TAFELMODEL KOELKAST

Een tafelmodel koelkast kan in veel omstandigheden erg praktisch zijn. Daarom ondanks de enorme evolutie in de koelkasten branche zal er altijd vraag blijven bestaan naar tafelmodel koelkasten. Ongeacht of men een koelkast nodig heeft die ergens onder pas en dus van geringe hoogte moet zijn of dat men wegens ruimtegebrek graag een gasstel op de koelkast plaatst, een tafelmodel koelkast niet altijd uitkomst. Uiteraard is ook de prijs zeer aantrekkelijk voor mensen die een klein budget hebben, al zijn wat grotere koelkasten tegenwoordig ook voor weinig geld te kopen. Onderaan deze pagina ziet u de modellen die wij op dit moment aanbieden, dat kan er slechts één zijn of meerdere. Dat hangt er vanaf hoe snel partijen uitverkocht raken.

Een tafelmodel koelkast van A-kwaliteit!

‘Goedkope tafelmodel koelkasten uit voorraad leverbaar’

Een tafelmodel koelkast van het merk De Zwaan

Als u een tafelmodel koelkast koopt van het merk De Zwaan kunnen wij u de A-kwaliteit en A-klasse garanderen en bovendien altijd een zuinige energieklasse en een laag geluidsniveau. Deze koelkasten zijn namelijk door De Zwaan ontworpen, en in productie gegeven aan een fabriek van een bekend Europees merk koelkasten. Aangezien de kwaliteit van de door ons ontworpen tafelmodel koelkast identiek is aan die van de koelkasten van het Europese merk zelf heeft u dus een kwaliteitsproduct voor weinig geld. U kunt hier op de pagina echter ook tafelmodel koelkasten aantreffen van andere merken. Dit zijn partijen die wij kopen en tegen zeer scherpe prijzen snel weer afzetten.

Een tafelmodel koelkast bestelt u het beste bij De Zwaan:

  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor koelkasten van hoge kwaliteit.
  • U kunt niet alleen hier in de webshop of bij ons op locatie uw tafelmodel koelkast kopen. Wij accepteren namelijk ook bestellingen die telefonisch of per e-mail doorgegeven worden.
  • Wij leveren altijd uit voorraad dus als u vroeg bestelt, heeft u uw tafelmodel koelkast de volgende dag al in uw keuken staan.
  • Het laten thuisbezorgen van uw koelkast kan bij De Zwaan tegen een zeer klein bedrag. Afhankelijk van uw postcode varieert dit bedrag tussen de € 20 en € 50 en zal nooit oplopen als u meerdere extra items bestelt.
  • Bij De Zwaan is het mogelijk om witgoedapparaten pas af te rekenen als ze al werkend bij u thuis staan. Uiteraard als u zelf uw koelkast bij ons ophaalt zal hij wel meteen afgerekend moeten worden.

Ander witgoed van De Zwaan

U zit bij ons niet alleen goed voor het kopen van een kleine koelkast. Met altijd rond de 5000 witgoedapparaten direct uit voorraad leverbaar in onze showroom in Zwanenburg zijn wij de grootste verkoper van witgoed in Nederland. Ongeacht welk product, goedkoper dan bij De Zwaan gaat u het normaal gesproken niet vinden. Of het nou om een glazen salontafel gaat, een goedkope magnetron of een inbouw oven, u zult versteld staan van onze lage prijzen.

‘Hieronder ziet u de tafelmodel koelkasten die wij op dit moment uit voorraad kunnen leveren.’