SMALLE VAATWASSER

Een smalle vaatwasser biedt uitkomst als u niet zoveel ruimte heeft in uw keuken. De meeste smalle modellen vaatwassers hebben een breedte van slechts 45 centimeter. Denkt u vooral niet dat een vaatwasser met een geringe breedte minder goed zijn werk zou doen dan een brede model. Een smalle vaatwasser, ongeacht welk merk wordt geacht net zo goed te zijn maar heeft uiteraard wat minder ruimte binnenin voor het plaatsen van serviesgoed. Wij bieden u hier onderaan op de pagina vijf verschillende smalle tweedehands vaatwassers aan die alle bijzonder scherp geprijsd zijn. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in andere modellen kunt u ons altijd bellen op het 020-nummer bovenaan de website. In onze showroom in Zwanenburg is ons assortiment altijd groter dan hier in de webshop, dat geldt ook voor onze smalle vaatwassers.

 

Een smalle vaatwasser

‘De oplossing voor plaatsgebrek of kleine keukens’

De goedkoopste smalle vaatwasser

De Zwaan witgoedhandel heeft een behoorlijk assortiment aan tweedehands smalle vaatwassers en zoals altijd zijn wij als grootste witgoedhandel van Nederland ook de goedkoopste. U heeft al vanaf € 120 een smalle vaatwasser die in onze werkplaats door onze vakmensen goed nagekeken is op defecten en van binnen compleet schoongemaakt is. Wij verkopen onze gebruikte vaatwassers met een garantieperiode van zes maanden. Dus als hij onverhoopt stuk zou gaan, wordt hij gratis voor u gerepareerd of vervangen door een gelijkwaardig model. Bij De Zwaan is het zo dat u ook na een verlopen garantieperiode uw smalle vaatwasser voor spectaculair goedkope prijzen door ons kunt laten repareren. Leest u onze garantievoorwaarden voor de precieze regels wat dit betreft.

De beste redenen om uw vaatwasser bij Witgoedhandel De Zwaan te kopen

  • U krijgt een half jaar garantie op uw vaatwasser waarin hij altijd gratis gerepareerd wordt of vervangen door een gelijkwaardige of beter model. Tussen een half jaar en een jaar kunt u uw vaatwasser voor € 20 laten repareren, en na een jaar voor € 50.
  • U kunt uw vaatwasser bij ons in de showroom komen kopen, maar nog makkelijker voor u is waarschijnlijk hier in de webshop of zelfs per e-mail of telefonische bestelling.
  • De Zwaan is op het gebied van tweedehands witgoed verreweg de goedkoopste en leverde beste producten met garantie en heeft bovendien doorlopend aanbiedingen.
  • Bij ons kunt u zeer goedkoop de vaatwasser bij u thuis laten afleveren, aansluiten en laten proefdraaien om te zien of hij goed werkt.
  • U kunt de vaatwasser afrekenen met ons als hij bij u thuis afgeleverd wordt of u hem bij ons in de showroom komt ophalen. U hoeft dus niet vooraf te betalen. Wel is het zo dat als u graag ter bankoverschrijving of iDEAL betaalt, u dat hier in de webshop zou moeten doen.

Ander witgoed van De Zwaan

Witgoedhandel De Zwaan is afgezien van een vaatwasser 45 cm ook de goedkoopste op het gebied van wasmachines, condensdrogers, ovens, magnetrons, gasfornuizen, koelkasten en nog veel meer. Zo heeft u al een Siemens inbouw vaatwasser, een goedkoop gasfornuis of een goedkope wasmachine voor prijzen die u nooit in gedachten had.

‘Het vroeg op de dag bestellen van uw smalle vaatwasser houdt in dat u hem morgen al in huis heeft.’

Siemens smalle vaatwasserSiemens smalle vaatwasser 2 Uitverkocht

SIEMENS SMALLE VAATWASSER

140,00

Siemens smalle vaatwasser met alle denkbare functies die geschikt is om in te bouwen. Slechts 45 cm breed en met de zuinige energieklasse A.

smal model bosch vaatwasser Uitverkocht

SMAL MODEL BOSCH VAATWASSER

140,00

Smal model BOSCH vaatwasser, slechts 45 cm breed. Perfect om in te bouwen in kleine ruimtes. Deze 2e hands vaatwasser komt met 6 maanden garantie.