PLASTIC VATEN

Plastic vaten koopt u het beste bij Witgoedhandel De Zwaan. Bij ons krijgt u ze voor de beste prijs, heeft u een ruime keuze en betaalt u het minst om ze bij u thuis te laten bezorgen. Onze vaten komen uit de voedselindustrie, er hebben dus geen agressieve stoffen in de vaten gezeten wat zorgt dat ze overal voor inzetbaar zijn. Praktisch alle vaten zijn ook grondig schoongemaakt van binnen. Als de kleur voor u belangrijk is; we hebben vaten in de kleuren rood, blauw, groen, grijs, en zwart. We hebben ze in de volgende maten: 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l en 260 l. Van al deze plastic vaten beschikken we over een ruime hoeveelheid, dus het bestellen van grotere aantallen is geen probleem.

 

Plastic vaten nergens goedkoper

‘Vaten in alle maten en kleuren’

De prijs en het vervoer

Op een enkele uitzondering na hebben alle plastic vaten vaste prijzen aangezien wij al zo diep met de prijs zitten dat we ondanks bestellingen van grotere aantallen niet kunnen zakken. Als u op de productpagina van een bepaald vat bent, staat altijd onderaan vermeld wat de prijzen zijn om ze met de post bij u thuis te krijgen. Als het om grotere partijen grote vaten gaat of IBC containers zou u ons even moeten bellen om een prijs af te spreken om ze bij u voorbij te brengen, het nummer vindt u bovenaan deze webshop. Uiteraard kunt u plastic vaten ook zelf bij ons in Zwanenburg op komen halen als u in de buurt woont of over geschikt vervoer beschikt. Afgezien van plastic vaten kunt u bij ons ook terecht voor grote emmers, jerrycans, IBC containers en aluminium vaten.

Waar gebruikt men plastic vaten voor?

Waar de plastic vaten die we bij De Zwaan verkopen voor gebruikt werden, is het vervoeren en opslaan van voedselproducten. Datzelfde kunnen ze uiteraard weer voor ingezet worden, maar het plastic van de meeste vaten is HDPE. HDPE is een bijzonder resistente kunststof en het is dus mogelijk om agressieve stoffen op te slaan in deze vaten zoals brandstoffen, oplosmiddelen, olie, grondstoffen voor de farmaceutische industrie, en chemicaliën. Ook voor het vervoer of de opslag van water, regenwater, afval, afwasmiddellen, speelgoed, zand, grind, en zeeppoeder maken plastic vaten zich zeer geschikt. 90% van onze vaten zijn voorzien van een schroefdeksel wat een vat zowel luchtdicht als waterdicht maakt. De vaten kunnen dus sowieso gebruikt worden voor alles waar u geen insecten en ander ongedierte of vocht bij wilt hebben.

Goede ideeën met plastic vaten

Postzendingen buitenland

In het geval u breekbare artikelen of andere kwetsbare of kostbare stoffen naar het buitenland moet sturen, is het gebruik van een zaak of doos vaak niet zo slim. Dit soort verpakkingsmateriaal kan eenvoudig lek raken, dubbel vouwen, of er kan een gat in komen. Hier biedt een plastic vat uitkomst aangezien ze praktisch onverwoestbaar zijn. Plastic vaten zijn gemaakt van keihard plastic en zijn zelfs waterdicht en luchtdicht en houden de temperatuur van een product redelijk goed vast.

Transport of vervoer van vissen

Als u vissen of andere waterdieren wilt vervoeren of wilt opslaan, ook hier is een plastic vat vaak de beste oplossing. De overlevingskans van de dieren is aanzienlijk groter aangezien plastic vaten niet lek raken en ook bouwen de vissen geen stress op aangezien en valt van binnen donker is. Bepaalde vissen sterven onder een bepaalde temperatuur, en ook hier is dus weer van belang dat een goed vat de temperatuur vasthoudt.

Als regenton of boei

Afhankelijk van de grootte en de vormgeving van een vat kunnen ze zeer goed dienst doen als goedkope regenton of boei om een boot aan te bevestigen. Daarbij is het groene 220 l vat dat wij verkopen de meest geschikte om dienst te doen als boei, en als regenton komen meerdere vaten in aanmerking.

Alle plastic vaten en IBC containers

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

60 LITER TONNEN MET DEKSEL

10,00

Van deze 60 liter tonnen met deksel kunt u tot 5 stuks gewoon goedkoop met de post laten bezorgen. Werden gebruikt voor diervoeders in een zak.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.