VAATWASSER BOSCH

Bij De Zwaan verkopen we al sinds jaren vaatwassers van het oorspronkelijk Duitse merk Robert Bosch GmbH, een merk wat uitstekende vaatwassers produceert. Het is ook niet voor niets het lievelingsmerk van veel mensen als het om vaatwassers gaat. Een vaatwasser Bosch kunt u bij ons alleen tweedehands kopen, maar ook tweedehands is dit een topproduct waar we nauwelijks klachten over krijgen. Slechts een zeer klein aantal klanten beroept zich voor dit product op de garantie en we kunnen u ook zeker aanraden er één te bestellen. U heeft bij ons de keuze uit de smalle vaatwasser of het standaard bredere model.

 

Vaatwasser Bosch aan het zoeken?

‘De Zwaan heeft gemiddeld rond de 10 tweedehands modellen op voorraad.’

Zeer goedkoop een tweedehands vaatwasser Bosch

Een vaatwasser Bosch hoeft u geen rib uit uw lijf te kosten en heeft u bij Witgoedhandel De Zwaan al vanaf slechts € 90 (ons aanbod wisselt dus soms kan de prijs iets afwijken). Voor een dergelijke prijs gaat niemand meer met de hand staan afwassen wat bewezen zeer slecht voor uw handen is. Ooit zijn wij als witgoedreparateur begonnen, en daarom kunnen wij ons op dit gebied ook zeker een expert noemen. Daarom zijn tweedehands wasmachines in een nagenoeg perfecte staat bij Witgoedhandel De Zwaan altijd goedkoper dan bij de concurrent. U kunt er bij ons vanuit gaan dat de vaatwasser Bosch die u bestelt 100% goed werkt, maar ondanks dat krijgt u voor de zekerheid evengoed zes maanden garantie erop. De Zwaan garandeert u dat elke vaatwasser die hier in de webshop verkocht wordt door onze technici onder de loep genomen is. Tijdens dit proces werden geconstateerde problemen vakkundig opgelost door middel van reparaties of het vervangen van onderdelen.

Garantie en service op alle vaatwassers Bosch

Zoals hierboven al besproken krijgt u bij een vaatwasser Bosch standaard zes maanden garantie. De Zwaan is niet een bedrijf wat hierover moeilijk doet zoals vele van onze concurrenten en als er iets met uw vaatwasser aan de hand zou zijn, wordt hij zonder meer voor een gelijkwaardig model omgeruild of gratis gerepareerd. Tevens hebben wij unieke garantievoorwaarden die onze klanten het recht geven ook na een verlopen garantieperiode hun witgoed voor bodemprijzen bij ons te laten repareren.

Om te zorgen dat uw keuken er optimaal uitziet, is het een goed idee om een vaatwasser in te bouwen. Een groot aantal van de tweedehands vaatwassers Bosch die wij hier op de pagina aanbieden zijn geschikt voor de inbouw. Het is wel zo dat u uw vaatwasser Bosch niet door ons kunt laten inbouwen aangezien onze chauffeurs hiervoor niet zijn opgeleid. Ook zou het te veel tijd kosten aangezien er altijd een aparte stroomvoorziening en waterafvoer aangelegd moet worden en men aan de keukenkastjes moet zagen. Als u handig bent kunt u het waarschijnlijk zelf, en anders zoekt u het beste bij u in de regio een vakman ervoor.

Hieronder ziet u een overzicht van de vaatwassers van het merk Bosch die wij momenteel in de aanbieding hebben. Afhankelijk van uw postcode kan hij voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 bij u thuisbezorgd worden. U betaalt bij ons een ritprijs voor de gereden kilometers en kunt dus voor dit bedrag zoveel artikelen bij ons bestellen als u wilt. Ook is het bij De Zwaan niet nodig om van tevoren af te rekenen, dit kunt u cash doen op het moment dat uw vaatwasser bij u afgeleverd wordt.

Ons assortiment Bosch vaatwassers

Bosch Logixx vaatwasserBosch Logixx vaatwasser 2

BOSCH LOGIXX VAATWASSER

140,00

Deze Bosch Logixx vaatwasser heeft een Aquastop, resttijdindicatie, en uitgestelde start. Onze vaatwassers verkeren in een 100% goede conditie.

smal model bosch vaatwasser Uitverkocht

SMAL MODEL BOSCH VAATWASSER

140,00

Smal model BOSCH vaatwasser, slechts 45 cm breed. Perfect om in te bouwen in kleine ruimtes. Deze 2e hands vaatwasser komt met 6 maanden garantie.

Bosch Logixx RVS vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH LOGIXX RVS

170,00

De Bosch Logixx RVS vaatwasser is bij De Zwaan extra goedkoop geprijsd, omdat we werken met tweedehands producten die goed functioneren.

2e hands vaatwasser vrijstaand Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH SILENCE

120,00

2e hands vaatwasser vrijstaand | Goedkope gebruikte Bosch Silence | De Zwaan heeft de beste aanbiedingen voor 2e hands vaatwassers