WASDROGER

Een wasdroger vinden die u bevalt en binnen uw budget past moet hier in de webshop van De Zwaan niet al te moeilijk zijn. Wij hanteren de beste prijzen in de markt voor gebruikte wasdrogers en hebben een meer dan uitgebreid aanbod voor u met vele wasdroger aanbiedingen. Wij hebben een wasdroger van alle voorkomende bekende merken als Miele, AEG, Whirlpool, Marijnen, LG, Indesit, Siemens, Zanker, Bauknecht en nog veel meer. Ook hebben we ze in alle prijsklassen, vanaf € 60 tot en met de duurste rond de € 220. Als uw wasdroger dus net kapot gegaan is en u bent op zoek naar vervanging, gaat u bij ons zeker slagen. Vergeet ook niet dat wij als grootste tweedehands witgoedverkoper van Nederland u de beste garantievoorwaarden aanbieden en de beste service geven.

 

Wasdroger aan het zoeken?

‘Keuze uit meer dan 60 tweedehands wasdrogers uit voorraad leverbaar.’

Wasdroger, tweedehands maar kwaliteit

Elke wasdroger die u hier in de webshop aangeboden wordt, voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Een wasdroger die bij ons binnenkomt wordt direct in de werkplaats gecontroleerd op fouten en gebreken door speciaal daarvoor opgeleide technici. Zij repareren en vervangen onderdelen waar nodig en maken alle machines grondig schoon van binnen. U koopt weliswaar een tweedehands wasdroger maar met de zekerheid dat deze waarschijnlijk nog jaren meegaat. Als nog een extra stukje zekerheid geven we u een half jaar garantie op de wasdroger waarin hij zonder meer omgeruild wordt of gratis gerepareerd als hij onverhoopt toch stuk zou gaan. Ook nadat een garantieperiode verlopen is heeft u als klant van De Zwaan het recht om super goedkoop uw wasdroger te laten repareren, lees hierover onze garantievoorwaarden.

Alle voordelen van een wasdroger kopen bij De Zwaan nog eens op een rijtje:

  • Keuze uit meer dan 60 wasdrogers hier in de webshop, en bij ons op locatie in Zwanenburg is de keuze nog een stuk groter en kunnen we u van advies voorzien. De juiste droger kopen is dan heel eenvoudig.
  • De Zwaan hanteert de laagste prijzen in de markt voor tweedehands witgoed. Tevens krijgt u bij ons de beste service en garantie aangeboden.
  • Voor een klein extra bedrag brengen we de droger bij u thuis voorbij. Dit bedrag loopt niet op als u meerdere items bij ons bestelt en ligt altijd tussen de € 20 en € 50 afhankelijk van uw postcode.
  • Op tweedehands witgoed zit altijd een half jaar garantie. Maar in onze garantievoorwaarden kunt u lezen hoe u tot een jaar tijd voor slechts € 20 uw apparaat door ons kunt laten repareren en daarna voor € 50, dit zijn unieke voorwaarden in de business.
  • U kunt bij ons gewoon bestellen en hoeft niet van tevoren af te rekenen. Dit doet u op het moment dat wij uw bestelling bij u thuis voorbij brengen. Tenzij u graag met iDEAL of bankoverschrijving betaalt, dat kunt u alleen hier in de webshop doen.

Toe aan een nieuwe droger? Hieronder vindt u 100% zeker een wasdroger van uw gading binnen uw budget.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.