WATERTON KOPEN

Een goedkope waterton kopen is bij ons erg eenvoudig. Afhankelijk van de grootte van de ton die u zoekt, beginnen de prijzen al vanaf een paar euro en zelfs de grootst mogelijke ton oftewel een 1000 l IBC container heeft u al vanaf € 35. We bieden watertonnen in verschillende materialen zoals metaal en plastic en in heel veel verschillende maten maar als u een prachtige houten regenton zoekt, kunnen we u daar helaas niet bij helpen. Hier in de webshop kunt u vooral terecht voor goedkope watertonnen, uitermate geschikt voor de opslag van regenwater of andere drinkwater. Hier heeft u een kleine opsomming van een aantal verschillende maten tonnen die wij verkopen: De 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l of 260 l waterton. Wat betreft een metalen waterton heeft u de keuze uit de 100l, 200l groen, 200l blauw, en 208l waterton. Een waterton kopen bij Witgoedhandel De Zwaan houdt in dat u een ton koopt die afkomstig is uit de voedselindustrie en waar dus geen schadelijke stoffen ingezeten hebben, en die bovendien goed schoongespoeld is. Deze tonnen kunnen direct ingezet worden als waterton. Het is wel zo dat u deze tonnen in principe ook heel goed kunt gebruiken voor de opslag of het vervoer van agressieve stoffen zoals olie, diesel, benzine, oplosmiddelen, medicijnen, zuren of chemicaliën. De tonnen zijn gemaakt van het materiaal HDPE wat een zeer resistent plastic is.

 

Een waterton kopen, goedkoper dan bij de concurrent

‘Schoongemaakte watertonnen in alle maten van De Zwaan’

Goedkoop per post laten bezorgen

Een waterton kopen bij Witgoedhandel De Zwaan en laten thuisbezorgen door de post, dat kan heel gemakkelijk. De post berekent vaste bedragen van € 6,95 en € 13,95 en op elke productpagina vindt u precies aangegeven hoeveel tonnen u voor deze prijzen bij u thuis krijgt. Grote tonnen en IBC containers kunnen uiteraard niet per post geleverd worden en als u zelf niet overgeschikt vervoer beschikt, kunt u ons het beste even bellen aangezien wij ze bij u kunnen leveren tegen een vergoeding per gereden kilometer. Tenzij dit anders op de productpagina aangegeven wordt, hebben tonnen altijd een vaste prijs ongeacht het aantal wat u ervan bestelt. De reden hiervan is dat we onze prijzen zo goedkoop mogelijk houden en dus ook bij grotere afname niet met de prijs kunnen zakken. Afgezien van een waterton kopen, kunt u bij ons ook goed terecht voor een IBC container of jerrycan.

Onze stalen en kunststof tonnen zijn voor van alles te gebruiken

Bijzonder geschikt als waterton, maar zeker niet alleen daarvoor. Zowel stalen als ook kunststof tonnen gebruikt men voor van alles en nog wat. Een paar goede voorbeelden zijn een aquaponics waarin men zeer geschikt planten kan kweken, ze zijn te gebruiken als boei voor uw boot, en ook zijn de meeste tonnen geschikt om er een vlot mee te bouwen en natuurlijk als regenton. Hier op de pagina vindt u een aantal foto’s met nog een paar goede ideeën zoals plantenbakken en fietsenrekken met wat schilder- en zaagwerk. Belangrijk is dat onze watertonnen goed schoongespoeld zijn en direct inzetbaar zijn om water in op te slaan. Een waterton kopen bij Witgoedhandel De Zwaan houdt voor elke ton in dat hij uit de voedselindustrie afkomstig is en het dus een schone hygiënische ton betreft.

Alle plastic vaten en IBC containers

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

60 LITER TONNEN MET DEKSEL

10,00

Van deze 60 liter tonnen met deksel kunt u tot 5 stuks gewoon goedkoop met de post laten bezorgen. Werden gebruikt voor diervoeders in een zak.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.