WATERTON

Met een waterton ofwel regenton kunt u het regenwater opvangen en bewaren zodat u dit op drogere momenten voor uw planten en bloemen kunt gebruiken. Het beste is uiteraard om de waterton op een regenpijp aan te sluiten al komt er dan ook vaak wat afval mee in de ton maar dit is meestal geen probleem en kan er ook eenvoudig uitgefilterd worden. De watertonnen die we u hier in de shop verkopen zijn niet de meeste luxe maar zeker een zeer goedkope oplossing om een waterton in uw tuin te hebben. Voor de opslag van regenwater heft men sowieso geen dure ton nodig en zijn onze tonnen perfect. Hier een aantal voorbeelden van verschillende groottes watertonnen: 12 liter, 15 liter , 25 liter, 35 liter, 60 liter, 120 liter, 200 liter, 220 liter of 260 liter ton. Wat betreft een metalen waterton heeft u de keuze uit de 100 liter, 200 liter groen, 200 liter blauw, en 208 liter ton. Onze tonnen zijn bijzonder schoon aangezien ze afkomstig zijn uit de voedingsmiddelenindustrie en bovendien zeer goed schoongespoeld zijn. We bieden watertonnen aan in een stuk of 10 verschillende kleuren zoals u onderaan op de pagina zelf kunt bekijken.

 

Uw waterton vindt u nergens goedkoper dan bij De Zwaan

‘Tonnen in vele kleuren en nog meer afmetingen’

Geschikt voor agressieve stoffen en bezorging

De meeste van onze watertonnen zijn vervaardigd van het material HDPE wat praktisch overal tegen bestand is. Dit houdt in dat de tonnen geschikt zijn voor het vervoer of de opslag van chemicaliën, farmaceutische grondstoffen, oplosmiddelen, olie, brandstoffen, diesel en verschillende soorten zuren.

Om de waterton(nen) bij u thuis te krijgen, hebben we in veel gevallen genoeg aan de post en zeker in het geval het kleine tonnen betreft. De post berekent de vaste bedragen van € 13,95 en € 6,95 en op de pagina van elk product (ton) vindt u het aantal tonnen dat u voor deze bedragen kunt laten bezorgen. Als u grotere tonnen of IBC containers bestelt, kunt u ons het beste even bellen op het 020-nummer bovenaan de website om een prijs met u af te spreken waarvoor wij ze zelf bij u voorbij brengen.

Andere leuke toepassingen voor een waterton

In een waterton kan men niet alleen regenwater opslaan maar ze zijn voor allerhande zaken te gebruiken. Hier op de pagina ziet u op een paar afbeeldingen hoe er plantenbakken en een fietsenrek van gemaakt werd. Andere leuke ideeën zijn ze te gebruiken als boei voor uw boot, er een vlot mee te bouwen, als men erg handig is kan men er zelfs een bankstel mee te bouwen. Misschien heeft u nog een veel beter idee wat u met een waterton kunt doen. Het inzamelen van regenwater brengt sowieso een aantal grote voordelen met zich mee: u bent milieubewust bezig, en het water kost u geen cent. Een ander groot voordeel van regenwater is dat er geen kalk in zit, wat dit water uitermate geschikt maakt om er auto’s mee te wassen of er de ramen mee te lappen.

Alle plastic vaten en IBC containers

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.