VRIESKAST

Een goedkope vrieskast heeft u bij Witgoedhandel De Zwaan altijd snel gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in tweedehands apparaten en al is ons assortiment aan vrieskasten niet zo heel groot, over het algemeen bieden we er minstens een stuk of vijf aan. Af en toe hebben wij ook partijen nieuwe vrieskasten die tegen zeer aantrekkelijke prijzen verkocht worden. Tweedehands vrieskasten die hier in de shop aangeboden worden, zijn altijd zorgvuldig gecontroleerd op fouten en gebreken die als dat nodig was, opgelost zijn. Op deze manier bent u bij De Zwaan altijd zeker dat u kwaliteit koopt.

Snel een vrieskast nodig, liefst niet te duur?

‘ Onderaan op de pagina onze tweedehands- en soms ook nieuwe vrieskasten.’

Onze garantievoorwaarden op vrieskasten

Een tweedehands vrieskast wordt bij ons standaard geleverd met een garantieperiode van zes maanden. Mocht de vrieskast in deze periode onverhoopt stuk gaan ondanks dat wij hem in onze werkplaats goed gecontroleerd en van binnen netjes schoongemaakt hebben, wordt hij zonder veel vragen te stellen gratis voor u gerepareerd of vervangen voor een gelijkwaardige vrieskast. Op onze nieuwe vrieskasten krijgt u twee jaar garantie. Onderaan op de pagina treft u ons aanbod aan, en daaronder koelkasten met een vries gedeelte voor het geval u daarnaar op zoek was. Bij Witgoedhandel De Zwaan treft u altijd de beste prijzen aan voor tweedehands vrieskasten en tevens kunt u de vrieskast door ons goedkoop bij u thuis laten bezorgen. Op de productpagina wordt altijd aangegeven wat het energielabel en het geluidsniveau van een vrieskast is.

Waarom een vrieskast bij De Zwaan kopen?

  • Bij De Zwaan krijgt u altijd de beste prijs voor een goed nagekeken en schoongemaakte vrieskast met zes maanden garantie erop.
  • Het bestellen is nergens makkelijker dan bij Witgoedhandel De Zwaan. U heeft bij ons de keuze uit het winkelen op locatie in onze showroom in Zwanenburg, het bestellen via onze webshops, maar ook kunt u telefonisch of per e-mail uw bestelling doorgeven.
  • De Zwaan levert razendsnel uit voorraad. Als u bij ons voor het middaguur bestelt heeft, staat de vrieskast de volgende dag al bij u in uw keuken.
  • Het laten bezorgen van artikelen rekenen wij af per ritprijs van tussen de 20 en € 50. Voor deze kosten kunt u zoveel items in onze shop bestellen als u wilt. De exacte prijs wordt bepaald door uw postcode.
  • Bij De Zwaan is het normaal dat u met ons afrekent als wij de producten bij u thuis afleveren. Alleen in het geval u graag met iDEAL betaalt, kunt u dat het beste vooraf hier in de webshop doen.

‘Onderstaande vrieskasten zijn uit direct leverbaar.’

Bosch tafelmodel vriezerBosch tafelmodel vriezer 2 Uitverkocht

BOSCH TAFELMODEL VRIEZER

120,00

Deze Bosch tafelmodel vriezer kan overal geplaatst worden. Gevuld met 4 vrieslades, zo heeft u uw diepvriesproducten netjes gesorteerd.

Liebherr vrieskastLiebherr vrieskast 2 Uitverkocht

LIEBHERR VRIESKAST

250,00

Deze Liebherr vrieskast zit vol met lades zodat u makkelijk al uw diepvriesproducten kwijt kunt. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Miele tafelmodel vriezerMiele tafelmodel vriezer 2 Uitverkocht

MIELE TAFELMODEL VRIEZER

90,00

Voor deze Miele tafelmodel vriezer een plaats vinden zal voor niemand moeilijk zijn. Dit apparaat verkeert in een 100% goed werkende staat.

Siemens tafelmodel vriezerSiemens tafelmodel vriezer open Uitverkocht

SIEMENS TAFELMODEL VRIEZER

120,00

Deze Siemens tafelmodel vriezer kunt u makkelijk kwijt in kleine keukens. Neem dit apparaat nu mee voor een spectaculair goedkope prijs.

Eventueel zocht u een koelkast met vriesgedeelte?

AEG koelkastAEG koelkast open Uitverkocht

AEG KOELKAST MET 3 VRIESLADEN

100,00

Deze AEG koelkast heeft aan de onderkant een vriesgedeelte met 3 vrieslades. Wordt geleverd met 6 maanden garantie en kan thuisbezorgd worden.

Bosch koelkastBosch koelkast 2 Uitverkocht

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Uitverkocht

Bosch Koelkast 2

80,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Uitverkocht

GOEDKOPE BOSCH KV

90,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.