MIELE CONDENSDROGER

Een tweedehands Miele condensdroger van Witgoedhandel De Zwaan is een machine die om diverse redenen niet snel kapot zal gaan. In de eerste plaats kan men van een bedrijf wat al sinds 1899 bestaat niet anders verwachten dan dat het uitstekende condensdrogers produceert. Daarnaast heeft Miele natuurlijk sinds tientallen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd in de wereld van het witgoed. Zowel prijs als kwaliteit liggen bij een Miele gewoon een tikje hoger dan bij de andere merken. Wat betreft de specifieke Miele condensdrogers die wij bij De Zwaan verkopen, alle exemplaren zijn voordat ze hier in de webshop aangeboden worden grondig op fouten en onregelmatigheden geïnspecteerd door vakkundige mensen. In het geval er iets aan de machine zou mankeren, wordt er een reparatie uitgevoerd en soms worden er ook onderdelen vervangen. Daarbij wordt elke Miele condensdroger van binnen grondig gereinigd. Alsof dit nog niet genoeg zekerheid voor u zou zijn, krijgt u er ook zes maanden garantie op waarin de machine zonder veel vragen te stellen voor u wordt omgeruild voor een gelijkwaardig exemplaar als er iets mee aan de hand zou zijn.

 

Bent u op zoek naar een goedkope Miele condensdroger?

‘Tweedehands condensdrogers van € 90 tot en met € 200.’

Hoge kwaliteit Miele condensdroger

Vanwege de enorme prijsconcurrentie en de achteruitgang van wereldwijde economie in is ook Miele gedwongen de laatste jaren de productiekosten wat terug te dringen om apparaten iets goedkoper aan te kunnen bieden. Daarom is het in sommige gevallen haast beter om een wat oudere tweedehands Miele condensdroger te bezitten aangezien dat apparaat dan nog gebouwd is in tijden waarop de kwaliteit van het product op de eerste plek stond. De aanschaf van een tweedehands machine is natuurlijk ook een stuk goedkoper en zeker als u hem bij De Zwaan koopt, de grootste en goedkoopste witgoedhandel van Nederland. Alle Miele condensdrogers die u hier onderaan op de pagina aantreft zijn direct uit voorraad leverbaar en als u bij ons voor 12:00 uur ‘s middags bestelt, bent u praktisch zeker de machine de volgende dag al in huis te hebben. Uiteraard is een splinternieuwe Miele condensdroger ook een geweldig apparaat en ziet er natuurlijk veel beter uit in uw keuken. Afhankelijk van uw budget is de keuze aan u wat voor apparaat u aanschaft.

Waarom uw Miele condensdroger bij De Zwaan aanschaffen?

  • U bent honderden euro’s goedkoper uit als u één van onze Miele condensdrogers koopt in plaats van een nieuw exemplaar. De zekerheid dat u een goede machine koopt is ongeveer even groot aangezien alle tweedehands apparaten volledig gecontroleerd zijn op fouten en gebreken. Bij De Zwaan heeft u tevens de beste service en zes maanden garantie op uw condensdroger.
  • Afgezien van het bestellen hier in de shop of op locatie bij ons in de showroom in Zwanenburg is het bij De Zwaan ook mogelijk om per e-mail te bestellen of via het telefoonnummer bovenaan deze webshop.
  • De Zwaan levert razendsnel, al het witgoed wat u in deze webshop aantreft is direct uit voorraad te leveren. Tevens betaalt u bij De Zwaan nooit teveel, we zijn de grootste witgoedhandel van Nederland en hebben doorgaans de beste prijzen. Ondanks toch al de goedkoopste te zijn, hebben wij op veel witgoed extra aanbiedingen lopen.
  • Voor de bezorging hanteert De Zwaan een ritprijs voor de gereden kilometers. U kunt voor deze prijs zoveel producten bestellen in onze shop als u wilt. Uw Miele condensdroger, eventueel vergezeld van andere producten kan voor een bedrag van tussen de € 20 en € 50 bij u thuisbezorgd worden.
  • Vooraf betalen is bij De Zwaan niet verplicht. U mag gewoon met onze afrekenen als we de condensdroger bij u thuis al op zijn plek hebben gezet. Wel is het zo dat u bij u thuis alleen met contant geld kunt betalen. Als u met iDEAL wilt betalen dan kan dat uiteraard alleen hier via de webshop.

Al onze Miele condensdrogers

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

Alle condensdrogers van andere merken

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Uitverkocht

CONDENSDROGER SIEMENS E 46-38

160,00 90,00

Gebruikte condensdroger Siemens E 46-38, aangezien er aan de achterkant een klepje mist krijgt u deze wasmachine bijna voor de helft van de prijs.

Aanbieding!
gebruikte condensdroger Zanker

CONDENSDROGER ZANKER KE 2043

100,00 90,00

Deze gebruikte condensdroger Zanker van het type KE 2043 krijgt u bij witgoedhandel De Zwaan met een half jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Bauknecht wasdroger kopen

WASDROGER BAUKNECHT TRK 4850

90,00 60,00

Bauknecht wasdroger kopen, deze Bauknecht TRK 4850 in geel/wit uitgevoerd droogt uw was zoals ervan verwacht wordt en krijgt u met 6 maanden garantie.

2e hands wasdroger Eindhoven

WASDROGER BAUKNECHT TRK 5970

100,00

2e hands wasdroger Eindhoven, bestelt u uw wasdroger vanaf uw laptop in Eindhoven, wij brengen hem binnen een paar dagen bij u thuis voorbij, met garantie.

Aanbieding!
2e hands wasdroger

WASDROGER BAUKNECHT TRKK 6850

120,00 100,00

Deze 2e hands wasdroger van het merk Bauknecht TRKK 6850 krijgt u met een half jaar garantie. De Zwaan is specialist in 2e hands wasdrogers.

Goedkope condensdroger

WASDROGER BOSCH WTL 147

130,00

Goedkope condensdroger Bosch WTL 147, deze wasdroger is gebruikt en wordt geleverd door De Zwaan met een half jaar garantie op een goede werking ervan.

Goedkope wasdroger Den Haag

WASDROGER MIELE AZORA C

140,00

Goedkope wasdroger Den Haag, de goedkoopste wasdroger bestelt u online bij De Zwaan en wij bezorgen hem bij u voorbij in Den Haag met garantie.

2e hands wasdroger Amsterdam

WASDROGER SIEMENS E 46-10

150,00

2e hands wasdroger Amsterdam, De Zwaan is met afstand de goedkoopste aanbieder van 2e hands wasdrogers in heel Nederland. Met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
tweedehands droger Uitverkocht

WASDROGER SIEMENS E 46-3F

160,00 90,00

Tweedehands droger van het merk Siemens type E 46-3F, deze tweedehands droger krijgt u bij De Zwaan nu met een flinke korting omdat een klepje mist.

Aanbieding!
goedkope wasdroger

WASDROGER ZANUSSI ZTE 225

120,00 100,00

Goedkope wasdroger, merk Zanussi ZTE 225. Goedkope wasdroger waarop u bij witgoedhandel De Zwaan maar liefst 6 maanden garantie krijgt.

goedkope wasdroger kopen

WASDROGER ZANUSSI ZTE 285

150,00

Goedkope wasdroger kopen van het merk Zanussi ZTE 285. Koop deze wasdroger nu bij De Zwaan met garantie. Met uitgestelde start en anti-kreukfase.