VAATWASSER INBOUW

De vaatwasser inbouw die het beste bij u en uw gezin past, hebben wij waarschijnlijk in ons assortiment. U kunt het beste even een kijkje nemen onderaan op de pagina waar u alle vaatwassers inbouw aantreft die wij op dit moment aanbieden, in prijs variërend tussen de 60 en € 200. Elke vaatwasser inbouw ondergaat bij De Zwaan een grote beurt in onze werkplaats voordat hij de verkoop ingaat om de kwaliteit van onze tweedehands vaatwassers te garanderen. Één van onze witgoedmonteurs maakt de vaatwasser open, repareert of vervangt defecte onderdelen indien nodig en maakt het geheel van binnen goed schoon. Onze vaatwassers kunnen hierna nog jaren mee, maar tevens krijgt u er zes maanden garantie op.

 

+50 vaatwasser inbouw modellen voorradig

‘Van praktisch elk merk hebben we een vaatwasser inbouw.’

Zes maanden garantie op elke goedkope vaatwasser inbouw

Aangezien men bij De Zwaan al een vaatwasser inbouw heeft vanaf € 60, is het tegenwoordig voor niemand meer nodig om met de hand de afwas te doen. Het is uiteraard niet goed voor uw handen om de hele dag af te wassen en plastic handschoentjes ontnemen zuurstof aan uw handen en zoals u weet ruiken uw handen niet al te fris nadat u ze gebruikt heeft. U heeft hierboven gelezen hoe wij te werk gaan als tweedehands vaatwassers bij ons binnenkomen, op deze manier kunt u praktisch risicovrij een tweedehands vaatwasser inbouw aanschaffen. Met het half jaar garantie wat u op de vaatwasser krijgt, bent u zeker dat als hij in deze periode stuk zou gaan, u automatisch vervanging aangeboden krijgt of wij gratis de vaatwasser voor u repareren. De Zwaan heeft echter voor haar klanten speciale garantievoorwaarden die u nog jaren het recht geven om spotgoedkoop uw vaatwasser door ons te laten repareren.

De stappen om een vaatwasser in te bouwen

De vaatwasser moet in een of meerdere van uw keukenkastjes geïnstalleerd worden tijdens een vakkundig inbouwproces als u wilt dat hij 100% netjes in uw keuken verwerkt is. De vaatwasser zou een eigen stroomvoorziening en waterafvoer moeten krijgen, waarbij de stroomvoorziening op ±50 cm afstand moet zitten. Ondanks dat het werk niet heel erg moeilijk is, zijn de chauffeurs die witgoed bij onze klanten voorbij brengen hier niet voor opgeleid en hebben hier zoals u kunt begrijpen ook geen tijd voor. Het laten inbouwen van uw vaatwasser kunt u dus niet door Witgoedhandel De Zwaan laten doen, waarvoor we uw begrip vragen. U zou of zelf handig moeten zijn, of er een derde partij in uw regio voor moeten inschakelen.

AEG half inbouw vaatwasser 1AEG half inbouw vaatwasser 2

AEG HALF INBOUW VAATWASSER

140,00

AEG half inbouw vaatwasser uit roestvrij staal met energieklasse A, een uitgestelde start en resttijdindicatie. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser 1

ATAG 3 IN 1 INBOUW VAATWASSER

120,00 100,00

ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser met garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat we ons werk goed doen en dus weten dat we een machine aanbieden die goed werkt.

Bosch Logixx vaatwasserBosch Logixx vaatwasser 2

BOSCH LOGIXX VAATWASSER

140,00

Deze Bosch Logixx vaatwasser heeft een Aquastop, resttijdindicatie, en uitgestelde start. Onze vaatwassers verkeren in een 100% goede conditie.

Miele inbouw vaatwasser

MIELE INBOUW VAATWASSER

120,00

2e hands goedkope Miele inbouw vaatwasser met 6 maanden garantie. De Zwaan is specialist in goedkope 2e hands vaatwassers met garantie.

Siemens smalle vaatwasserSiemens smalle vaatwasser 2 Uitverkocht

SIEMENS SMALLE VAATWASSER

140,00

Siemens smalle vaatwasser met alle denkbare functies die geschikt is om in te bouwen. Slechts 45 cm breed en met de zuinige energieklasse A.

smal model bosch vaatwasser Uitverkocht

SMAL MODEL BOSCH VAATWASSER

140,00

Smal model BOSCH vaatwasser, slechts 45 cm breed. Perfect om in te bouwen in kleine ruimtes. Deze 2e hands vaatwasser komt met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
2e hands vaatwasser Siemens

VAATWASMACHINE SIEMENS SGJI5

120,00 100,00

2e hands vaatwasser Siemens SGJI5 nu extra goedkoop bij De Zwaan. Dit is een volledige inbouw vaatwasser die met een half jaar garantie geleverd wordt.

Inbouw vaatwasser AEG 1

VAATWASSER AEG INBOUW

90,00

De vaatwasser AEG inbouw is een topmachine van Duitse makelij. Bij Witgoedhandel De Zwaan bieden wij de vaatwasser nu extra goedkoop aan.

Gebruikte AEG vaatwasser 1 Uitverkocht

VAATWASSER AEG SILENCE

130,00

Gebruikte AEG vaatwasser Silence voordelig online. Als u op zoek bent naar een nieuwe vaatwasser, dan slaagt u voordelig bij Witgoedhandel De Zwaan.

Aanbieding!
Bauknecht vaatwasser kopen 1

VAATWASSER BAUKNECHT 6640

140,00 120,00

De Bauknecht 6640 is een vrijstaande vaatwasser met een energielabel B en houdt dus goed rekening met het milieu en uw energierekening.

Gebruikte Bauknecht vaatwasser 1

VAATWASSER BAUKNECHT GSX 4756

70,00

Bij Witgoedhandel De Zwaan is de 2e hands Bauknecht GSX 4756 in het assortiment opgenomen. Deze inbouw vaatwasser is van goede kwaliteit en zal u een hoop afwaswerk besparen.

Bosch Logixx RVS vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH LOGIXX RVS

170,00

De Bosch Logixx RVS vaatwasser is bij De Zwaan extra goedkoop geprijsd, omdat we werken met tweedehands producten die goed functioneren.

2e hands vaatwasser vrijstaand Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH SILENCE

120,00

2e hands vaatwasser vrijstaand | Goedkope gebruikte Bosch Silence | De Zwaan heeft de beste aanbiedingen voor 2e hands vaatwassers

Vaatwasser M-system

VAATWASSER M-SYSTEM

80,00

Deze goedkope 2e hands vaatwasser M-system volledige inbouw heeft bij Witgoedhandel De Zwaan een half jaar garantie en service.

Vrijstaande Miele vaatwasser

VAATWASSER MIELE GALA

130,00

Deze vrijstaande Miele vaatwasser van het type Gala kunnen we u goedkoop aanbieden, 2e hands met een half jaar garantie op zijn goede werking.

Aanbieding!
Goedkope vaatwasser pelgrim

VAATWASSER PELGRIM SHUPEE

110,00 90,00

2e hands Goedkope vaatwasser Pelgrim Shupee, dit is een volledige inbouw vaatwasser die komt met een half jaar garantie bij De Zwaan Witgoedhandel.

2e hands Siemens vaatwasser

VAATWASSER SIEMENS EXTRAKLASSE

120,00

2e hands Siemens vaatwasser Extraklasse vrijstaande vaatwasser met veel functies. Met verschillende wasprogramma’s en veel ruimte voor bestek, servies en pannen.