GARANTIE VOORWAARDEN TWEEDEHANDS WITGOED

De garantie voorwaarden voor al onze 2e handse apparatuur zijn als volgt.

Wij geven garantie dat een bij ons besteld apparaat, werkend bij u wordt afgeleverd. Bij in gebruik name doet alles het perfect, mocht dat onverhoops toch niet het geval zijn, dan wordt de machine meteen vervangen of gerepareerd, net wat u wenst.

Als de machine binnen 14 dagen toch niet blijkt te werken, dan kunnen wij deze voor u omruilen, of u uw machine ter reparatie aanbieden, net wat u het liefst wilt op dat moment.
Mocht de machine kapot gaan na die 14 dagen, maar binnen 6 maanden, na aankoop, dan zullen wij deze machine kosteloos voor u repareren, wij betalen dan de onderdelen en het arbeidsloon volledig zelf, het enige wat u dan hoeft te doen is de machine bij ons langs brengen, en die is dan meestal binnen 3 werkdagen weer klaar en dan kunt u hem weer ophalen bij ons.

Mocht de machine stuk gaan na 6 maanden,maar binnen 1 jaar, dan kunnen wij deze machine weer voor u repareren voor slechts 20 euro, dat is inclusief onderdelen en arbeidsloon, de machine moet dan ook naar ons toe worden gebracht.

Wij geven echter geen geld terug op gebruikte apparaten .

EN ALS DE MACHINE STUK GAAT NA 1 JAAR, DAN REPAREREN WIJ HEM WEER VOOR U VOOR 50 EURO, DAT IS INCLUSIEF ONDERDELEN EN ARBEIDSLOON, EN HET MAAKT NIET UIT OF DE MACHINE DAN RUIM 1 JAAR OF 7 JAAR GELEDEN BIJ ONS IS GEKOCHT.

Wij verkopen ook nieuwe witgoed apparaten, en andere producten. Op al deze nieuwe producten zit een garantie termijn van ten minste 2 jaar.
Bij het retour zenden van een gekocht product, zijn de verzendkosten voor de koper.

 

GARANTIE VOORWAARDEN VOOR NIEUWE WITGOED APPARATEN

Op al onze nieuwe witgoed apparaten, zit altijd, minstens 2 jaar garantie, bij sommige apparaten ook veel meer, dat staat bij elk NIEUW apparaat apart erbij vermeld.
Mocht een apparaat dat nieuw is geleverd aan u, onverhoopt toch en defect vertonen, dan word deze omgeruild door ons, voor een identiek apparaat.
Op het moment van omruilen, dient het defecte apparaat echter wel in dezelfde staat te zijn als toen hij werd geleverd, het is echter niet vereist dat u de verpakking nog steeds heeft.
Maar het apparaat mag dus geen schade hebben, en/of bepaalde onderdelen missen, de machine moet weer in dezelfde staat als bij aflevering.
Bij het retour zenden van een gekocht product, zijn de verzendkosten voor de koper.

 

HUURVOORWAARDEN AANHANGER VERHUUR

De gehele huurprijs inclusief borg ( A € 50,00 ) dient vooraf, in zijn geheel, voldaan te worden aan Verhuurder, alvorens de aanhanger kan worden meegenomen.
Huurder is ten alle tijden verantwoordelijk voor de aanhanger, en verantwoordelijk voor het laden/rijden van/met de aanhanger.
Het is ten strengste verboden om de aanhanger zwaarder te beladen dan het wettelijk toegestane maximum gewicht, dat staat aangegeven op het registratie plaatje op de aanhanger.
In geval van schade aan de aanhanger, zijn alle kosten hiervan voor Huurder, ongeacht op wat voor manier de schade is ontstaan, alle schade toegebracht aan derden, is ook geheel en al voor de rekening van de huurder.
In geval van verlies of diefstal van deze aanhanger, is Huurder ten alle tijden hiervoor geheel verantwoordelijk en aansprakelijk, en alle kosten hiervan zullen worden verhaald bij Huurder.
Het is ten strengste verboden dat Huurder, de gehuurde aanhanger, uitleent, al dan doorverhuurt aan derden.