SIEMENS VAATWASSER

Een Siemens vaatwasser kunt u bij Witgoedhandel De Zwaan al kopen vanaf € 100, en dit betreft ook nog een inbouw vaatwasmachine (uiteraard zijn dit soort opmerkingen onder voorbehoud aangezien wij een wisselend aanbod hebben). Met een Siemens vaatwasser heeft u bijna nooit problemen, het Duitse bedrijf Siemens AG bestaat al sinds jaar en dag en heeft een goede reputatie op het gebied van witgoed, en ook voor vaatwassers. Onderaan vindt u ons assortiment aan Siemens vaatwassers, zowel vrijstaande en smalle modellen als voor de inbouw. De Zwaan verkoopt al sinds tientallen jaren Siemens vaatwassers, en over het algemeen krijgen wij weinig klachten binnen voor deze apparaten.

 

Op zoek naar een goede Siemens vaatwasser?

‘De verkopen goedkoop goed nagekeken tweedehands Siemens vaatwassers.’

Een Siemens vaatwasser, 2e hands maar kwaliteit

Een behoorlijk aantal mensen hebben Siemens uitgekozen als hun favoriete merk voor vaatwassers, wat begrijpelijk is. Siemens maakt een van de beste vaatwassers die er zijn en ook de oudere tweedehands modellen zijn van zeer goede kwaliteit. Bij De Zwaan koopt u altijd een vaatwasser die 100% goed nagekeken is in onze werkplaats. Onze vakmensen controleren elk apparaat bij binnenkomst op problemen, die als ze geconstateerd worden onmiddellijk opgelost worden in de vorm van reparaties of het vervangen van onderdelen. Zodoende kunnen wij garanderen dat elke Siemens vaatwasser die u hier in de webshop aantreft in een zeer goede staat verkeert. Ook geven we u zes maanden garantie op uw vaatwasser. Mocht hij onverhoopt toch stuk gaan krijgt u onmiddellijk een vervangend gelijkwaardig model aangeboden of repareren wij de vaatwasser gratis voor u.

Service en garantie op onze 2e hands vaatwassers

Bij Witgoedhandel De Zwaan krijgt u altijd de best mogelijke service, aandacht en garantie aangeboden. Een goed voorbeeld waarin wij uitblinken vergeleken met onze concurrentie is dat ook nadat een garantieperiode is verlopen, u uw vaatwasser bij ons voor slechts € 20 kunt laten repareren. Voor meer uitleg leest u alstublieft onze garantievoorwaarden. Ook zijn de bedragen die wij rekenen voor het thuisbezorgen van witgoed bijzonder laag. We rekenen slechts een eenmalige prijs ongeacht hoeveel artikelen u bij ons koopt.

De Zwaan biedt altijd een ruim assortiment, ook voor Siemens vaatwassers. Of u nu een smal model zoekt voor een beperkte ruimte in uw keuken, een vaatwasser die u mooi in kunt bouwen, of een standaard vrijstaande model, De Zwaan heeft het allemaal.

Hieronder staan al onze Siemens vaatwassers die wij op het moment op voorraad hebben, normaal gesproken zijn dit er rond de 15. Het aanbod is vele malen groter als u bij ons in de showroom in Zwanenburg voorbij zou komen. In dat geval kunnen wij u ook voorzien van advies welke vaatwasser voor u de meest geschikte is.

Half inbouw Siemens vaatwasserHalf inbouw Siemens vaatwasser 2 Uitverkocht

HALF INBOUW SIEMENS VAATWASSER

250,00

Half inbouw Siemens vaatwasser type SX56M580EU. Dit top model vaatwasser voorziet u van alle gemakken in uw keuken en is spectaculair laag geprijsd.

Siemens smalle vaatwasserSiemens smalle vaatwasser 2 Uitverkocht

SIEMENS SMALLE VAATWASSER

140,00

Siemens smalle vaatwasser met alle denkbare functies die geschikt is om in te bouwen. Slechts 45 cm breed en met de zuinige energieklasse A.

Aanbieding!
2e hands vaatwasser Siemens Uitverkocht

VAATWASMACHINE SIEMENS SGJI5

120,00 100,00

2e hands vaatwasser Siemens SGJI5 nu extra goedkoop bij De Zwaan. Dit is een volledige inbouw vaatwasser die met een half jaar garantie geleverd wordt.

Goedkope Siemens vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS AQUASTOP

110,00

Deze goedkope Siemens vaatwasser type Aquastop kunt u bij De Zwaan kopen voor een spotprijs. U krijgt er ook nog eens een half jaar garantie op.

2e hands Siemens vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS EXTRAKLASSE

120,00

2e hands Siemens vaatwasser Extraklasse vrijstaande vaatwasser met veel functies. Met verschillende wasprogramma’s en veel ruimte voor bestek, servies en pannen.

2e hands vaatwasser kopen Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS IQ 110

110,00

2e hands vaatwasser kopen merk Siemens type IQ110 bij Witgoedhandel De Zwaan in Zwanenburg. Deze machine is met een half jaar garantie.

Zwarte half inbouw vaatwasserZwarte half inbouw vaatwasser 2

ZWARTE HALF INBOUW VAATWASSER

120,00

Zwarte half inbouw vaatwasser met prachtisch alle luxe functies die men op een vaatwasser kan verwachten voor een absolute bodemprijs. Nergens voordeliger!