SIEMENS WASMACHINE

Een Siemens wasmachine staat voor Duitse kwaliteit. Het bedrijf bestaat in principe al sinds 1847 toen Werner von Siemens het toenmalige “Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske” oprichte. Het tegenwoordige Siemens bestaat echter sinds 1966 nadat 3 verschillende Siemens AG’s fuseerden. Siemens is de wasmachinefabrikant die het meest veelzijdig is van alle merken. Het bedrijf is actief in heel veel verschillende sectoren. Siemens Nederland N.V. is gevestigd in Hengelo in de buurt van het station. Met een wasmachine van Siemens bent u in goede handen. Bij De Zwaan krijgen we verhoudingsgewijs weinig klachten binnen over Siemens wasmachines. Een Siemens wasmachine doet over het algemeen zijn werk zonder dat er veel onderhoud nodig is.

 

Een Siemens wasmachine laat uw was fris ruiken

‘Expert in het verwijderen van onaangename luchtjes uit uw wasgoed’

Siemens wasmachines vergelijk met andere merken

Een Siemens wasmachine kan qua betrouwbaarheid vergeleken worden met een AEG wasmachine, Bosch wasmachine of Zanussi wasmachine. Er moet gezegd worden dat een Miele wasmachine uitblinkt in kwaliteit boven deze merken. Een Miele is echter ook een stuk duurder dus de keuze is aan u of u gaat voor lagere aanschafkosten of voor een betere prijs vs kwaliteit vergelijking. De bovenklasse van merken in de wasmachine branche (met uitzondering van Miele) hanteren alle min of meer dezelfde prijzen en dit geldt ook voor de tweedehands wasmachines die wij verkopen. Bij De Zwaan bent u sowieso verzekerd een goed product te kopen aangezien we alle wasmachines goed controleren voordat ze in de verkoop gaan. Ook geven we u een half jaar garantie op alle Siemens wasmachines en een wasmachine aanbieding voor een Siemens is snel gevonden in onze shop.

Waarom kiezen voor een Siemens wasmachine?

Een Siemens wasmachine biedt u de volgende pluspunten:

  • Siemens maakt wasmachines waar u van op aan kunt, die het niet snel af laten weten zo lang u er op een goede manier mee omgaat.
  • Een Siemens wasmachine is gespecialiseerd om uw was lekker te laten ruiken en vlekken te verwijderen zonder daarbij schade aan uw kleren te berokkenen.
  • Qua prijs is een Siemens gemiddeld net als de merken AEG en Bosch, en heeft een zeer goede prijs vs kwaliteitsverhouding. Investeer wat geld om minder brokken te hebben is het motto.
  • Een nieuwe Siemens wasmachine komt met een perfecte service en goede garantievoorwaarden.

Uw tweedehands Siemens wasmachine bij De Zwaan kopen levert de volgende extra voordelen op:

  • Een half jaar garantie waarin de wasmachine kostenloos voor u gerepareerd wordt indien hij onverhoopt stuk zou gaan.
  • Zeer eenvoudige bestelprocedures via de shop, telefoon, mail of ter plaatse.
  • De beste prijzen en supersnelle levering (altijd uit voorraad).
  • Tegen kleine extra kosten krijgt u de machine thuis geleverd, wordt hij in uw bijzijn getest en aangesloten.
  • Pas betalen bij complete tevredenheid.

Siemens wasmachines extra informatie

De Zwaan witgoedhandel heeft zeer goede ervaringen met het verkopen van Siemens wasmachines en Siemens condensdrogers. Wij hebben geconstateerd dat er verhoudingsgewijs weinig klanten storingen melden voor dit merk wasmachine. In ons blog kunt u een aantal review artikelen lezen voor wasmachines die u zeker kunnen helpen bij het kiezen van het juiste merk voor u. Als u gewoon op zoek bent naar de beste aanbieding voor een willekeurig merk, raad ik u aan om gewoon de complete categorie wasmachines door te spitten.

‘De Zwaan witgoedhandel is de grootste en goedkoopste verkoper van tweedehands wasmachines in Nederland. Het kopen van uw wasmachine bij ons krijgt u 100% zeker geen spijt van.’

Aanbieding!
AEG wasmachine kopen

WASMACHINE AEG LAVALOGIC 1800

200,00 170,00

AEG wasmachine kopen van het type Lavalogic 1800, deze tweedehands wasmachine loopt als een zonnetje en beschikt over alle top functies.

Aanbieding!
Goedkope wasmachine Arnhem

WASMACHINE AEG LAVAMAT 74808

150,00 130,00

Goedkope wasmachine Arnhem, bestel online en wij brengen de wasmachine bij u thuis voorbij. De zwaan heeft de beste prijzen + korting + garantie

Aanbieding!
tweedehands wasmachine amsterdam

WASMACHINE SIEMENS S 1474

300,00 250,00

Tweedehands wasmachine Amsterdam, Siemens S1474 met korting en garantie. De Zwaan in Amsterdam-West (Zwanenburg) heeft vele tweedehands wasmachines te koop.

Aanbieding!
Tweedehands AEG wasmachine Uitverkocht

WASMACHINE AEG LAVAMAT 86810

170,00 150,00

Tweedehands AEG wasmachine type Lavamat 86810, goed nagekeken geweldige wasmachine die u koopt met 6 maanden garantie op defecten.

Siemens wasmachine bestellen

WASMACHINE SIEMENS XL 1252

130,00

Siemens wasmachine bestellen in onze webshop van De Zwaan. De Siemens XL 1252 is een zeer goede wasmachine die u krijgt met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Goedkope wasmachine Enschede

WASMACHINE AEG LAVAMAT PRINCESS

140,00 130,00

Goedkope wasmachine Enschede, goedkoper en met garantie gaat u geen goed nagekeken 2e hands wasmachine vinden zoals wij die u hier aanbieden.

Aanbieding!
Siemens wasmachine Amsterdam

WASMACHINE SIEMENS S 1441

300,00 250,00

Siemens wasmachine Amsterdam-West, Zwanenburg. Deze Siemens S 1441 krijgt u met 6 maanden garantie voor een bodemprijs. Nu extra afgeprijsd.

Gebruikte Siemens wasmachine

WASMACHINE SIEMENS XL 1462

150,00

Gebruikte Siemens wasmachine type XL 1462, deze wasmachine kunnen we u tegen een schappelijke prijs verkopen en geven er een half jaar garantie op.

Aanbieding!
Tweedehands wasmachine Arnhem

WASMACHINE AEG LAVAMAT 64840

180,00 160,00

Tweedehands wasmachine Arnhem, deze zuinige wasmachine krijgt u in Arnhem aan uw voordeur geleverd, Met een half jaar garantie erop.

Aanbieding!
Siemens wasmachine kopen

WASMACHINE SIEMENS XLP 1632

160,00 150,00

Siemens wasmachine kopen type XLP 1632. Deze tweedehands wasmachine verkeert in zeer goede staat en neemt u bij De Zwaan mee met een garantie van 6 maanden.

Aanbieding!
Wasmachine Amsterdam

WASMACHINE SIEMENS IQ 700

350,00 250,00

Wasmachine Amsterdam, De Zwaan in Amsterdam heeft deze 2e hands Siemens IQ 700 wasmachine voor u in de aanbieding met 6 maanden garantie.

Goedkope wasmachine Siemens

WASMACHINE SIEMENS S 1674

280,00

Goedkope wasmachine Siemens type S 1674, deze 2e hands wasmachine heeft 8 kg vulgewicht en alle mogelijke luxe functies. Bij De Zwaan met garantie.

wasmachine kopen gebruikt

WASMACHINE SIEMENS S 1676

300,00

Wasmachine kopen gebruikt, in zeer goede staat met garantie. Deze Siemens S 1676 is een geweldige moderne wasmachine waar u veel plezier aan zult beleven.

Aanbieding!
tweedehands Siemens wasmachine

WASMACHINE SIEMENS XLS 160 A

160,00 150,00

Tweedehands Siemens wasmachine type XLS 160 A. Bij De Zwaan worden alle wasmachines met een garantie van 6 maanden geleverd en zijn technisch in orde.