WASDROGER AANBIEDING

Een wasdroger aanbieding is snel gevonden binnen ons assortiment van meer dan 60 verschillende tweedehands wasdrogers. De Zwaan biedt u een ruime keuze aan wasdrogers van de diverse merken zoals onder andere Whirlpool, LG, Indesit, Bauknecht, Siemens, Miele en AEG. Als grootste witgoedhandel van Nederland biedt De Zwaan u sowieso altijd al de beste prijs, maar ondanks dat zijn dus vele van onze wasdrogers in de aanbieding. De prijzen voor wasdrogers variëren tussen de 60 en € 220 en het lijkt ons sterk dat als uw wasdroger net kapot gegaan is en u echt op zoek was naar een vervangende wasdroger u hier in onze webshop daar niet voor gaat slagen binnen het door u gestelde budget. Bij De Zwaan bent u tevens verzekerd van de beste service, goedkoopste thuisbezorging, snelste levering en de beste garantievoorwaarden.

 

Wasdroger aanbieding aan het zoeken?

‘Vele van onze 60+ tweedehands wasdrogers zijn in de aanbieding.’

Tweedehands wasdrogers van een zeer goede kwaliteit

Een wasdroger aanbieding houdt bij Witgoedhandel De Zwaan niet in dat u geen waar voor uw geld krijgt. Alle wasdrogers die u hier in de webshop aantreft, zijn zware kwaliteitseisen ondergaan. Elk exemplaar is in onze webshop grondig gecheckt op fouten en veelvoorkomende problemen door onze witgoedmonteurs. Tijdens deze inspectie worden alle problemen meteen opgelost in de vorm van reparaties of het vervangen van onderdelen. Ook wordt al ons witgoed altijd netjes van binnen schoongemaakt voor het de verkoop ingaat. De wasdroger aanbieding waar u gebruik van maakt, betreft normaalgesproken een wasdroger die nog met gemak een aantal jaren mee kan. Om alle risico’s voor u als klant in te perken, geven we u zes maanden garantie op de droger. In deze periode repareren we uw apparaat gratis of vervangen het door een gelijkwaardig apparaat als het onverhoopt toch kapot zou gaan. Als klant van De Zwaan geniet u tevens van onze speciale condities voor het laten repareren van witgoed tegen spotprijzen nadat uw garantieperiode verlopen is.

De voordelen van het kopen bij De Zwaan op een rij:

  • We bieden u een ruime keuze aan, vele wasdroger aanbiedingen tussen de ruim 60 verschillende wasdrogers die u hieronder op de pagina aantreft.
  • Als grootste witgoedhandel van Nederland biedt De Zwaan u de beste prijs, de beste garantie, de beste bezorgkosten en de beste service.
  • Voor het laten thuisbezorgen van uw wasdroger betaalt u een enkele prijs, die niet oploopt als u meerdere producten bij ons bestelt. De prijs wordt berekend op uw woonplaats (postcode) en ligt altijd tussen de 20 en € 50.
  • Nadat uw half jaar garantie verlopen is (tweedehands witgoed), heeft u als klant van Witgoedhandel De Zwaan het recht om voor slechts € 20 uw wasdroger te laten repareren. Lees onze garantievoorwaarden als u meer over deze speciale condities wilt weten.
  • Bij De Zwaan mag men zowel telefonisch, per mail, als hier in de webshop bestellen zonder meteen af te moeten rekenen. U kunt ons betalen op het moment dat u de bestelling ophaalt, of wij hem bij u thuis afleveren.

AL ONZE WASDROGERS

Tweedehands condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER BOSCH WTL 5400

90,00

Tweedehands condensdroger Utrecht, voor kleine kosten bezorgen we ons witgoed tot uw voordeur in Utrecht. De beste prijs en kwaliteit met garantie.

2e hands condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER BOSCH WTL 6201

120,00

2e hands condensdroger Utrecht, uw 2e hands condensdroger thuisbezorgd krijgen voor de beste prijs met garantie kan ook in Utrecht zonder problemen.

2e hands condensdroger Den Haag Uitverkocht

CONDENSDROGER INDESIT ISL 79 C

100,00

2e hands condensdroger Den Haag, bestel online deze 2e hands condensdroger en krijg hem tegen een kleine vergoeding thuisbezorgd in Den Haag, met garantie.

Goedkope condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER LG TDC 70070 E

150,00

Goedkope condensdroger Utrecht, deze geweldige condensdroger krijgt u voor een prikkie in Utrecht bij u thuisbezorgd met garantie op gebreken.

Goedkope condensdroger Den Haag Uitverkocht

CONDENSDROGER MARIJNEN CMK 925

90,00

Goedkope condensdroger Den Haag, deze gebruikte Marijnen condensdroger krijgt u bij De Zwaan voor de beste prijs en met een garantie van een half jaar.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker Uitverkocht

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER ZANUSSI TCE 7224

90,00 60,00

2e hands condensdroger Zanussi TCE 7224. Deze 2e hands condensdroger kunnen we u bij De Zwaan leveren met een half jaar garantie erop.

Aanbieding!
AEG wasdroger online Uitverkocht

WASDROGER AEG LAVATHERM DIAMANT S

110,00 100,00

AEG wasdroger online bestellen, type Lavatherm Diamant S. Van strijkdroog tot zeer droog, allemaal geen probleem voor deze AEG wasdroger.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

Bauknecht condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5850

90,00

Bauknecht condensdroger kopen van het type TRK 5850. Deze condensdroger komt met een garantieperiode van een half jaar. Dat kan alleen bij De Zwaan.

2e hands wasdroger Eindhoven Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
gebruikte wasdroger Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRKD 6627

90,00 70,00

Gebruikte wasdroger, deze gebruikte Bauknecht TRKD 6627 is bij De Zwaan in de aanbieding en komt met 6 maanden garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands wasdroger Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger Uitverkocht

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BOSCH WTL 5200

80,00

Goedkope condensdroger kopen van het merk Bosch, type WTL 5200, 2e hands met 6 maanden garantie erop bij Witgoedhandel De Zwaan.

Tweedehands wasdroger Utrecht Uitverkocht

WASDROGER ELECTROLUX EDC 5310

90,00

Tweedehands wasdroger Utrecht, koop uw tweedehands wasdroger nu voor de beste prijs bij De Zwaan witgoedhandel met 26 weken garantie op defecten.

Goedkope wasdroger Utrecht Uitverkocht

WASDROGER INDESIT IDCA 735

120,00

Goedkope wasdroger Utrecht, de goedkoopste wasdrogers thuisbezorgd met een half jaar garantie vindt u bij de Zwaan witgoedhandel.

Goedkope wasdroger Den Haag Uitverkocht

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

Tweedehands wasdroger Amsterdam Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS SIWATHERM C 7

80,00

Tweedehands wasdroger Amsterdam, spotgoedkope tweedehands wasdroger die u met 6 maanden garantie koopt. De Zwaan is de absoluut goedkoopste in Nederland.

Goedkope wasdroger Amsterdam Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS TXL 2272

110,00

Goedkope wasdroger Amsterdam, de beste prijs voor 2e hands witgoed krijgt u bij De Zwaan. Goed nagekeken goedkope wasdroger met garantie.

gebruikte Whirlpool wasdroger Uitverkocht

WASDROGER WHIRLPOOL AWZ 7460

100,00

Deze gebruikte Whirlpool wasdroger type AWZ 7460 heeft een vulgewicht van 6kg, energieklasse B en een anti-kreuk fase. Goedkope droger met garantie.

gebruikte wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI TC 7114

90,00

Gebruikte wasdroger kopen, merk Zanussi type TC 7114 met vochtsensor en anti-kreuk fase. De Zwaan geeft 6 maanden garantie op deze wasdroger.

Aanbieding!
goedkope wasdroger Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.