WASDROGER AANBIEDING

Een wasdroger aanbieding is snel gevonden binnen ons assortiment van meer dan 60 verschillende tweedehands wasdrogers. De Zwaan biedt u een ruime keuze aan wasdrogers van de diverse merken zoals onder andere Whirlpool, LG, Indesit, Bauknecht, Siemens, Miele en AEG. Als grootste witgoedhandel van Nederland biedt De Zwaan u sowieso altijd al de beste prijs, maar ondanks dat zijn dus vele van onze wasdrogers in de aanbieding. De prijzen voor wasdrogers variëren tussen de 60 en € 220 en het lijkt ons sterk dat als uw wasdroger net kapot gegaan is en u echt op zoek was naar een vervangende wasdroger u hier in onze webshop daar niet voor gaat slagen binnen het door u gestelde budget. Bij De Zwaan bent u tevens verzekerd van de beste service, goedkoopste thuisbezorging, snelste levering en de beste garantievoorwaarden.

 

Wasdroger aanbieding aan het zoeken?

‘Vele van onze 60+ tweedehands wasdrogers zijn in de aanbieding.’

Tweedehands wasdrogers van een zeer goede kwaliteit

Een wasdroger aanbieding houdt bij Witgoedhandel De Zwaan niet in dat u geen waar voor uw geld krijgt. Alle wasdrogers die u hier in de webshop aantreft, zijn zware kwaliteitseisen ondergaan. Elk exemplaar is in onze webshop grondig gecheckt op fouten en veelvoorkomende problemen door onze witgoedmonteurs. Tijdens deze inspectie worden alle problemen meteen opgelost in de vorm van reparaties of het vervangen van onderdelen. Ook wordt al ons witgoed altijd netjes van binnen schoongemaakt voor het de verkoop ingaat. De wasdroger aanbieding waar u gebruik van maakt, betreft normaalgesproken een wasdroger die nog met gemak een aantal jaren mee kan. Om alle risico’s voor u als klant in te perken, geven we u zes maanden garantie op de droger. In deze periode repareren we uw apparaat gratis of vervangen het door een gelijkwaardig apparaat als het onverhoopt toch kapot zou gaan. Als klant van De Zwaan geniet u tevens van onze speciale condities voor het laten repareren van witgoed tegen spotprijzen nadat uw garantieperiode verlopen is.

De voordelen van het kopen bij De Zwaan op een rij:

  • We bieden u een ruime keuze aan, vele wasdroger aanbiedingen tussen de ruim 60 verschillende wasdrogers die u hieronder op de pagina aantreft.
  • Als grootste witgoedhandel van Nederland biedt De Zwaan u de beste prijs, de beste garantie, de beste bezorgkosten en de beste service.
  • Voor het laten thuisbezorgen van uw wasdroger betaalt u een enkele prijs, die niet oploopt als u meerdere producten bij ons bestelt. De prijs wordt berekend op uw woonplaats (postcode) en ligt altijd tussen de 20 en € 50.
  • Nadat uw half jaar garantie verlopen is (tweedehands witgoed), heeft u als klant van Witgoedhandel De Zwaan het recht om voor slechts € 20 uw wasdroger te laten repareren. Lees onze garantievoorwaarden als u meer over deze speciale condities wilt weten.
  • Bij De Zwaan mag men zowel telefonisch, per mail, als hier in de webshop bestellen zonder meteen af te moeten rekenen. U kunt ons betalen op het moment dat u de bestelling ophaalt, of wij hem bij u thuis afleveren.

AL ONZE WASDROGERS

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.