WAS DROOGCOMBINATIE

Een was droogcombinatie spaart ruimte uit aangezien u maar een apparaat nodig heeft in plaats van een aparte wasmachine en droger. Er is een behoorlijk grote vraag naar tweedehands was droogcombinaties, wat tot gevolg heeft dat wij vaak snel uitverkocht zijn wat betreft deze apparaten maar onderaan op de pagina ziet u wat voor was droogcombinaties wij op dit moment aanbieden. Voor de exemplaren die wij aanbieden kunnen wij u garanderen dat ze compleet nagekeken zijn in onze werkplaats door onze goed opgeleide technici en waar nodig gerepareerd en schoongemaakt werden van binnen. Voor de zekerheid krijgt u ook zes maanden onvoorwaardelijke garantie op uw was droogcombinatie, dus als er onverhoopt toch iets mee aan de hand zou zijn, wordt hij meteen voor u gerepareerd of vervangen door een gelijkwaardig model.

 

Zoekt u een goede was droogcombinatie?

‘Goedkope betrouwbare 2e hands was droogcombinaties.’

De laagste prijs voor uw was droogcombinatie

Witgoedhandel De Zwaan heeft doorlopend meer dan 5000 witgoedapparaten in het assortiment. Mocht u hier op de pagina niet al te veel was droog combinaties aantreffen, loont het de moeite om ons even te bellen en te vragen of wij misschien in de showroom in Zwanenburg nieuwe exemplaren hebben staan die net binnengekomen zijn die nog niet in de webshop gezet werden.

Ongeacht van welk merk u bij De Zwaan een was droogcombinatie koopt, onze prijzen zijn altijd uiterst scherp en vergeleken met onze concurrentie bieden we met afstand de beste service en garantie (lees onze garantievoorwaarden). Unieke voorwaarden bij De Zwaan zijn bijvoorbeeld dat u nadat een garantieperiode verlopen is, u als klant van ons het recht heeft om voor slechts 20 euro uw was droogcombinatie te laten repareren. Ook uniek is dat wij uw was droog combinatie bij u thuis voorbij brengen voor een ritprijs en u niet laten betalen voor elk apart artikel.

Kort samengevat de redenen waarom u het beste uw was droog combinatie bij De Zwaan koopt:

  1. Als grootste tweedehands witgoedhandel van Nederland vindt u bij ons doorgaans de scherpste prijzen voor alle witgoedapparaten, dus ook voor was droogcombinaties.
  2. Bij Witgoedhandel De Zwaan is het niet nodig om vooraf te betalen. Bestelt u gewoon en geeft u tijdens het afrekenproces aan dat u ons betaalt op het moment dat u de wasmachine thuis afgeleverd krijgt of u hem bij ons op komt halen.
  3. Voor het thuisbezorgen van witgoedartikelen rekenen wij slechts een vergoeding voor de gereden kilometers. U betaalt een prijs van tussen de € 20 en € 50 die op uw postcode berekend wordt. Als u meerdere items in de shop bestelt, lopen deze kosten niet extra op.
  4. Onze chauffeur die uw was droog combinatie bij u thuis voorbij brengt, zit hem ook voor u op zijn plek, sluit hem aan en test voor u of hij goed werkt.
  5. Bij De Zwaan kunt u afgezien van op locatie en hier in de webshop ook telefonisch of per e-mail uw bestelling doorgeven.

Weinig aanbod te vinden hieronder? Belt u ons even op het 020-nummer bovenaan de website. Het is namelijk goed mogelijk dat wij in onze showroom een veel groter aanbod hebben dan hier in de webshop.