VAATWASMACHINE

Een vaatwasmachine (tweedehands) die u in één van de webshops van Witgoedhandel De Zwaan aantreft, is altijd zeer goed nagekeken en van van binnen schoongemaakt. Indien nodig zijn er onderdelen vervangen of reparaties verricht zodat we zeker zijn u een 100% goed werkend product te verkopen. Onze goed getrainde witgoedmonteurs staan hiervoor garant. Tevens bent u bij De Zwaan goedkoper uit voor een betere kwaliteit vaatwasmachine dan bij onze concurrent. Een vaatwasmachine die voor het middaguur bij ons besteld werd, staat normaal gesproken de volgende dag al bij de klant thuis werkend in de keuken. De Zwaan brengt uw wasmachine goedkoop bij u voorbij, installeert hem en controleert of hij goed werkt.

 

Een tweedehands vaatwasmachine, nergens goedkoper dan bij De Zwaan.

‘Goed nagekeken vaatwasmachines met zes maanden garantie erop.’

Vaatwasmachines van de beste merken

Qua vaatwasmachines hebben wij praktisch alle topmerken in ons aanbod. U kunt bij ons een vaatwasmachine bestellen van de merken AEG, Atag, Bosch, Miele, Beko, Siemens, Bauknecht of Neff. Vanzelfsprekend is ons aanbod wisselend en is het dus mogelijk andere merken in onze shops aan te treffen of dat een van bovengenoemde merken ontbreekt. Het voordeel van het bestellen van een vaatwasmachine is dat u in de toekomst uw handen ontziet die niet meer de hele dag in een sopje geweekt hoeven worden. Bekend is dat ook het werken met rubberen handschoentjes niet goed is voor uw handen en daar komt nog bij dat ze over het algemeen uw handen vies laten ruiken. Onze prijzen zijn ook dusdanig laag dat het een tweedehands vaatwasmachine binnen het budget van praktisch elk gezin valt. U heeft bij De Zwaan al een vaatwasser vanaf € 70 met een garantieperiode van zes maanden.

De garantie en service op onze vaatwasmachines

Ongeacht het merk vaatwasmachine wat u bestelt, hij wordt altijd vergezeld van optimale garantievoorwaarden en een super service zoals u dat bij Witgoedhandel De Zwaan al jaren kent. U krijgt zes maanden garantie plus het recht om na een verlopen garantieperiode uw vaatwasmachine goedkoop door ons te laten repareren. Leest u onze garantievoorwaarden hierop na voor de complete informatie. Het laten thuisbezorgen van de vaatwasmachine, hem aansluiten en laten proefdraaien kost u bij De Zwaan afhankelijk van uw postcode slechts een bedrag voor de gereden kilometers wat altijd tussen de € 20 en € 50 ligt (België: € 60).

Uw prachtige keuken komt het beste tot zijn recht met een inbouw vaatwasmachine. In ons ruime aanbod vindt u een groot aantal inbouw vaatwasmachines, smalle vaatwasmachines en uiteraard de vaatwasmachine van standaard afmetingen. Ons aanbod bestaat uit bijna 60 verschillende tweedehands vaatwasmachines maar als u bij ons in Zwanenburg in de showroom zelf een kijkje komt nemen, is het aanbod daar nog een stuk groter. Bij De Zwaan hoeft u nooit van tevoren af te rekenen, tenzij u graag met iDEAL betaalt wat alleen in onze webshop en vooraf mogelijk is.

Ons assortiment aan gebruikte vaatwasmachines

AEG half inbouw vaatwasser 1AEG half inbouw vaatwasser 2

AEG HALF INBOUW VAATWASSER

140,00

AEG half inbouw vaatwasser uit roestvrij staal met energieklasse A, een uitgestelde start en resttijdindicatie. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser 1

ATAG 3 IN 1 INBOUW VAATWASSER

120,00 100,00

ATAG 3 in 1 inbouw vaatwasser met garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat we ons werk goed doen en dus weten dat we een machine aanbieden die goed werkt.

Bosch Logixx vaatwasserBosch Logixx vaatwasser 2

BOSCH LOGIXX VAATWASSER

140,00

Deze Bosch Logixx vaatwasser heeft een Aquastop, resttijdindicatie, en uitgestelde start. Onze vaatwassers verkeren in een 100% goede conditie.

Miele inbouw vaatwasser

MIELE INBOUW VAATWASSER

120,00

2e hands goedkope Miele inbouw vaatwasser met 6 maanden garantie. De Zwaan is specialist in goedkope 2e hands vaatwassers met garantie.

Siemens smalle vaatwasserSiemens smalle vaatwasser 2 Uitverkocht

SIEMENS SMALLE VAATWASSER

140,00

Siemens smalle vaatwasser met alle denkbare functies die geschikt is om in te bouwen. Slechts 45 cm breed en met de zuinige energieklasse A.

smal model bosch vaatwasser Uitverkocht

SMAL MODEL BOSCH VAATWASSER

140,00

Smal model BOSCH vaatwasser, slechts 45 cm breed. Perfect om in te bouwen in kleine ruimtes. Deze 2e hands vaatwasser komt met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
2e hands vaatwasser Siemens

VAATWASMACHINE SIEMENS SGJI5

120,00 100,00

2e hands vaatwasser Siemens SGJI5 nu extra goedkoop bij De Zwaan. Dit is een volledige inbouw vaatwasser die met een half jaar garantie geleverd wordt.

Inbouw vaatwasser AEG 1

VAATWASSER AEG INBOUW

90,00

De vaatwasser AEG inbouw is een topmachine van Duitse makelij. Bij Witgoedhandel De Zwaan bieden wij de vaatwasser nu extra goedkoop aan.

Gebruikte AEG vaatwasser 1 Uitverkocht

VAATWASSER AEG SILENCE

130,00

Gebruikte AEG vaatwasser Silence voordelig online. Als u op zoek bent naar een nieuwe vaatwasser, dan slaagt u voordelig bij Witgoedhandel De Zwaan.

Aanbieding!
Bauknecht vaatwasser kopen 1 Uitverkocht

VAATWASSER BAUKNECHT 6640

140,00 120,00

De Bauknecht 6640 is een vrijstaande vaatwasser met een energielabel B en houdt dus goed rekening met het milieu en uw energierekening.

Gebruikte Bauknecht vaatwasser 1

VAATWASSER BAUKNECHT GSX 4756

70,00

Bij Witgoedhandel De Zwaan is de 2e hands Bauknecht GSX 4756 in het assortiment opgenomen. Deze inbouw vaatwasser is van goede kwaliteit en zal u een hoop afwaswerk besparen.

Bosch Logixx RVS vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH LOGIXX RVS

170,00

De Bosch Logixx RVS vaatwasser is bij De Zwaan extra goedkoop geprijsd, omdat we werken met tweedehands producten die goed functioneren.

2e hands vaatwasser vrijstaand Uitverkocht

VAATWASSER BOSCH SILENCE

120,00

2e hands vaatwasser vrijstaand | Goedkope gebruikte Bosch Silence | De Zwaan heeft de beste aanbiedingen voor 2e hands vaatwassers

2e hands vaatwasser Indesit Uitverkocht

VAATWASSER INDESIT IDL 50

100,00

Onze 2e hands vaatwasser Indesit IDL 50 is bij De Zwaan super goedkoop en leveren we af in top staat met een half jaar garantie erop.

Vaatwasser M-system

VAATWASSER M-SYSTEM

80,00

Deze goedkope 2e hands vaatwasser M-system volledige inbouw heeft bij Witgoedhandel De Zwaan een half jaar garantie en service.

Vrijstaande Miele vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER MIELE GALA

130,00

Deze vrijstaande Miele vaatwasser van het type Gala kunnen we u goedkoop aanbieden, 2e hands met een half jaar garantie op zijn goede werking.

Aanbieding!
Goedkope vaatwasser pelgrim

VAATWASSER PELGRIM SHUPEE

110,00 90,00

2e hands Goedkope vaatwasser Pelgrim Shupee, dit is een volledige inbouw vaatwasser die komt met een half jaar garantie bij De Zwaan Witgoedhandel.

Goedkope Siemens vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS AQUASTOP

110,00

Deze goedkope Siemens vaatwasser type Aquastop kunt u bij De Zwaan kopen voor een spotprijs. U krijgt er ook nog eens een half jaar garantie op.

2e hands Siemens vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS EXTRAKLASSE

120,00

2e hands Siemens vaatwasser Extraklasse vrijstaande vaatwasser met veel functies. Met verschillende wasprogramma’s en veel ruimte voor bestek, servies en pannen.

2e hands vaatwasser kopen Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS IQ 110

110,00

2e hands vaatwasser kopen merk Siemens type IQ110 bij Witgoedhandel De Zwaan in Zwanenburg. Deze machine is met een half jaar garantie.