REGENTON KOPEN

Een regenton kopen kan overal en er zijn verschillende modellen te vinden. Als u een prachtige houten gebijtste regenton wilt hebben, kunnen we u niet verder helpen maar in het geval u gewoon goedkoop een regenton wilt kopen van plastic of metaal dan bent u hier bij Witgoedhandel De Zwaan precies aan het juiste adres. U kunt bij ons een regenton kopen in vele verschillende kleuren en maten. Dit zijn een aantal zeer geschikte voorbeelden voor een plastic regenton: De 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l of 260 l regenton. Wat betreft een metalen regenton heeft u de keuze uit de 100l, 200l groen, 200l blauw, en 208l regenton. Deze tonnen komen uit de voedselindustrie en vaak heeft het voedsel er ook nog in een zak ingezeten. Ook hebben we de tonnen van binnen goed schoongemaakt wat maakt dat ze meer dan hygienisch genoeg zijn om te gebruiken als regenton. Koop nooit een regenton waar farmaceutische grondstoffen of chemicaliën in gezeten hebben want dat is uiteraard schadelijk voor uw gezonheid als u van het regenwater zou drinken. Een regenton kopen kan bij Witgoedhandel de Zwaan in een stuk of 10 verschillende kleuren, checkt u onderaan op de pagina als de kleur voor u van belang is.

 

Een regenton kopen is goedkoper bij De Zwaan

‘Schoongemaakte tonnen in alle kleuren en volumes’

In principe heeft elke regenton een vaste prijs tenzij dit op de productpagina anders vermeld wordt. Er kan bijvoorbeeld staan “twee voor de prijs van een tientje”. Aangezien we de prijzen zo laag mogelijk houden, kunnen we ook bij de verkoop van grotere aantallen niet veel zakken met de prijs al mag u ons altijd bellen om te onderhandelen als het echt om een grote order gaat. Een regenton kopen die niet zo heel groot is, heeft als bijkomend voordeel dat ze met de post verzonden kunnen worden. De post heeft de vaste prijzen van € 6,95 en € 13,95 en op de productpagina vindt u altijd aangegeven hoeveel tonnen u voor deze prijzen bij u thuis kunt laten bezorgen. Voor grotere vaten geldt dat u ons het beste even belt om een prijs af te spreken om te bij u thuis voorbij te brengen tenzij u zelf over geschikt transport beschikt en ze zelf op komt halen. Naast een regenton kopen, kunt u bij ons ook terecht voor IBC containers, jerrycans, en emmers.

Plastic en stalen tonnen zijn voor nog veel meer te gebruiken

Onze tonnen en stalen vaten zijn niet alleen bijzonder geschikt als regenton. U kunt ze bijvoorbeeld ook zeer goed gebruiken voor een aquaponics, een vlot bouwen, een drijvende steiger, een drijvend terras of een boei voor uw boot van te maken. Uiteraard zijn er ongelimiteerd ideeën wat men met tonnen kan doen, maar dit waren een paar tips. Aangezien al onze vaten uit de voedingsmiddelenindustrie komen en ook goed schoongespoeld zijn, zijn ze te gebruiken voor de opslag van levensmiddelen, water of andere dranken. Ook al zijn de vaten nagenoeg perfect schoon is het natuurlijk uw goed recht er olie, farmaceutische grondstoffen, chemicaliën, brandstoffen of oplosmiddelen in op te slaan of te vervoeren. Zowel stalen vaten als die van het materiaal HDPE zijn, verdragen alle soorten agressieve stoffen.

Alle plastic vaten en IBC containers

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

60 LITER TONNEN MET DEKSEL

10,00

Van deze 60 liter tonnen met deksel kunt u tot 5 stuks gewoon goedkoop met de post laten bezorgen. Werden gebruikt voor diervoeders in een zak.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.