WHIRLPOOL VAATWASSER

Met een Whirlpool vaatwasser bent u praktisch altijd verzekerd een goede vaatwasser in handen te hebben. Het Amerikaanse merk Whirlpool bestaat al sinds het jaar 1911 en heeft tegenwoordig een jaaromzet van rond de € 20.000.000.000. Het merk is niet alleen bekend voor zijn vaatwassers maar produceert ook ander groot witgoed zoals was- en droogmachines, koelkasten, afwasmachines, magnetrons, ovens, kookplaten, koffiemachines en afzuigkappen. Dat zijn op zijn zachts gezegd indrukwekkende cijfers en het is daarom ook niet vreemd dat veel mensen tegenwoordig bewust voor een Whirlpool vaatwasser kiezen.

 

Het merk Whirlpool maakt groot witgoed

‘Met afstand een van de beste merken voor vaatwassers.’

De Zwaan’s tweedehands Whirlpool vaatwassers

De Zwaan biedt u hier in de webshop meer dan 50 tweedehands vaatwassers waaronder altijd een aantal Whirlpool vaatwassers, en deze vindt u onderaan op de pagina. Al voor slechts € 90 heeft u bij ons een compleet nagekeken Whirlpool vaatwasser om in te bouwen. Voor een dergelijk lage prijs gaat natuurlijk niemand meer met de hand de vaat staan wassen wat behoorlijk slecht voor uw handen is. Aangezien ook het elke dag dragen van rubberen handschoenen geen pretje is, zou u er eens over na moeten denken meteen uw vaatwasser te bestellen. Witgoedhandel De Zwaan geeft u zes maanden garantie op alle tweedehands Whirlpool vaatwassers en voor een klein extra bedrag brengen wij hem bij u thuis voorbij, sluiten hem voor aan en controleren of hij goed werkt.

Ingebouwde Whirlpool vaatwasser

Het is vaak het mooist om een vaatwasser in een keuken in te bouwen, om deze op een fraaie manier te laten integreren met de rest van de keuken. Hiervoor zou de vaatwasser geplaatst moeten worden in een of twee van uw keukenkastjes en het beste is om ook een extra stroomvoorziening dicht bij de vaatwasser aan te brengen (ongeveer 50 cm afstand). Ook is het nodig dat er een extra waterafvoer aangelegd wordt, speciaal voor uw vaatwasser. Het echte inbouwwerk van vaatwassers is zoals u al hoort een specialistisch werkje, en daarom is het ook niet iets wat onze chauffeurs voor u kunnen doen. Om uw vaatwasser ingebouwd te krijgen zult u dus of zelf erg handig moeten zijn of er een derde partij bij u in de buurt voor in moeten schakelen. Als u van inbouw vaatwassers houdt, kunt u ook even een kijkje nemen bij onze Siemens inbouw vaatwassers.