MIELE WASDROGER

Een tweedehands Miele wasdroger die u bij De Zwaan gekocht heeft, kan zonder meer zeer betrouwbaar genoemd worden. De reden hiervan is dat het merk Miele al sinds 1899 bestaat en sinds jaar en dag bekend staat voor het produceren van het beste witgoed in de branche. De kwaliteit van een Miele wasdroger is net als de prijs ervan wat hoger dan bij een ander merk, men zou dit een investering kunnen noemen. Er wordt namelijk behoorlijk wat geld, moeite en tijd uitgespaard als uw wasdroger nooit kapot gaat. Zeker als u een oudere Miele wasdroger zou kopen, werd deze waarschijnlijk nog in Duitsland geproduceerd in tijden dat Miele nog een stukje trotser op de kwaliteit was dan tegenwoordig het geval is. Vandaag de dag moet Miele qua prijs concurreren met de andere merken in een tijd dat veel mensen zuinig moeten doen. Het prijsverschil tussen een Miele en een ander merk is daarom wat kleiner tegenwoordig, net als het verschil in kwaliteit. Als u uw Miele wasdroger bij De Zwaan koopt, bent u ervan verzekerd dat hij goed nagekeken is voor hij de verkoop inging. Tevens krijgt u er zes maanden garantie op en een uitstekende service.

 

Op zoek naar een voordelige Miele wasdroger?

‘Van € 90 tot en met € 200 heeft u al één van onze tweedehands wasdrogers.’

Goedkope Miele wasdroger

Het kopen van een tweedehands Miele wasdroger scheelt u natuurlijk een hoop geld in uw portemonnee. Hierboven hebben we al uitgelegd dat de kwaliteit van een oudere tweedehands wasdroger die goed nagekeken is zeker kan concurreren met een splinternieuwe Miele wasdroger. Uiteraard is het wel zo dat een nieuwe machine een stuk beter oogt in uw keuken maar dat is natuurlijk niet voor iedereen het belangrijkste punt. De prijzen die we bij Witgoedhandel De Zwaan hanteren, liggen in 99% van de gevallen lager dan bij de concurrent aangezien we de grootste Witgoedhandel in Nederland zijn en hierdoor onze prijzen zeer scherp kunnen houden. Andere voordelen van het kopen bij De Zwaan zijn de snelle levertijden, de goedkope bezorgkosten en uiteraard de garantieperiode van zes maanden die u standaard op al ons witgoed krijgt. De Zwaan doet niet moeilijk, als de machine kapot gegaan is, wordt hij zonder meer omgeruild voor een gelijkwaardig exemplaar of wordt hij gratis voor u gerepareerd. Ook een Miele wasmachine koopt u overigens bij De Zwaan voor de beste prijs.

Waarom een Miele wasdroger bij De Zwaan bestellen?

  • U bespaart een hoop geld door een tweedehands wasdroger te bestellen in plaats van een nieuwe. Wasdrogers worden bij De Zwaan standaard gecontroleerd en gerepareerd waar nodig voor ze de verkoop ingaan. Dit geeft u de zekerheid een goede machine te kopen. Tevens heeft u bij ons natuurlijk de beste service en zes maanden echte garantie op uw wasdroger.
  • Bij Witgoedhandel De Zwaan is het niet alleen mogelijk via de webshop en op locatie te bestellen. U kunt dit ook doen via e-mail of via het telefoonnummer wat u bovenaan onze webshop aantreft.
  • Alle wasdrogers en andere witgoed wat hier in de webshop aangeboden wordt, is direct uit voorraad leverbaar en kunt u morgen al in huis hebben als u voor het middaguur bestelt heeft. De Zwaan is sowieso al heel voordelig maar heeft ook altijd erg veel aanbiedingen lopen op tweedehands witgoed.
  • Het laten thuisbezorgen van witgoed gaat bij De Zwaan niet per artikel maar per rit. U kunt dus voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 zoveel producten bij u thuis laten bezorgen als u wilt. De exacte prijs wordt bepaald door uw postcode tijdens het afronden van uw aankoop hier in de webshop.
  • Bij De Zwaan heeft men de keuze met iDEAL te betalen, per bankoverschrijving of pas bij levering van de gekochte producten. Het is bij ons namelijk niet verplicht om vooraf te betalen.

Al onze Miele wasdrogers

Goedkope wasdroger Den Haag Uitverkocht

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

Alle drogers van andere merken

Tweedehands condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER BOSCH WTL 5400

90,00

Tweedehands condensdroger Utrecht, voor kleine kosten bezorgen we ons witgoed tot uw voordeur in Utrecht. De beste prijs en kwaliteit met garantie.

2e hands condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER BOSCH WTL 6201

120,00

2e hands condensdroger Utrecht, uw 2e hands condensdroger thuisbezorgd krijgen voor de beste prijs met garantie kan ook in Utrecht zonder problemen.

2e hands condensdroger Den Haag Uitverkocht

CONDENSDROGER INDESIT ISL 79 C

100,00

2e hands condensdroger Den Haag, bestel online deze 2e hands condensdroger en krijg hem tegen een kleine vergoeding thuisbezorgd in Den Haag, met garantie.

Goedkope condensdroger Utrecht Uitverkocht

CONDENSDROGER LG TDC 70070 E

150,00

Goedkope condensdroger Utrecht, deze geweldige condensdroger krijgt u voor een prikkie in Utrecht bij u thuisbezorgd met garantie op gebreken.

Goedkope condensdroger Den Haag Uitverkocht

CONDENSDROGER MARIJNEN CMK 925

90,00

Goedkope condensdroger Den Haag, deze gebruikte Marijnen condensdroger krijgt u bij De Zwaan voor de beste prijs en met een garantie van een half jaar.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker Uitverkocht

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER ZANUSSI TCE 7224

90,00 60,00

2e hands condensdroger Zanussi TCE 7224. Deze 2e hands condensdroger kunnen we u bij De Zwaan leveren met een half jaar garantie erop.

Aanbieding!
AEG wasdroger online Uitverkocht

WASDROGER AEG LAVATHERM DIAMANT S

110,00 100,00

AEG wasdroger online bestellen, type Lavatherm Diamant S. Van strijkdroog tot zeer droog, allemaal geen probleem voor deze AEG wasdroger.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

Bauknecht condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5850

90,00

Bauknecht condensdroger kopen van het type TRK 5850. Deze condensdroger komt met een garantieperiode van een half jaar. Dat kan alleen bij De Zwaan.

2e hands wasdroger Eindhoven Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
gebruikte wasdroger Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRKD 6627

90,00 70,00

Gebruikte wasdroger, deze gebruikte Bauknecht TRKD 6627 is bij De Zwaan in de aanbieding en komt met 6 maanden garantie op gebreken.

Aanbieding!
2e hands wasdroger Uitverkocht

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger Uitverkocht

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope condensdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER BOSCH WTL 5200

80,00

Goedkope condensdroger kopen van het merk Bosch, type WTL 5200, 2e hands met 6 maanden garantie erop bij Witgoedhandel De Zwaan.

Tweedehands wasdroger Utrecht Uitverkocht

WASDROGER ELECTROLUX EDC 5310

90,00

Tweedehands wasdroger Utrecht, koop uw tweedehands wasdroger nu voor de beste prijs bij De Zwaan witgoedhandel met 26 weken garantie op defecten.

Goedkope wasdroger Utrecht Uitverkocht

WASDROGER INDESIT IDCA 735

120,00

Goedkope wasdroger Utrecht, de goedkoopste wasdrogers thuisbezorgd met een half jaar garantie vindt u bij de Zwaan witgoedhandel.

Goedkope wasdroger Den Haag Uitverkocht

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

Tweedehands wasdroger Amsterdam Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS SIWATHERM C 7

80,00

Tweedehands wasdroger Amsterdam, spotgoedkope tweedehands wasdroger die u met 6 maanden garantie koopt. De Zwaan is de absoluut goedkoopste in Nederland.

Goedkope wasdroger Amsterdam Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS TXL 2272

110,00

Goedkope wasdroger Amsterdam, de beste prijs voor 2e hands witgoed krijgt u bij De Zwaan. Goed nagekeken goedkope wasdroger met garantie.

gebruikte Whirlpool wasdroger Uitverkocht

WASDROGER WHIRLPOOL AWZ 7460

100,00

Deze gebruikte Whirlpool wasdroger type AWZ 7460 heeft een vulgewicht van 6kg, energieklasse B en een anti-kreuk fase. Goedkope droger met garantie.

gebruikte wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI TC 7114

90,00

Gebruikte wasdroger kopen, merk Zanussi type TC 7114 met vochtsensor en anti-kreuk fase. De Zwaan geeft 6 maanden garantie op deze wasdroger.

Aanbieding!
goedkope wasdroger Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen Uitverkocht

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.