SIEMENS INBOUW VAATWASSER

Een Siemens inbouw vaatwasser koopt u bij De Zwaan al vanaf € 100. Afgezien van de verrassend lage prijs heeft u een ruime keuze bij ons aan tweedehands Siemens vaatwassers in alle prijsklassen. Het Duitse Siemens AG is actief in meerdere sectoren, maar maakt dus ook zeer goed groot witgoed waaronder onder andere wasmachines, drogers, stofzuigers en koelkasten. Het merk heeft een uitstekende naam voor de inbouw vaatwassers en ook wij bij De Zwaan kunnen beamen dat ze niet vaak kapot gaan. Van een merk dat al sinds 1847 bestaat, kan men ook niet anders verwachten.

 

U zoekt een Siemens inbouw vaatwasser?

‘Onderaan de pagina vindt u een tiental exemplaren.’

De Zwaan’s tweedehands Siemens vaatwassers

Wij bieden u hier een tiental Siemens inbouw vaatwassers aan, maar het totale aantal verschillende vaatwassers dat we verkopen ligt ver boven de 50, zeker als u bij ons in de showroom in Zwanenburg voorbij zou komen. Als u voor een klein bedrag al een vaatwasser heeft met garantie, waarom zou u dan nog met uw handen in een sopje zitten elke dag? Wij kunnen u verzekeren dat elke Siemens inbouw vaatwasser door onze technici goed nagekeken werd in de werkplaats. Waar dat nodig was werden onderdelen vervangen of gerepareerd en alle machines worden altijd van binnen goed schoongemaakt. Alle tweedehands vaatwassers komen met een garantieperiode van zes maanden, maar ook na deze periode heeft u het recht uw vaatwasser zeer goedkoop door De Zwaan te laten repareren als hij eventueel stuk zou gaan.

Siemens vaatwasser inbouwen

Hoe meer huishoudelijke apparaten en machines u in uw keuken ingebouwd heeft, hoe fraaier alles er uitziet en dat geldt zeker voor vaatwassers. Wij moeten u wel mededelen dat Witgoedhandel De Zwaan geen vaatwassers voor klanten inbouwt. Bij het inbouwen van een vaatwasser moet praktisch altijd aan de keukenkastjes gezaagd en gesleuteld worden, en sowieso moet er een extra stroomvoorziening en waterafvoer worden aangelegd, en dat zijn geen werkzaamheden waarin wij elke chauffeur op kunnen leiden. Het is dus goed als u zelf handig bent of een handige oom of buurman heeft en anders zou u er een derde partij bij u in de buurt voor moeten inschakelen.

Siemens smalle vaatwasserSiemens smalle vaatwasser 2 Uitverkocht

SIEMENS SMALLE VAATWASSER

140,00

Siemens smalle vaatwasser met alle denkbare functies die geschikt is om in te bouwen. Slechts 45 cm breed en met de zuinige energieklasse A.

Aanbieding!
2e hands vaatwasser Siemens Uitverkocht

VAATWASMACHINE SIEMENS SGJI5

120,00 100,00

2e hands vaatwasser Siemens SGJI5 nu extra goedkoop bij De Zwaan. Dit is een volledige inbouw vaatwasser die met een half jaar garantie geleverd wordt.

Goedkope Siemens vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS AQUASTOP

110,00

Deze goedkope Siemens vaatwasser type Aquastop kunt u bij De Zwaan kopen voor een spotprijs. U krijgt er ook nog eens een half jaar garantie op.

2e hands Siemens vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS EXTRAKLASSE

120,00

2e hands Siemens vaatwasser Extraklasse vrijstaande vaatwasser met veel functies. Met verschillende wasprogramma’s en veel ruimte voor bestek, servies en pannen.

2e hands vaatwasser kopen Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS IQ 110

110,00

2e hands vaatwasser kopen merk Siemens type IQ110 bij Witgoedhandel De Zwaan in Zwanenburg. Deze machine is met een half jaar garantie.

Siemens inbouwvaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER SIEMENS SL64M350

120,00

Siemens inbouwvaatwasser SL64M350, 2e hands en erg goedkoop bij De Zwaan Witgoedhandel. Deze vaatwasser is inclusief een half jaar garantie.