MIELE WASAUTOMAAT

Een Miele wasautomaat aan het zoeken tegen een aantrekkelijke prijs? Bij Witgoedhandel De Zwaan koopt u tweedehands een goed nagekeken Miele voor slechts een paar honderd Euro. Ondanks het feit dat een Miele wasautomaat iets duurder is dan de andere merken, komt hij met het voordeel dat hij niet snel kapot zal gaan. Miele witgoed staat voor kwaliteit, iets wat het bedrijf sinds de oprichting ervan zeer serieus heeft genomen. Zelfs in huidige tijden met de enorme prijsconcurrentie blijft Miele nog altijd het beste merk voor wasautomaten wat de spreuk “Miele er is geen betere” altijd nog doet gelden.

Een Miele wasautomaat, ook tweedehands de beste

‘ Er is gewoon geen betere wasautomaat dan een Miele zowel nieuw als gebruikt.’

Wat betreft oudere Miele wasautomaten

Met een tweedehands Miele wasautomaat en zeker van de series 700, 800, 900, Softtronic, Super Series, Novotronic en Softcare weet u zeker een stukje kwaliteit in handen te hebben. In vroegere tijden werden alle Miele wasautomaten nog in Europa geproduceerd en waren Miele’s in vergelijking tot de andere merken nog een stuk duurder. Daarom kan men gerust zeggen dat zeker de oudere Series vaak nog betrouwbaarder zijn dan de nieuwe. Ook bij ons in de werkplaats van De Zwaan is het merkbaar dat er voor slechts een enkele Miele wasautomaat af en toe iemand is die zich op de garantie beroept. Het is dus absoluut geen slecht idee om een klein beetje meer te besteden om meteen een goede wasautomaat in handen te hebben waar u later geen problemen mee zult ondervinden.

De sterke punten van een Miele wasautomaat

bij het kopen van een Miele wasautomaat springen een aantal voordelen er meteen uit. Hier heeft u ze op een rijtje:

  • Als uw Miele wasautomaat niet stuk gaat, hoeft hij ook niet gerepareerd te worden en bent u hem geen dagen kwijt. Ben voorkomt een hoop rompslomp door een betrouwbare machine te bezitten.
  • Daar koopt u hem voor en hij doet zijn werk als geen ander. Een Miele doet zijn werk buitengewoon goed en is makkelijk in de bediening. Daar ging het toch allemaal.
  • Goedkoop is duurkoop. Als u nu iets meer geld uitgeeft, bent u over een aantal jaren uiteindelijk toch goedkoper uit.
  • Als we het over een nieuwe wasautomaat van Miele hebben, hier zitten meestal enorme garantieperiode van wel tot 10 jaar op. Uiteraard krijgt u bij ons de gebruikelijke zes maanden garantie op een tweedehands machine.

Wasautomaat er net mee opgehouden? Koop vandaag nog goedkoop vervanging bij Witgoedhandel de Zwaan, uw Miele!

Aanbieding!
Miele wasmachine aanbieding Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 804

120,00 100,00

Miele wasmachine aanbieding, Deze Miele Novotronic W 804 krijgt u nu met 20% korting en de gebruikelijke zes maanden garantie op defecten.

Aanbieding!
Wasmachine Miele aanbieding Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 754

100,00 80,00

Wasmachine Miele aanbieding, deze Novotronic W 754 is mooi vormgegeven en zal goed staan in uw keuken of bijkeuken en krijgt u met garantie.

Aanbieding!
Goedkope voorlader wasmachine Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 835

130,00 120,00

Deze goedkope voorlader wasmachine type Novotronic W 835 heeft 6 maanden garantie, omdat De Zwaan zeker is dat deze wasmachine in goede staat verkeert.

Aanbieding!
Miele wasmachine bestellen Uitverkocht

WASMACHINE MIELE W 729

100,00 90,00

Miele wasmachine bestellen, deze tweedehands W 729 krijgt u bij De Zwaan witgoedhandel met zes maanden garantie op gebreken.

Aanbieding!
Gebruikte Miele wasmachine Uitverkocht

WASMACHINE MIELE NOVOTRONIC W 985

180,00 150,00

Deze gebruikte Miele wasmachine van het type Novotronic W 985 heeft een vulgewicht van 5 kg, energieklasse B en krijgt u met zes maanden garantie.

Aanbieding!
Miele wasmachine actie Uitverkocht

WASMACHINE MIELE SUPER W 933

160,00 130,00

Miele wasmachine actie: Deze Miele Super W 933 bieden we u nu met een dikke korting en garantie aan. We hebben verschillende acties op Miele wasmachines.