SIEMENS CONDENSDROGER

Bij Witgoedhandel De Zwaan koopt u zeer eenvoudig een goedkope tweedehands Siemens condensdroger online die vervolgens ook nog eens goedkoop bij u thuisbezorgd kan worden. Onderaan de pagina vindt u ons complete actuele aanbod aan Siemens condensdrogers. Het zeer grote Duitse bedrijf Siemens AG houdt met van alles en nog wat bezig waar heeft zoals u waarschijnlijk weet ook een zeer goede naam wat betreft witgoed. Van een bedrijf wat al sinds 1847 bestaat, 350.000 man personeel in dienst heeft en in meer dan 190 landen actief is kan men eigenlijk ook niks dan goeds verwachten. Een Siemens condensdroger is net als een Miele een goede investering, ze zijn een tikje duurder dan andere merken maar zijn nauwelijks kapot te krijgen.

 

Zoekt u een tweedehands Siemens condensdroger?

‘ De Zwaan heeft altijd meerdere goedkope exemplaren op voorraad.’

Goedkope condensdroger kopen van de beste kwaliteit

Afgezien het feit dat we het over een zeer goed merk hebben, is het van groot belang als u voor een tweedehands machine kiest dat u deze in een zeer goede staat koopt. Als u uw condensdroger van een particulier overneemt betaalt u waarschijnlijk hetzelfde of meer als bij ons terwijl u geen garantie krijgt en de machine ook al jaren niet meer nagekeken is. Bij Witgoedhandel De Zwaan koopt u met perfecte condities. Al het witgoed wat bij ons binnenkomt, wordt voordat het tweedehands in onze webshop verkocht wordt grondig gecheckt op fouten en gebreken. Zodra onregelmatigheden geconstateerd worden, worden deze gelijk opgelost in de vorm van het vervangen van onderdelen of reparaties. Zodoende weet u dus zeker dat u een goede Siemens condensdroger koopt en geen kat in de zak. Om uw aankoop voor u nog zekerder te maken geven we u ook nog eens zes maanden garantie op het apparaat.

Goedkoop thuisbezorgd

Uw Siemens condensdroger kunt u uiteraard zelf bij ons op komen halen in de showroom in Zwanenburg. De meeste klanten kiezen er echter voor om hem goedkoop thuis te laten bezorgen. Afhankelijk van uw woonplaats (postcode) kunt u de machine voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 bij u thuis hebben staan. Ongeacht hoeveel artikelen u in onze webshop bestelt, deze prijs zal nooit oplopen aangezien u voor de rit betaalt en niet per artikel. U zou dus eventueel ook meteen een Siemens wasmachine erbij kunnen bestellen voor dezelfde bezorgkosten. Let u er alstublieft op dat u bij Witgoedhandel De Zwaan aan uw eigen voordeur niet kunt pinnen of kunt betalen met een creditcard en u dus contant geld in huis zult moeten hebben. Een andere oplossing is hier in de webshop alvast met iDEAL af te rekenen al is dit absoluut geen verplichting.

Ons aanbod aan Siemens condensdrogers

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.