OVEN KOPEN

Bij Witgoedhandel De Zwaan kunt u een tweedehands oven kopen van praktisch alle bekende merken zoals AEG, Siemens, Neff, Etna, Unox, SMEG, en zelfs een Whirlpool of Zanussi. Al deze tweedehands ovens zijn een strenge kwaliteitscontrole ondergaan in onze werkplaats waar onze witgoedmonteurs binnenkomend witgoed intensief controleren op fouten en gebreken. Als er inderdaad onregelmatigheden worden aangetroffen, vervangen zij onderdelen of repareren ze zodat alle ovens op het moment dat ze de verkoop ingaan in een 100% goed werkende staat verkeren. Ook worden alle ovens van binnen zorgvuldig schoongemaakt.

 

Goedkoop een oven kopen?

‘Dat kan bij De Zwaan zowel nieuw als tweedehands’

Een splinternieuwe oven van het merk De Zwaan

Als u echt een zeer goede oven wilt hebben voor een klein prijsje, dan moet u een oven van onze eigen merk De Zwaan kopen. Dit zijn ovens die wij zelf ontworpen hebben, en laten produceren in de fabriek van een bekend Europees merk voor ovens. Op deze manier kunt u een luxe oven kopen voor een zeer klein bedrag. In sommige gevallen betaalt men voor een gelijkwaardige oven ergens anders drie keer zoveel. Het gaat hier ook niet om een enkele oven maar om een hele serie verschillende inbouwovens waaronder een aantal 90 cm brede ovens met alle denkbare functies. Al onze splinternieuwe ovens van het merk De Zwaan komen in de originele verpakking met een garantieperiode van twee jaar.

Een oven kopen bij De Zwaan geeft u de volgende voordelen:

  • Al onze tweedehands ovens zijn zeer goed nagekeken. Hierdoor weet u dat u een kwaliteitsproduct koopt wat waarschijnlijk nog jaren meegaat. Eveneens krijgt u er voor de zekerheid zes maanden garantie erop. Op onze splinternieuwe ovens zit twee jaar garantie van de fabriek. Zowel nieuwe als gebruikte ovens worden zonder meer omgeruild of gerepareerd als er iets mee aan de hand zou zijn.
  • Vandaag voor het middaguur uw oven kopen hier in de webshop, houdt in dat u hem de volgende dag al in huis heeft want alle ovens die wij u hier aanbieden zijn uit voorraad leverbaar.
  • In onze webshops kunt u kiezen voor de optie om pas af te rekenen als u een product bij ons afhaalt of wij het bij u thuis voorbij brengen. U bent dus niet verplicht om meteen te betalen. Maar als u graag met iDEAL betaalt, dan kan dat uiteraard alleen via onze webshop. Hetzelfde geldt voor bankoverschrijvingen, want bij ons in de showroom in Zwanenburg of bij u thuis aan de deur accepteren wij alleen contant geld.
  • U kunt bij ons op veel verschillende manieren bestellen. Via deze of één van onze andere webshops of bij ons op locatie in Zwanenburg als u daar gezellig voorbij komt. U kunt ons echter ook op het 020-nummer bovenaan de website bellen om uw bestelling door te geven. En zelfs bestellingen per e-mail worden door ons geaccepteerd als u duidelijk uw telefoonnummer opgeeft zodat wij de bestelling op echtheid kunnen controleren.
  • De Zwaan hanteert zeer schappelijke bezorgkosten. U betaalt slechts een extra bedrag voor de gereden kilometers. Dit bedrag is afhankelijk van uw woonplaats en ligt altijd tussen de 20 en € 50. U betaalt een bedrag voor de rit, wat betekent dat u zoveel items kunt bestellen als u wilt zonder dat de bezorgkosten op zouden lopen.

AL ONZE OVENS

Aanbieding!
Uitverkocht

90 CM INBOUW OVEN

950,00 550,00

De Zwaan, 90 cm RVS inbouw oven, met touch screen bediening, alle opties, en nergens te kopen voor deze prijs, een vergelijkbare oven begint overal bij 1400,00 en kan oplopen tot ruim 3000,00 , alleen bij de zwaan tijdelijk als introductie prijs voor 950,00.

Aanbieding!
90 cm inbouwoven RVS 4 Uitverkocht

90 CM INBOUWOVEN RVS

700,00 450,00

90 cm inbouwoven RVS van A-kwaliteit met erg veel functies voor een onvoorstelbaar lage prijs. Deze inbouwoven van het merk De Zwaan is met 2 jaar garantie.

2e hands stoomoven kopen Uitverkocht

AEG COMPETENCE INBOUW STOOMOVEN

450,00

2e hands stoomoven kopen van het merk AEG, type Competence. Deze geweldige oven is de beste 2e hands oven die we in ons assortiment hebben. Met garantie.

2e hands inbouw oven

ETNA INBOUW OVEN

100,00

Goedkope 2e hands inbouw oven van het merk Etna, deze witte inbouw oven verkeert in zeer goede staat en er zitten tevens 6 maanden garantie op.

GOEDKOPE INBOUWOVEN ZWART

200,00

Goedkope inbouwoven met draaispit en grill en meerdere verwarmingselementen. Deze gloednieuwe zuinige inbouwoven van het merk De Zwaan is nergens goedkoper.

Aanbieding!
Uitverkocht

GOEDKOPE RVS INBOUWOVEN

240,00 200,00

Goedkope RVS inbouwoven met garantie bij De Zwaan voor een bodemprijs. Dit is een zeer goede en zuinige oven met erg veel opties en een inhoud van 65 liter.

Uitverkocht

INBOUW OVEN ZWART

300,00

De Zwaan inbouwoven, met zwart glas, touch screen bediening, nergens goedkoper , nieuw in de verpakking met 2 jaar garantie.

Tweedehands inbouw oven

INBOUW OVEN ZWART/RVS

120,00

Tweedehands inbouw oven die in een fraai zwart en RVS is uitgevoerd. Op deze inbouw oven zitten maar liefst 6 maanden garantie op gebreken.

Inbouw oven kopen

NEFF INBOUW OVEN

100,00

Inbouw oven kopen van het merk Neff met hete lucht functie en digitaal scherm. Deze oven is in een zeer goede staat en krijgt u met een half jaar garantie.

RVS inbouw oven

RVS INBOUW OVEN

120,00

RVS inbouw oven, deze prachtige oven zal u in uw keuken helpen om het lekkerste eten voor uw gezin te bereiden. Met een half jaar garantie.

Inbouw oven bestellen Uitverkocht

SIEMENS INBOUW OVEN

120,00

Inbouw oven bestellen van het merk Siemens met 6 maanden garantie, tiptoetsen en een digital scherm uitgevoerd in een prachtig RVS.

Aanbieding!
Inbouw oven aanbieding

SIEMENS INBOUW OVEN WIT

80,00 70,00

Inbouw oven aanbieding, deze witte Siemens inbouw oven is nu extra afgeprijsd. U krijgt deze oven geleverd met 6 maanden garantie op defecten.

SMEG professionele ovenSMEG professionele oven 3 Uitverkocht

SMEG PROFESSIONELE OVEN

195,00

SMEG professionele oven , ook geschikt voor thuis gebruik, of in een studenten huis, of kantine. Een SMEG professionele oven is precies wat u nodig heeft bij intensief gebuik van uw oven. Nu bij De Zwaan te verkrijgen tegen absolute bodemprijs.

Unox Anna ovenUnox Anna oven 2 Uitverkocht

UNOX ANNA OVEN

195,00

Deze Unox Anna oven is uitermate geschikt voor professioneel gebruik maar kan ook gewoon thuis of op de sportclub gebruikt worden. Wij bieden u deze schitterende oven aan voor de beste prijs.

Unox Horeca ovenUnox Horeca oven 2 Uitverkocht

UNOX HORECA OVEN

195,00

Deze Unox Horeca oven wordt u voor een klein prijsje aangeboden. Geschikt voor clubhuizen, scholen, gewoon thuis of voor productie van bijv. broodjes.

Goedkope 2e hands oven

WHIRLPOOL INBOUW OVEN

70,00

Goedkope 2e hands oven van het merk Whirlpool type inbouw. Deze 2e hands oven is voorzien van een hete lucht functie en heeft 6 maanden garantie.