SIEMENS OVEN

Elke Siemens oven die u in deze webshop aantreft is een tweedehands model, wij verkopen geen nieuwe Siemens ovens. Wel is het zo dat de ovens die wij hier tweedehands verkopen zo goed als nieuw zijn aangezien wij een zeer strenge kwaliteitscontrole op ons tweedehands witgoed hanteren. Als u bij ons een Siemens oven koopt, dat is deze zorgvuldig gecontroleerd door de technici in onze werkplaats. Deze jongens zijn zeer goed opgeleid en als zij onregelmatigheden aantreffen worden onderdelen gerepareerd of vervangen zodat elke oven weer jaren zijn werk kan doen. Ook wordt de oven tijdens dit proces van binnen netjes schoongemaakt. Op deze manier bent u bij De Zwaan verzekerd van een kwaliteitsproduct ondanks dat het een tweedehands oven is.

 

Een tweedehands Siemens oven vindt u nergens goedkoper

‘De Zwaan geeft u de beste prijs, garantie en service.’

Een Siemens inbouw oven

Praktisch alle Siemens ovens die wij verkopen zijn bedoeld om in te bouwen. Een keuken met een oven die netjes ingebouwd is, zeker als dat ook met andere apparatuur gebeurd is, ziet er gewoon prachtig uit. Het is dus zeker de moeite waard om dit door een klusjesman te laten doen als u zelf niet handig genoeg bent. Als u toch zelf aan de slag gaat, houdt er dan rekening mee dat een oven aan de achterkant goed moet kunnen ventileren. Het is dus verstandig om de achterkant van een keukenkastje te verwijderen. Elke oven stelt weer andere eisen aan het inbouwen, dus als u beschikt over een gebruiksaanwijzing bij de oven, is het een goed idee om deze zorgvuldig door te lezen. Er wordt ons vaak gevraagd of wij de oven voor de klant in kunnen bouwen. Helaas moeten wij deze vraag met nee beantwoorden, onze chauffeurs zijn voor dit soort werkzaamheden niet opgeleid en hebben hier ook geen tijd voor. Onze excuses hiervoor.

Het kopen van een Siemens oven bij De Zwaan komt met een aantal voordelen:

  • Door onze strenge kwaliteitseisen voor tweedehands witgoed, koopt u bij De Zwaan altijd een product wat 100% goed werkt. Daarnaast heeft u een garantieperiode van zes maanden op uw tweedehands oven. Als klant van De Zwaan heeft u ook het recht om nadat de garantie al is verlopen uw oven spotgoedkoop door ons te laten repareren. Leest u onze garantievoorwaarden hierop na.
  • Alle producten hier in de webshop kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Als u bij ons voor het middaguur bestelt, bent u praktisch zeker dat u uw oven de volgende dag al in huis heeft staan.
  • De Zwaan biedt u vele verschillende manieren om haar producten aan te kopen. De meest logische twee zijn bij ons in Zwanenburg in de showroom op bezoek te komen en daar uw oven te kopen, en het bestellen van uw oven hier in de webshop. Echter kunt u bij ons ook per e-mail of telefoon uw bestelling doorgeven. Zorg per e-mail dat u duidelijk uw gegevens en een telefoonnummer vermeldt zodat wij kunnen controleren of de bestelling echt van u komt.
  • Het laten thuisbezorgen van witgoed kost u bij ons tussen de 20 en € 50, afhankelijk van uw postcode (woonplaats). Het maakt niet uit hoeveel verschillende producten u bestelt, u betaalt slechts de ritprijs die een vergoeding is voor de gereden kilometers.

Siemens ovens

Inbouw oven bestellen Uitverkocht

SIEMENS INBOUW OVEN

120,00

Inbouw oven bestellen van het merk Siemens met 6 maanden garantie, tiptoetsen en een digital scherm uitgevoerd in een prachtig RVS.

Aanbieding!
Inbouw oven aanbieding

SIEMENS INBOUW OVEN WIT

80,00 70,00

Inbouw oven aanbieding, deze witte Siemens inbouw oven is nu extra afgeprijsd. U krijgt deze oven geleverd met 6 maanden garantie op defecten.

Alle ovens

Aanbieding!
Uitverkocht

90 CM INBOUW OVEN

950,00 550,00

De Zwaan, 90 cm RVS inbouw oven, met touch screen bediening, alle opties, en nergens te kopen voor deze prijs, een vergelijkbare oven begint overal bij 1400,00 en kan oplopen tot ruim 3000,00 , alleen bij de zwaan tijdelijk als introductie prijs voor 950,00.

Aanbieding!
90 cm inbouwoven RVS 4 Uitverkocht

90 CM INBOUWOVEN RVS

700,00 450,00

90 cm inbouwoven RVS van A-kwaliteit met erg veel functies voor een onvoorstelbaar lage prijs. Deze inbouwoven van het merk De Zwaan is met 2 jaar garantie.

2e hands stoomoven kopen Uitverkocht

AEG COMPETENCE INBOUW STOOMOVEN

450,00

2e hands stoomoven kopen van het merk AEG, type Competence. Deze geweldige oven is de beste 2e hands oven die we in ons assortiment hebben. Met garantie.

2e hands inbouw oven

ETNA INBOUW OVEN

100,00

Goedkope 2e hands inbouw oven van het merk Etna, deze witte inbouw oven verkeert in zeer goede staat en er zitten tevens 6 maanden garantie op.

GOEDKOPE INBOUWOVEN ZWART

200,00

Goedkope inbouwoven met draaispit en grill en meerdere verwarmingselementen. Deze gloednieuwe zuinige inbouwoven van het merk De Zwaan is nergens goedkoper.

Aanbieding!
Uitverkocht

GOEDKOPE RVS INBOUWOVEN

240,00 200,00

Goedkope RVS inbouwoven met garantie bij De Zwaan voor een bodemprijs. Dit is een zeer goede en zuinige oven met erg veel opties en een inhoud van 65 liter.

Uitverkocht

INBOUW OVEN ZWART

300,00

De Zwaan inbouwoven, met zwart glas, touch screen bediening, nergens goedkoper , nieuw in de verpakking met 2 jaar garantie.

Tweedehands inbouw oven

INBOUW OVEN ZWART/RVS

120,00

Tweedehands inbouw oven die in een fraai zwart en RVS is uitgevoerd. Op deze inbouw oven zitten maar liefst 6 maanden garantie op gebreken.