MIELE VAATWASSER

Een Miele vaatwasser is uiteraard een topproduct. U kent waarschijnlijk de reputatie van Miele voor wasmachines en wasdrogers, maar datzelfde gaat natuurlijk op voor Miele vaatwassers. De zeer bekende spreuk “Miele er is geen betere” is dan ook bijzonder toepasselijk, want als u besluit om een Miele vaatwasser bij ons te bestellen is de kans erg klein dat deze de komende jaren kapot zal gaan. Bent u toe aan een vervangende vaatwasser of bent u het eindelijk zat om met de hand elke dag een aantal keer de vaat te moeten doen? Met een kleine extra investering koopt u met een Miele meteen een zeer betrouwbare vaatwasser, wat wij zeker aankunnen raden.

 

Een Miele vaatwasser gaat langer mee

‘De beste tweedehands vaatwasser nergens goedkoper.’

Tweedehands Miele vaatwassers van De Zwaan

Zoals gezegd kost een Miele vaatwasser ook als tweedehands een klein beetje meer dan een machine van een van de andere merken, maar u bent dan meteen verzekerd van een kwaliteitsproduct. Ongeacht of u een smalle vaatwasser, een inbouw vaatwasser of een vrijstaande model van dit merk koopt, bij De Zwaan krijgen we nauwelijks klachten over deze producten binnen en nog minder mensen maken aanspraak op hun garantie ervoor. Als het om tweedehands witgoed gaat, heeft De Zwaan ook een reputatie hoog te houden. Alle tweedehands vaatwassers die bij ons binnenkomen worden zorgvuldig gecontroleerd in onze werkplaats op veelvoorkomende fouten en defecten. Zouden deze aangetroffen worden, dan repareren onze technici ze voordat een apparaat de verkoop ingaat.

Het laten inbouwen van uw vaatwasser

Om te beginnen moeten we vermelden dat u dit helaas niet door Witgoedhandel De Zwaan kunt laten doen. De chauffeurs die eventueel uw vaatwasser bij u thuis voorbij zouden brengen zijn hier simpelweg niet voor opgeleid. Ook is dit natuurlijk een werkje wat redelijk tijdrovend is en het zou dus onze chauffeurs ook teveel ophouden. U zult dus of zelf handig moeten zijn, een handig familielid hebben, of er een derde partij voor inschakelen. Belangrijk is als u uw Miele vaatwasser gaat inbouwen dat hij waterpas staat en dat u een aparte stroomvoorziening en waterafvoer installeert. De extra stroomvoorziening kan het beste op een afstand van ongeveer 50 cm van uw vaatwasser zitten. Afhankelijk van uw keuken en het type vaatwasser wat u koopt, gaat de vaatwasser in één of twee van uw keukenkastjes.

Miele inbouw vaatwasser Uitverkocht

MIELE INBOUW VAATWASSER

120,00

2e hands goedkope Miele inbouw vaatwasser met 6 maanden garantie. De Zwaan is specialist in goedkope 2e hands vaatwassers met garantie.

Vrijstaande Miele vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER MIELE GALA

130,00

Deze vrijstaande Miele vaatwasser van het type Gala kunnen we u goedkoop aanbieden, 2e hands met een half jaar garantie op zijn goede werking.

Goedkope Miele vaatwasser Uitverkocht

VAATWASSER MIELE INBOUW 2

100,00

Goedkope Miele vaatwasser die compleet ingebouwd dient te worden | 2e hands vaatwasser met maar liefst 6 maanden garantie, vele opties.