SIEMENS WASMACHINE

Een Siemens wasmachine staat voor Duitse kwaliteit. Het bedrijf bestaat in principe al sinds 1847 toen Werner von Siemens het toenmalige “Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske” oprichte. Het tegenwoordige Siemens bestaat echter sinds 1966 nadat 3 verschillende Siemens AG’s fuseerden. Siemens is de wasmachinefabrikant die het meest veelzijdig is van alle merken. Het bedrijf is actief in heel veel verschillende sectoren. Siemens Nederland N.V. is gevestigd in Hengelo in de buurt van het station. Met een wasmachine van Siemens bent u in goede handen. Bij De Zwaan krijgen we verhoudingsgewijs weinig klachten binnen over Siemens wasmachines. Een Siemens wasmachine doet over het algemeen zijn werk zonder dat er veel onderhoud nodig is.

 

Een Siemens wasmachine laat uw was fris ruiken

‘Expert in het verwijderen van onaangename luchtjes uit uw wasgoed’

Siemens wasmachines vergelijk met andere merken

Een Siemens wasmachine kan qua betrouwbaarheid vergeleken worden met een AEG wasmachine, Bosch wasmachine of Zanussi wasmachine. Er moet gezegd worden dat een Miele wasmachine uitblinkt in kwaliteit boven deze merken. Een Miele is echter ook een stuk duurder dus de keuze is aan u of u gaat voor lagere aanschafkosten of voor een betere prijs vs kwaliteit vergelijking. De bovenklasse van merken in de wasmachine branche (met uitzondering van Miele) hanteren alle min of meer dezelfde prijzen en dit geldt ook voor de tweedehands wasmachines die wij verkopen. Bij De Zwaan bent u sowieso verzekerd een goed product te kopen aangezien we alle wasmachines goed controleren voordat ze in de verkoop gaan. Ook geven we u een half jaar garantie op alle Siemens wasmachines en een wasmachine aanbieding voor een Siemens is snel gevonden in onze shop.

Waarom kiezen voor een Siemens wasmachine?

Een Siemens wasmachine biedt u de volgende pluspunten:

  • Siemens maakt wasmachines waar u van op aan kunt, die het niet snel af laten weten zo lang u er op een goede manier mee omgaat.
  • Een Siemens wasmachine is gespecialiseerd om uw was lekker te laten ruiken en vlekken te verwijderen zonder daarbij schade aan uw kleren te berokkenen.
  • Qua prijs is een Siemens gemiddeld net als de merken AEG en Bosch, en heeft een zeer goede prijs vs kwaliteitsverhouding. Investeer wat geld om minder brokken te hebben is het motto.
  • Een nieuwe Siemens wasmachine komt met een perfecte service en goede garantievoorwaarden.

Uw tweedehands Siemens wasmachine bij De Zwaan kopen levert de volgende extra voordelen op:

  • Een half jaar garantie waarin de wasmachine kostenloos voor u gerepareerd wordt indien hij onverhoopt stuk zou gaan.
  • Zeer eenvoudige bestelprocedures via de shop, telefoon, mail of ter plaatse.
  • De beste prijzen en supersnelle levering (altijd uit voorraad).
  • Tegen kleine extra kosten krijgt u de machine thuis geleverd, wordt hij in uw bijzijn getest en aangesloten.
  • Pas betalen bij complete tevredenheid.

Siemens wasmachines extra informatie

De Zwaan witgoedhandel heeft zeer goede ervaringen met het verkopen van Siemens wasmachines. Wij hebben geconstateerd dat er verhoudingsgewijs weinig klanten storingen melden voor dit merk wasmachine. In ons blog kunt u een aantal review artikelen lezen voor wasmachines die u zeker kunnen helpen bij het kiezen van het juiste merk voor u. Als u gewoon op zoek bent naar de beste aanbieding voor een willekeurig merk, raad ik u aan om gewoon de complete categorie wasmachines door te spitten.

‘De Zwaan witgoedhandel is de grootste en goedkoopste verkoper van tweedehands wasmachines in Nederland. Het kopen van uw wasmachine bij ons krijgt u 100% zeker geen spijt van.’