MIELE WASMACHINE

U bent op zoek naar een Miele wasmachine? Dat is een bijzonder goed idee want met een Miele wasmachine bent u practisch verzekerd dat hij niet steeds stuk gaat. Een Miele wasmachine is wat duurder dan wasmachines van de andere merken, daar heeft u gelijk in. Maar het is een stukje kwaliteit wat u koopt. Vanaf de oprichting van Miele werd er binnen het bedrijf besloten dat voorop zou komen te staan een goed en niet een goedkoop product aan klanten te leveren. De Lamborghini onder de wasmachines zeg maar. Tot op de dag van vandaag is dit nog altijd waar Miele wasmachines voor staan. U kent zeker ook de alleszeggende spreuk “Miele er is geen betere”.

 

Een Miele wasmachine gaat niet zo maar kapot

‘De beste kwaliteit wasmachine tegen een schappelijke prijs.’

Miele wasmachines, ook tweedehands de beste

Ook als tweedehands wasmachine is een Miele wat duurder. Er moet echter gezegd worden dat zeker oudere Miele wasmachines pure kwaliteitsproducten zijn. Met name de serie 700, 800 en 900 maar natuurlijk ook de Softcare, Softtronic, Novotronic en Super series. Ongeacht de serie een Miele wasmachine is gewoon beter dan een wasmachine van een ander merk wat we bij De Zwaan ook ervaren in onze service en garantie. Er worden gewoon veel minder problemen gemeld van klanten die een Miele wasmachine kochten. We kunnen u ook zeker aanraden om een klein beetje meer geld uit te geven voor uw tweedehands wasmachine en er dan een te hebben die echt nog jaren meegaat en nooit sores oplevert.

Miele wasmachine belangrijkste pluspunten

Een Miele wasmachine heeft een aantal dingen voor op wasmachines van andere merken, wij hebben hiervan een klein lijstje voor u gemaakt:

  • Een Miele wasmachine heeft gewoon bijna nooit problemen. Zodoende hoeft u uw wasmachine niet te missen als hij gerepareerd zou moeten worden. Ook heeft u de kopzorgen niet die het vervoer ervan met zich meebrengt en de eventuele kosten.
  • Een Miele wasmachine wast uit de kunst. Daar koopt u hem voor en hij doet zijn werk als geen ander.
  • Ondanks de hogere kosten qua aanschaf zijn alle wasmachine-experts het erover eens dat men met een Miele wasmachine gedurende de jaren goedkoper uit is.
  • Als u een nieuwe Miele wasmachine zou kopen, krijgt u enorme garantieperiodes erbij. Vaak tot wel 10 jaar.

Genoeg redenen om een Miele wasmachine aan te schaffen dus. Nu de redenen waarom u dit het beste bij De Zwaan kunt doen:

  • Wij geven garantie op al onze 2e hands wasmachines
  • U kunt online, per e-mail of telefoon uw bestelling plaatsen. Het is niet alleen mogelijk om online te bestellen maar tevens op locatie of per mail of telefoon.
  • Wij leveren de wasmachine zeer snel bij u thuis af, altijd binnen 2 dagen maar meestal sneller.
  • De Zwaan installeert de (Miele) wasmachine voor u op de door u aangewezen plek.
  • De wasmachine wordt proefgedraaid zodat u zeker weet dat hij naar behoren werkt.
  • Na dit alles betaalt u ons pas als u wilt.

Sluit u zich snel aan bij de groep Miele wasmachine bezitters

U zult ondertussen waarschijnlijk overtuigd zijn dat uw volgende wasmachine een Miele gaat zijn. Als u nog altijd meer informatie wilt hebben, kunt u ons uitgebreide artikel over Miele wasmachines eens lezen wat u in ons blog vindt. Hieronder vindt u practisch alle Miele wasmachines die we online verkopen. Voor andere merken gaat u naar de pagina voor al onze wasmachines.

Wasmachine stuk gegaan? Koop vandaag nog een wasmachine die niet stuk gaat bij Witgoedhandel de Zwaan, uw Miele!

Aanbieding!
Miele wasmachine bestellen Uitverkocht

WASMACHINE MIELE W 729

100,00 90,00

Miele wasmachine bestellen, deze tweedehands W 729 krijgt u bij De Zwaan witgoedhandel met zes maanden garantie op gebreken.

Aanbieding!
Gebruikte Miele wasmachine Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 985

180,00 150,00

Deze gebruikte Miele wasmachine van het type Novotronic W 985 heeft een vulgewicht van 5 kg, energieklasse B en krijgt u met zes maanden garantie.

Aanbieding!
Wasmachine Miele aanbieding Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 754

100,00 80,00

Wasmachine Miele aanbieding, deze Novotronic W 754 is mooi vormgegeven en zal goed staan in uw keuken of bijkeuken en krijgt u met garantie.

Aanbieding!
Miele wasmachine aanbieding Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 804

120,00 100,00

Miele wasmachine aanbieding, Deze Miele Novotronic W 804 krijgt u nu met 20% korting en de gebruikelijke zes maanden garantie op defecten.

Aanbieding!
Miele wasmachine actie Uitverkocht

WASMACHINE MIELE SUPER W 933

160,00 130,00

Miele wasmachine actie: Deze Miele Super W 933 bieden we u nu met een dikke korting en garantie aan. We hebben verschillende acties op Miele wasmachines.

Aanbieding!
Goedkope voorlader wasmachine Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 835

130,00 120,00

Deze goedkope voorlader wasmachine type Novotronic W 835 heeft 6 maanden garantie, omdat De Zwaan zeker is dat deze wasmachine in goede staat verkeert.