TAFELKOELKAST

Een tafelkoelkast is vaak erg handig voor klein behuisde mensen. En om die reden, ondanks dat koelkasten de afgelopen jaren steeds groter en groter geworden zijn haast ter grootte van kleerkasten, zullen tafelkoelkasten altijd blijven bestaan. Een tafelkoelkast kan met gemak losstaand onder uw aanrecht geplaatst worden en natuurlijk kan er een gasstel op geplaatst worden om extra ruimte uit te sparen. Een tafelkoelkast kost u ook geen rib uit uw lijf en is daardoor zeer geschikt voor studenten of andere mensen met een klein budget wat vaak samengaat met de kleine behuizing. Beneden op deze pagina treft u de modellen aan die wij op dit moment verkopen, dat kan er een of meerdere zijn. Dat hangt er vanaf hoe snel partijen uitverkocht worden.

Een tafelkoelkast biedt soms grote voordelen

‘Scherp geprijsde tafelkoelkasten bij Witgoedhandel De Zwaan’

Een tafelkoelkast van eigen ontwerp De Zwaan

De tafelkoelkasten en andere kleine koelkasten die wij u aanbieden van eigen ontwerp De Zwaan zijn altijd koelkasten met een laag geluidsniveau, een zuinige energieklasse (A of beter), de A-kwaliteit en A-klasse. Deze koelkasten worden op ons verzoek gefabriceerd in de fabriek van een bekend Europees merk voor koelkasten, wat inhoudt dat onze koelkasten exact dezelfde kwaliteit bieden als die van het bekende merk zelf. Wij bieden echter ook vaak partijen aan van andere merken zoals bijvoorbeeld Daewoo of Exquisit, die wij voor zeer lage prijzen snel uitverkopen.

Een tafelkoelkast van De Zwaan biedt een aantal voordelen:

  • U kunt bij ons een tafelkoelkast kopen van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs en De Zwaan heeft vaak koelkast aanbiedingen.
  • Verschillende methodes om bij ons te bestellen, namelijk: in onze showroom in Zwanenburg, hier in de webshop, per telefonische bestelling via het 020-nummer bovenaan de website, en zelfs per e-mail.
  • Alle tafelkoelkasten worden uit voorraad geleverd. Als u niet al te laat op de dag bestelt, heeft u de koelkast de volgende dag al bij u thuis staan.
  • Afhankelijk van uw postcode kunt u de koelkast voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 bij u thuis laten bezorgen. Deze prijzen veranderen niet als u meerdere producten bij ons bestelt.
  • U heeft de mogelijkheid om pas met ons af te rekenen als u de koelkast al thuis heeft staan en u zich overtuigd heeft dat alles in orde is. Uiteraard sluiten wij indien gewenst de tafelkoelkast ook voor u aan.

Ander witgoed van De Zwaan

U zit bij ons niet alleen goed voor het kopen van een kleine koelkast. Met altijd rond de 5000 witgoedapparaten direct uit voorraad leverbaar in onze showroom in Zwanenburg zijn wij de grootste verkoper van witgoed in Nederland. Ongeacht welk product, goedkoper dan bij De Zwaan gaat u het normaal gesproken niet vinden. Of het nou om een glazen salontafel gaat, een goedkope magnetron of een inbouw oven, u zult versteld staan van onze lage prijzen.

‘De onderstaande tafelkoelkasten hebben wij op dit moment op voorraad.’

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

ALLE KOELKASTEN

AEG koelkastAEG koelkast open Uitverkocht

AEG KOELKAST MET 3 VRIESLADEN

100,00

Deze AEG koelkast heeft aan de onderkant een vriesgedeelte met 3 vrieslades. Wordt geleverd met 6 maanden garantie en kan thuisbezorgd worden.

Bosch koelkastBosch koelkast 2 Uitverkocht

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Luxe koel vriescombinatieLuxe koel vriescombinatie 10 Uitverkocht

LUXE KOEL VRIESCOMBINATIE

475,00 395,00

Een hele luxe koelkast met veel opties, nieuw in de doos met 2 jaar garantie. Deze luxe koel/vries combinatie is voorzien van o.a. een digitaal scherm, multi airflow system , no frost , led verlichting aan beide kanten in het koel gedeelte.