PLASTIC TON

Bij De Zwaan koopt u een plastic ton voor de scherpste prijs en heeft de keuze uit een ruim assortiment van allerlei verschillende tonnen. Afhankelijk van de grootte van een ton, sturen we ze u goedkoop met de post op of zorgen we dat ze goedkoop bij u thuis komen via onze koeriersdienst (bij grote tonnen of grotere afname). De tonnen die u bij ons koopt zijn afkomstig uit de voedselindustrie, wat inhoudt dat er geen schadelijke stoffen ingezeten hebben. Elke plastic ton kan dus voor alles gebruikt worden. Alle tonnen werden eveneens van binnen goed gereinigd. We hebben de volgende kleuren in ons assortiment: zwart, grijs, groen, blauw en rood. Qua afmeting kunt u kiezen uit: 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l en 260 l. We beschikken over grote partijen voor alle tonnen, dus er is geen echte limiet hoeveel u er kunt bestellen maar het wordt op prijs gesteld als u ons even belt voordat u een heel groot aantal bestelt. Gebruik hiervoor een van de nummers bovenaan de website.

 

Een plastic ton voor de beste prijs

‘We hebben ze in alle kleuren en volumes’

De prijs en het transport van de tonnen

Op de productpagina voor elke afzonderlijke plastic ton vindt u de vaste prijs per ton en het aantal van deze tonnen dat u voor bepaalde prijzen bij de post opgestuurd kunt krijgen. Onze prijzen voor plastic tonnen liggen al zo laag, dat 90% een vaste prijs heeft ongeacht hoeveel u er bestelt. Bij een paar tonnen staat vermeld dat u er bijvoorbeeld 3 voor een tientje kunt krijgen. De grotere tonnen en IBC containers (1000 of 600 l) kunnen uiteraard niet per post bij u terecht komen maar zult u zelf op moeten komen halen of met ons een prijs afspreken om ze bij u voorbij te brengen. Aangezien wij ook aanhangers verhuren, is het ook nog een optie om bij ons een aanhanger te huren als u zelf niet over passend vervoer beschikt voor het transport van tonnen.

Een plastic ton kan voor veel dingen gebruikt worden

De plastic ton die u bij De Zwaan koopt daar hebben in het verleden diervoeders in een zak ingezeten. De tonnen werden dus gebruikt voor het transport en de opslag van voedselproducten. Dit houdt in dat u de ton echt overal voor kunt gebruiken, zeker ook omdat ze ook nog eens goed schoongespoeld zijn. De meeste plastic tonnen zijn van het materiaal HDPE, een plastic wat bijna overal tegen bestand is. U kunt de ton dus niet alleen gebruiken voor bijvoorbeeld speelgoed, zand, grind, afval, water, regenwater maar ook voor agressievere producten zoals brandstoffen, farmaceutische grondstoffen, olie, oplosmiddelen of zelfs chemicaliën. Elke plastic ton is aan de bovenkant voorzien van een draaideksel of draaidoppen die de ton zowel luchtdicht als waterdicht afsluiten en insecten buiten de deur houden.

Goede ideeën met een plastic ton

Spullen versturen naar het buitenland

Het opsturen van kostbare of breekbare zaken naar het buitenland via de post of een koeriersdienst als DHL kan men zeker het beste doen met een ton als verpakkingsmateriaal. Een ton kan namelijk niet lek raken of dubbel vouwen en is zowel waterdicht als luchtdicht afgesloten. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de temperatuur redelijk goed vastgehouden wordt.

Het vervoer van waterdieren

Zeker als het om het transport van vissen of reptielen gaat, is het gebruik van een ton nog eens extra aan te raden. De kans dat de vissen of andere waterdieren de reis overleven is aanzienlijk groter in een ton. Niet alleen kan een ton niet lek raken of dubbel vouwen maar hij houdt ook redelijk goed de watertemperatuur vast zodat de beestjes niet onderkoeld raken en sterven. Ook is een ton aan de binnenkant donker en zullen de vissen minder last van stress hebben, een andere oorzaak van sterfte onder de vissen tijdens een transport.

Als boei voor uw boot of regenton

Afhankelijk van het volume en de vorm van een ton kan hij zeer goed gebruikt worden als regenton en als boei voor uw boot. Zeker onze groene ton van 220 l met twee schroefdoppen die ook twee ogen aan de bovenkant heeft waaraan een touw bevestigd kan worden, komt hier bijzonder in aanmerking.

Alle plastic vaten en IBC containers

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton Uitverkocht

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.