VRIEZER

Een vriezer vindt u bij Witgoedhandel De Zwaan tegen aantrekkelijke prijzen. Over het algemeen verkopen wij voornamelijk tweedehands vriezers, maar soms ook partijen nieuwe vriezers. Een tweedehands vriezer van De Zwaan is altijd zeer goed nagekeken voor hij de verkoop inging en waar nodig gerepareerd. In sommige gevallen krijgt een vriezer ook nieuwe onderdelen en sowieso wordt hij van binnen goed schoongemaakt. Aangezien u bij ons zes maanden garantie krijgt op tweedehands apparaten, zijn wij er zeker niet bij gebaat u een vriezer te verkopen die niet in orde zou zijn. Over het algemeen kan men ervan uitgaan dat de producten die wij tweedehands verkopen nog jaren mee gaan.

Heeft uw vriezer het net af laten weten?

‘ Hier in de shop vindt u snel een vervangend exemplaar, check ons aanbod onderaan op de pagina.’

Garantie op uw vriezer

Mocht een door u gekochte tweedehands vriezer binnen de garantieperiode van zes maanden onverhoopt kapot gaan, bieden wij u zonder meer een vervangend apparaat aan of een gratis reparatie. In het geval van nieuwe vriezers zit er een garantie van twee jaar op. U vindt ons assortiment aan vriezers onderaan op deze pagina met daaronder ons aanbod voor koelkasten met ingebouwde vriezer. Zowel de aanschaf als de bezorgkosten zijn bij Witgoedhandel De Zwaan over het algemeen lager dan bij onze concurrent en zeker als u de kwaliteit vergelijkt. Zoals u weet zijn wij de grootste verkoper van witgoed in Nederland en leveren de beste service en prijs. Van al onze producten vindt u op de productpagina in de tabel opgave van het geluidsniveau en de energieklasse.

Waarom bestellen bij Witgoedhandel De Zwaan?

  • U treft bij ons de beste prijs, service en garantie aan. Tevens is de levering van witgoed razendsnel en voordelig.
  • U kunt bij ons zowel per e-mail, telefonisch, via onze webshops of direct bij ons in de showroom in Zwanenburg bestellen. Nergens vindt u een dergelijk bestelgemak.
  • Alle producten die u in onze webshop aantreft zijn meteen uit voorraad te leveren. In 99% van de gevallen betekent voor het middaguur bestellen dat u uw product(en) de volgende dag al thuis heeft.
  • Voor de bezorging rekenen we een bedrag voor de verreden brandstof, een ritprijs. Deze prijs ligt tussen de 20 en € 50 en wordt op uw woonplaats berekend. Voor dit bedrag mag u zoveel producten in onze shop bestellen als u wilt.
  • Tenzij u graag met iDEAL betaalt, kunt u gewoon met onze afrekenen op het moment dat u de spullen bij ons ophaalt of wij ze bij u thuis afleveren. Let er wel op dat wij bij u aan de deur uitsluitend contant geld accepteren.

‘Onderstaande vriezers zijn onmiddellijk uit voorraad te leveren.’

Bosch tafelmodel vriezerBosch tafelmodel vriezer 2 Uitverkocht

BOSCH TAFELMODEL VRIEZER

120,00

Deze Bosch tafelmodel vriezer kan overal geplaatst worden. Gevuld met 4 vrieslades, zo heeft u uw diepvriesproducten netjes gesorteerd.

Liebherr vrieskastLiebherr vrieskast 2 Uitverkocht

LIEBHERR VRIESKAST

250,00

Deze Liebherr vrieskast zit vol met lades zodat u makkelijk al uw diepvriesproducten kwijt kunt. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Miele tafelmodel vriezerMiele tafelmodel vriezer 2 Uitverkocht

MIELE TAFELMODEL VRIEZER

90,00

Voor deze Miele tafelmodel vriezer een plaats vinden zal voor niemand moeilijk zijn. Dit apparaat verkeert in een 100% goed werkende staat.

Siemens tafelmodel vriezerSiemens tafelmodel vriezer open Uitverkocht

SIEMENS TAFELMODEL VRIEZER

120,00

Deze Siemens tafelmodel vriezer kunt u makkelijk kwijt in kleine keukens. Neem dit apparaat nu mee voor een spectaculair goedkope prijs.

Of was u op zoek naar een koelkast met vriezer?

AEG koelkastAEG koelkast open Uitverkocht

AEG KOELKAST MET 3 VRIESLADEN

100,00

Deze AEG koelkast heeft aan de onderkant een vriesgedeelte met 3 vrieslades. Wordt geleverd met 6 maanden garantie en kan thuisbezorgd worden.

Bosch koelkastBosch koelkast 2 Uitverkocht

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.