VAATWASSER 45 CM

Een vaatwasser 45 cm is er in principe op ontworpen om in een kleine keuken ingebouwd te worden, of gaatjes in een normale keuken op te vullen die al volgebouwd is met andere apparatuur. Het feit dat een vaatwasser 45 cm smaller is dan conventionele modellen houdt zeker niet in dat ze minder goed hun werk doen. Natuurlijk is er in de vaatwasser wat minder ruimte om bestek en borden te plaatsen, maar alle vaatwassers van 45 cm breedte wassen uw vaatwerk uiterst schoon. Onderaan op de pagina vindt u alle tweedehands vaatwassers van 45 cm die wij op dit moment aanbieden, alle zijn bijzonder laag geprijsd en komen met een zeer goede service en zes maanden garantie.

 

Een vaatwasser 45 cm past in elk hoekje

‘Vaatwassers van 45 cm van diverse merken op voorraad.’

De goedkoopste vaatwasser 45 cm

Als grootste verkoper van tweedehands witgoed in Nederland kunt u van De Zwaan niet anders verwachten dan dat wij ook voor tweedehands vaatwassers van 45 cm breedte de beste prijzen aanbieden. Vanaf een slordige € 120 heeft u al een vaatwasser 45 cm die 100% goed nagekeken is door onze technici toen hij bij ons binnenkwam. Tijdens dit proces werden onderdelen gerepareerd of vervangen waar nodig, alvorens dit product in onze webshop aangeboden werd. Alle tweedehands vaatwassers worden geleverd met zes maanden garantie, dus als uw machine onverhoopt toch stuk zou gaan wordt hij onmiddellijk vervangen door een vergelijkbaar model of gratis gerepareerd. Overigens kunnen klanten van De Zwaan nadat een garantieperiode verlopen is hun witgoed altijd nog voor bodemprijzen bij ons laten repareren als een stukje extra service. Als u meer hierover wilt weten, leest u onze garantievoorwaarden.

Uw vaatwasser 45 cm koopt u het beste bij De Zwaan omdat:

  • Alle tweedehands vaatwassers worden bij De Zwaan verkocht met een half jaar eerlijke garantie. Dit houdt in dat als uw vaatwasser onverhoopt stuk zou gaan, wat wij zeker niet verwachten, hij gratis gerepareerd wordt of u vervanging aangeboden krijgt. Ook nadat de garantie verlopen is, biedt De Zwaan condities zodat u uw vaatwasser bij ons voor slechts € 20 kunt laten repareren. Lees onze garantievoorwaarden.
  • Bij ons kunt u ook eenvoudig per telefoon bestellen via het 020-nummer bovenaan de website of zelfs per e-mail afgezien van de gebruikelijke manieren zoals bij ons op locatie of hier in de webshop.
  • Bij De Zwaan vindt u altijd de beste prijs, de beste service en garantie. Tevens hebben wij altijd een hoop witgoedapparaten in de aanbieding.
  • Het laten thuisbezorgen van uw vaatwasser 45 cm kan bij De Zwaan zeer goedkoop. Voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 (afhankelijk van uw postcode) leveren we hem bij u thuis af, sluiten hem aan en testen de goede werking van het apparaat.
  • Bij De Zwaan is het nooit nodig om van tevoren af te rekenen, tenzij u graag met iDEAL betaald wat alleen hier in de webshop mogelijk is. U kunt gewoon bestellen en met onze afrekenen op het moment dat wij de vaatwasser bij u thuis voorbij brengen.

Ander witgoed van De Zwaan

Witgoedhandel De Zwaan is ook de goedkoopste op het gebied van wasmachines, condensdrogers, ovens, magnetrons, gasfornuizen, koelkasten en nog veel meer. Zo heeft u al een Siemens inbouw vaatwasser, een goedkoop gasfornuis of een goedkope wasmachine voor prijzen die u nooit in gedachten had.

‘Als u vroeg op de dag uw 45 cm brede vaatwasser bestelt, heeft u hem de volgende dag al in huis.’

Siemens smalle vaatwasserSiemens smalle vaatwasser 2 Uitverkocht

SIEMENS SMALLE VAATWASSER

140,00

Siemens smalle vaatwasser met alle denkbare functies die geschikt is om in te bouwen. Slechts 45 cm breed en met de zuinige energieklasse A.

smal model bosch vaatwasser Uitverkocht

SMAL MODEL BOSCH VAATWASSER

140,00

Smal model BOSCH vaatwasser, slechts 45 cm breed. Perfect om in te bouwen in kleine ruimtes. Deze 2e hands vaatwasser komt met 6 maanden garantie.