MAGNETRON

Een magnetron is gewoon super handig, dus tegenwoordig heeft iedereen er een. Bij De Zwaan verkopen we zowel nieuwe als tweedehands modellen. Om te beginnen verkopen we nieuwe magnetrons van eigen ontwerp. Dit zijn magnetrons die wij laten produceren in de fabriek van een bekend Europees merk, en die het merk De Zwaan voeren. Op deze manier kunnen wij u voor heel weinig geld een splinternieuwe magnetron aanbieden en tegelijkertijd de A-kwaliteit en A-klasse garanderen. Een dergelijke magnetron is niet alleen van hoge kwaliteit maar beschikt over alle mogelijke functies die u zich in kunt beelden. Nieuwe magnetrons worden bij De Zwaan altijd verkocht met twee jaar garantie.

 

Magnetron nodig?

‘Groot assortiment gebruikte en nieuwe magnetrons’

De beste kwaliteit

Ook verkopen wij vele tweedehands magnetrons van de meest uiteenlopende bekende merken. Als u bij De Zwaan een gebruikte magnetron koopt, bent u zeker dat hij goed nagekeken is op fouten. Onze technici controleren elke afzonderlijke magnetron 100% op veelvoorkomende gebreken en repareren of vervangen onderdelen tijdens dit proces indien nodig. Op deze manier garanderen wij een tweedehands magnetron die nog jaren mee kan. In ons assortiment magnetrons vindt u zowel vrijstaande modellen als modellen voor de inbouw. Uiteraard is niets fraaier in een keuken dan wanneer alles ingebouwd is. Een vrijstaande magnetron heeft u bij ons al vanaf € 60, en vanaf € 90 een inbouw model.

Waarom De Zwaan?

  • Half jaar garantie waarin gratis gerepareerd of vervangen wordt.
  • Wij kunnen razendsnel leveren. Vroeg bestellen = volgende dag in huis.
  • We hebben alleen goed werkend witgoed in de verkoop.
  • Bestellen in onze showroom, in één van onze webshops, per e-mail of per telefonische bestelling.
  • Voor een klein extra bedrag wordt uw order bij u thuis of op de zaak voorbij gebracht.

‘Maak uw keuze hieronder.’

Gebruikte magnetron kopen

ATAG INBOUW COMBIMAGNETRON

150,00

Gebruikte magnetron kopen, deze combimagnetron van het merk ATAG heeft een hete luchtoven, een digitaal scherm en is in RVS uitgevoerd, met garantie.

Combimagnetron bestellen Uitverkocht

BOSCH INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00

Combimagnetron bestellen bij De Zwaan. Deze geweldige Bosch Inbouw combimagnetron heeft tiptoetsen en een hete luchtoven. Met 6 maanden garantie.

Combimagnetron kopen Rotterdam

ETNA INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Combimagnetron kopen Rotterdam, deze Etna inbouw combimagentron kunnen we u voor een zeer scherpe prijs leveren in Rotterdam met 6 maanden garantie.

Tweedehands combimagnetron bestellen Uitverkocht

NEFF INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Tweedehands combimagnetron bestellen, dit topmodel Neff inbouw combi wordt geleverd met de gebruikelijke 6 maanden garantie op 2e hands witgoed.

Aanbieding!
Combimagnetron aanbieding

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00 220,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.