VAATWASSER KOPEN

Een vaatwasser kopen (tweedehands) bij De Zwaan houdt in dat u een vaatwasser koopt die bij ons in de werkplaats compleet gecontroleerd is op fouten en waar nodig werd hij gerepareerd of werden er onderdelen vervangen. Pas als machines door onze technici 100% in orde bevonden worden voor de verkoop, staan ze hier in de webshop. Als grootste witgoedverkoper van Nederland krijgt u bij ons uiteraard ook de beste prijs aangeboden en hebben wij doorlopend aanbiedingen op diverse tweedehands vaatwassers. Vandaag vroeg op de dag een vaatwasser kopen hier in de webshop betekent dat u hem morgen al in huis kunt hebben.

 

Vaatwasser kopen

‘Tweedehands vaatwassers voor de beste prijs met garantie.’

Vaatwassers van alle topmerken

Wij bieden u hier vaatwassers aan van onder andere de volgende merken: ATAG, AEG, Beko, Bosch, Siemens, Miele, Neff en Bauknecht. Uiteraard hebben wij een wisselend aanbod en kunt u ook andere merken hier in de webshop aantreffen. Een vaatwasser kopen zorgt ervoor dat u niet steeds met uw handen in een sopje moet, wat erg slecht voor uw huid is en rubberen handschoentjes aantrekken is haast nog vervelender. Voor de prijzen waarvoor u bij ons al een vaatwasser heeft, hoeft u het ook zeker niet te laten. Een vaatwasser is tegenwoordig voor iedereen betaalbaar. De goedkoopste tweedehands vaatwasser koopt u bij Witgoedhandel De Zwaan al vanaf € 70, en ook op deze goedkope vaatwasser krijgt u dezelfde service en garantie als op al ons tweedehands witgoed. Een Siemens inbouw vaatwasser heeft u al vanaf 100 euro.

Service en garantie op onze vaatwassers

Het maakt niet uit van welk merk u bij ons een vaatwasser koopt, wij geven u altijd de beste service en garantievoorwaarden zoals u van Witgoedhandel De Zwaan gewend bent. Dit houdt in een half jaar garantie, maar ook na deze periode heeft u als klant van De Zwaan het recht uw vaatwasser voor een paar tientjes bij ons te laten repareren. Afhankelijk van hoe lang de garantieperiode al verlopen is verschil deze prijs iets. U kunt uw vaatwasser bij ons ook tegen een zeer schappelijk bedrag bij u thuis aan de deur af laten leveren, aansluiten en proefdraaien.

Een vaatwasser kopen en deze op een schitterende manier in uw keuken inbouwen is uiteraard het beste, en daarom raden wij u zeker een inbouw vaatwasser aan. U vindt ook een ruim assortiment aan smalle vaatwassers hier in de webshop, die zeer geschikt zijn voor kleinere keukens.

Hieronder vindt u ons complete assortiment aan vaatwassers, bestaande uit bijna 50 verschillende exemplaren. Als u zelf naar onze showroom in Zwanenburg komt, is het aanbod waar nog een stuk groter. Echter als u graag met iDEAL of bankoverschrijving betaalt, is dit alleen mogelijk via onze webshop want op onze vestiging kan alleen met contant geld betaald worden.