OUTLET WITGOED

Witgoedhandel De Zwaan is op zijn zachtst gezegd een outlet witgoed, we zijn de grootste verkoper van witgoed in Nederland zowel voor gebruikte als nieuwe witgoedapparaten en hebben over het algemeen de beste prijs. De Zwaan is een outlet voor tweedehands witgoed voor onder andere tweedehands wasmachines, condensdrogers, kookplaten en vaatwassers. En we zijn een outlet witgoed voor splinternieuwe witgoedapparaten voor onder andere koelkasten, gasfornuizen, magnetrons, ovens, salontafels en tuinset.

 

Uw outlet witgoed, net naast Amsterdam-West

‘Super prijzen voor alle types witgoedapparaten’

Het goedkoopste witgoed vindt u bij De Zwaan in Zwanenburg

De reden dat u bij ons bijna altijd de beste prijs vindt, is omdat wij zeker voor tweedehands witgoed verreweg de grootste in heel Nederland zijn en er dus een goede doorstroom van apparaten is. Wij pakken slechts een kleine winstmarge per tweedehands witgoedapparaat. Met een assortiment van altijd meer dan 5000 witgoedartikelen in onze showroom in Zwanenburg zijn wij met afstand de grootste tweedehands outlet voor witgoed in Nederland.

Ook voor splinternieuw witgoed zit u bij De Zwaan goed wat betreft de prijs. We kopen grote partijen witgoed op en verkopen die met een kleine winstmarge, wat de prijs laag houdt. Tevens ontwerpen wij onder meer zelf gasfornuizen, tuinmeubilair, magnetrons en koelkasten. Dit witgoed laten wij produceren in de fabriek van een groot bekend Europees merk wat ervoor zorgt dat de u de A-kwaliteit en A-klasse kunnen garanderen voor deze producten maar de prijs ongekend laag is.

De Zwaan is ook voor u de beste outlet voor witgoed omdat:

  • We bieden u een enorme keuze aan witgoed. In onze showroom in Zwanenburg zijn altijd meer dan 5000 witgoedapparaten op voorraad en een groot aantal hiervan vindt u hier in de webshop terug.
  • Outlet De Zwaan brengt witgoed bij u thuis of op de zaak voorbij voor een klein extra bedrag wat op uw postcode berekend wordt. Dit bedrag ligt altijd tussen de 20 en € 50 per levering. Of u nu een of 10 artikelen bij ons koopt, de bezorgkosten blijven gelijk.
  • Afgezien van het feit dat we praktisch altijd de goedkoopste zijn voor zowel nieuw als tweedehands witgoed, vindt u bij ons de beste en eerlijkste garantievoorwaarden en service in de branche.
  • Het is bij De Zwaan absoluut niet nodig om van tevoren te betalen. Als grootste outlet voor witgoed berekenen wij gewoon met u af als wij uw bestelling bij u thuis afleveren, of u hem bij ons op komt halen.
  • Als extra service leveren we het witgoed niet alleen bij u thuis af, maar zetten het op zijn plek, sluiten het aan en controleren ook of het wel goed werkt.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden uit ons assortiment met links naar de categorieën eronder.