VLOT BOUWEN

Een sterk vlot bouwen met een goed drijfvermogen doet men natuurlijk niet met pallets of gebruikte plastic flessen. Het beste materiaal om het vlot zijn drijfvermogen te geven, zijn gebruikte vaten (plastic of metaal). Uiteraard kunnen pallets eventueel gebruikt worden voor de bovenkant van het vlot om het een echte vloer te geven. Een vlot bouwen is iets wat men bij de padvinderij geleerd krijgt, maar alle kinderen vinden het leuk om een vlot te bouwen dus u kunt dit ook gewoon samen met uw kinderen gaan doen. Het internet staat uiteraard voorop met tips hoe men een vlot met vaten bouwt. Bij de bouw van een vlot komen veel verschillende dingen kijken zoals samenwerking, de kunst knopen te leggen en wiskunde om te bepalen hoeveel vaten en in welke grote men nodig heeft. Een dergelijk project is dus iets wat niet alleen leuk is voor uw kinderen maar waar ze tegelijkertijd een hoop van leren.

 

Een vlot bouwt men met vaten van De Zwaan

‘Talloze goedkope vaten, in alle kleuren en maten van plastic of metaal.’

Oké, we gaan een vlot bouwen. Wat zijn de beste vaten hiervoor?

Een vlot bouwen kan men met een hele groep doen voor een vlot dat bestemd is voor 20 of meer volwassen personen, of u kunt een klein vlot bouwen wat slechts voor één of twee kinderen dienst doet. Voor het ene vlot heeft u uiteraard andere vaten nodig dan voor het andere. Ook het aantal vaten zal heel anders zijn. In principe zijn alle vaten geschikt voor het bouwen van een vlot, u moet gewoon zelf uitrekenen welke vaten het beste passen bij de manier waarop u uw vlot gaat bouwen. Een ding staat natuurlijk voorop, de vaten moeten gesloten zijn. De 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l of 260 l vaten zijn zonder meer geschikt om een vlot te bouwen.

Het vervoer en de prijs van de vaten

Uw besluit staat vast, u gaat een vlot bouwen met vaten van Witgoedhandel De Zwaan, maar hoe krijgt u de vaten bij u thuis? Op de productpagina van elk afzonderlijk vat vindt u het aantal vaten wat de post accepteert voor de vaste bedragen van € 6,95 en € 13,25 die ze hanteren. In het geval u zeer grote vaten bestelt, is dit er maar één en is het waarschijnlijk goedkoper voor u de vaten door onze koeriersdienst bij u thuis te laten bezorgen. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met ons en wel via het nummer wat u bovenaan deze webshop aantreft. Wat betreft de prijs van de vaten, elk vat heeft een vaste prijs per stuk tenzij op de productpagina anders aangegeven wordt. We houden de prijzen zo laag mogelijk en hierdoor is het vaak niet mogelijk om bij grotere bestellingen de prijs van de vaten lager te zetten.

Een vlot bouwen kunt u met praktisch al deze vaten

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

60 LITER TONNEN MET DEKSEL

10,00

Van deze 60 liter tonnen met deksel kunt u tot 5 stuks gewoon goedkoop met de post laten bezorgen. Werden gebruikt voor diervoeders in een zak.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter Uitverkocht

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.