MIELE WASDROGER

Een tweedehands Miele wasdroger die u bij De Zwaan gekocht heeft, kan zonder meer zeer betrouwbaar genoemd worden. De reden hiervan is dat het merk Miele al sinds 1899 bestaat en sinds jaar en dag bekend staat voor het produceren van het beste witgoed in de branche. De kwaliteit van een Miele wasdroger is net als de prijs ervan wat hoger dan bij een ander merk, men zou dit een investering kunnen noemen. Er wordt namelijk behoorlijk wat geld, moeite en tijd uitgespaard als uw wasdroger nooit kapot gaat. Zeker als u een oudere Miele wasdroger zou kopen, werd deze waarschijnlijk nog in Duitsland geproduceerd in tijden dat Miele nog een stukje trotser op de kwaliteit was dan tegenwoordig het geval is. Vandaag de dag moet Miele qua prijs concurreren met de andere merken in een tijd dat veel mensen zuinig moeten doen. Het prijsverschil tussen een Miele en een ander merk is daarom wat kleiner tegenwoordig, net als het verschil in kwaliteit. Als u uw Miele wasdroger bij De Zwaan koopt, bent u ervan verzekerd dat hij goed nagekeken is voor hij de verkoop inging. Tevens krijgt u er zes maanden garantie op en een uitstekende service.

 

Op zoek naar een voordelige Miele wasdroger?

‘Van € 90 tot en met € 200 heeft u al één van onze tweedehands wasdrogers.’

Goedkope Miele wasdroger

Het kopen van een tweedehands Miele wasdroger scheelt u natuurlijk een hoop geld in uw portemonnee. Hierboven hebben we al uitgelegd dat de kwaliteit van een oudere tweedehands wasdroger die goed nagekeken is zeker kan concurreren met een splinternieuwe Miele wasdroger. Uiteraard is het wel zo dat een nieuwe machine een stuk beter oogt in uw keuken maar dat is natuurlijk niet voor iedereen het belangrijkste punt. De prijzen die we bij Witgoedhandel De Zwaan hanteren, liggen in 99% van de gevallen lager dan bij de concurrent aangezien we de grootste Witgoedhandel in Nederland zijn en hierdoor onze prijzen zeer scherp kunnen houden. Andere voordelen van het kopen bij De Zwaan zijn de snelle levertijden, de goedkope bezorgkosten en uiteraard de garantieperiode van zes maanden die u standaard op al ons witgoed krijgt. De Zwaan doet niet moeilijk, als de machine kapot gegaan is, wordt hij zonder meer omgeruild voor een gelijkwaardig exemplaar of wordt hij gratis voor u gerepareerd. Ook een Miele wasmachine koopt u overigens bij De Zwaan voor de beste prijs.

Waarom een Miele wasdroger bij De Zwaan bestellen?

  • U bespaart een hoop geld door een tweedehands wasdroger te bestellen in plaats van een nieuwe. Wasdrogers worden bij De Zwaan standaard gecontroleerd en gerepareerd waar nodig voor ze de verkoop ingaan. Dit geeft u de zekerheid een goede machine te kopen. Tevens heeft u bij ons natuurlijk de beste service en zes maanden echte garantie op uw wasdroger.
  • Bij Witgoedhandel De Zwaan is het niet alleen mogelijk via de webshop en op locatie te bestellen. U kunt dit ook doen via e-mail of via het telefoonnummer wat u bovenaan onze webshop aantreft.
  • Alle wasdrogers en andere witgoed wat hier in de webshop aangeboden wordt, is direct uit voorraad leverbaar en kunt u morgen al in huis hebben als u voor het middaguur bestelt heeft. De Zwaan is sowieso al heel voordelig maar heeft ook altijd erg veel aanbiedingen lopen op tweedehands witgoed.
  • Het laten thuisbezorgen van witgoed gaat bij De Zwaan niet per artikel maar per rit. U kunt dus voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 zoveel producten bij u thuis laten bezorgen als u wilt. De exacte prijs wordt bepaald door uw postcode tijdens het afronden van uw aankoop hier in de webshop.
  • Bij De Zwaan heeft men de keuze met iDEAL te betalen, per bankoverschrijving of pas bij levering van de gekochte producten. Het is bij ons namelijk niet verplicht om vooraf te betalen.

Al onze Miele wasdrogers

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

Alle drogers van andere merken

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.