultaat.

‘Uw kleding blijft langer nieuw en de wasmachine is verbluffend stil.’

Laten we zeggen dat een Whirlpool wasmachine beter is dan een Zanussi wasmachine , maar wat minder dan een Siemens wasmachine die op zijn beurt iets minder is dan een Bosch wasmachine met helemaal bovenaan in de rangschikking de Miele wasmachine. Dus de van een Whirlpool wasmachine is dat hij niet in derde wereld landen geproduceerd wordt maar gewoon in de Verenigde Staten in maar liefst acht verschillende steden. Aangezien het bij wasmachines zo is dat hoe duurder hoe beter de machine is, moeten we ook van een Whirlpool wasmachine zeggen dat hij een zeer goede prijs versus kwaliteitsverhouding heeft.

De Whirlpool wasmachine en zijn eigenschappen

Het kiezen voor een Whirlpool wasmachine komt met de volgende voordelen:

  • Een Whirlpool wasmachine is een kwaliteitsproduct uit de Verenigde Staten wat zijn prijs meer dan waard is.
  • Whirlpool wasmachines staan erom bekend bijzonder geruisloos te zijn, en zijn tevens bij de beste als het gaat om de gekleurde was.
  • Wat betreft garantie en service op een Whirlpool wasmachine kunnen we zeggen dat deze bovengemiddeld is.

Bij De Zwaan uw tweedehands Whirlpool kopen houdt in:

  • Alle Whirlpool wasmachines komen met een garantie van zes maanden waarin de wasmachine kosteloos voor u gerepareerd wordt als er onverhoopt iets mee aan de hand zou zijn. In extreme gevallen wordt de wasmachine voor een andere gelijkwaardig model ingeruild.
  • Bij De Zwaan is het heel erg makkelijk te bestellen zowel bij ons in de showroom, per e-mail, in onze webshop en zelfs bij telefonische bestelling.
  • Wij hanteren bijzonder snelle levertijden. Meestal is het zo vandaag bestelt morgen in huis met een maximum van twee dagen. Ook de kleine extra kosten voor het thuisbezorgen van witgoed zijn bij ons bijzonder laag te noemen.
  • Als extra service zetten wij de wasmachine voor u op zijn plaats, sluiten deze voor u aan, en testen hem in uw bijzijn om de goede werking ervan te garanderen
  • Bij Witgoedhandel De Zwaan is het mogelijk om de wasmachine contant af te rekenen op het moment dat hij aangesloten en wel bij u thuis staat.

Bent u op zoek naar de beste prijs ongeacht welk merk?

Veel mensen zijn wat betreft wasmachines gehecht aan een bepaald merk waar ze al jaren ervaring mee hebben. Dat kan een Whirlpool zijn, een Miele of zelfs een Zanussi. Over het algemeen is het ook een kwestie van geluk om met het juiste exemplaar gekocht te hebben. In de regel is het echter zo dat hoe duurder hoe beter de wasmachine ook is en u op den lange duur altijd ongeveer hetzelfde betaalt. Meer informatie over wasmachines in het algemeen kunnen wij u geven via ons blog. Als u het liefst gewoon een kijkje neemt op de standaard categoriepagina voor wasmachines waarbij tegen de 200 exemplaren aanbieden, klikt u hier.

‘Vandaag uw Whirlpool wasmachine bestellen bij Witgoedhandel De Zwaan houdt over het algemeen in morgen al in huis.’