MAGNETRON KOPEN

Een magnetron kopen kan bij De Zwaan zowel splinternieuw van ons eigen ontwerp, maar ook in de vorm van een tweedehands model van een bekend merk. Onze eigen ontwerpen die het merk De Zwaan voeren, laten wij produceren in de fabriek van een bekend Europees merk voor magnetrons. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat uw magnetron de A-kwaliteit en A-klasse herbergt. Een groot voordeel voor u echter is dat u een splinternieuwe magnetron koopt voor een ongekend lage prijs. Deze magnetrons zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar hebben alle denkbare functies erop zitten. Op nieuwe magnetrons zit een garantieperiode van twee jaar, op gebruikte magnetrons van bekende merken zit een half jaar garantie.

 

Magnetron kopen, nieuw of tweedehands

‘Magnetrons met alle denkbare opties, nergens zo goedkoop’

Een magnetron kopen om in te bouwen

Er gaat niets boven een mooie ingebouwde magnetron in uw keuken, en het is ook zeker aan te raden een magnetron te kopen voor de inbouw aangezien dit doorgaans ook veel betere magnetrons zijn. Uiteraard verkopen wij ook vrijstaande magnetrons hier in de webshop. Bij Witgoedhandel De Zwaan kunt u al een vrijstaande magnetron kopen vanaf € 60 en een inbouw model vanaf € 90. Ongeacht het feit dat het een goedkope magnetron betreft, kunnen wij u garanderen dat de tweedehands modellen 100% gecontroleerd zijn op fouten in onze werkplaats. Ook krijgt u uiteraard zes maanden garantie op onze gebruikte magnetrons.

Bij De Zwaan uw magnetron kopen is gekoppeld aan de volgende voordelen:

  • Op nieuwe magnetrons zit een garantie van twee jaar en op tweedehands magnetrons een garantie van zes maanden. Echter een klant van De Zwaan heeft het recht ook na de zes maanden zeer goedkoop zijn 2e hands magnetron te laten repareren als hij onverhoopt stuk zou gaan. (zie onze garantievoorwaarden).
  • Alle magnetrons worden geleverd uit voorraad en als u vroeg op de dag bestelt, staat de magnetron morgen al bij u in de keuken.
  • Tweedehands magnetrons werden voor ze in de verkoop gingen door onze specialisten in de werkplaats opengemaakt en compleet gecontroleerd op gebreken. Waar nodig werden onderdelen gerepareerd of vervangen en het complete apparaat werd van binnen goed schoongemaakt.
  • Wij bieden u een optimaal bestelgemak. U kunt niet alleen bij ons op de zaak en hier in de webshop bestellen, ook accepteren wij bestellingen die per e-mail of telefoon doorgegeven worden.
  • Het laten thuisbezorgen van een van de magnetrons kost u bij De Zwaan een minimaal bedrag. In de prijs inbegrepen is dat wij het apparaat voor u aansluiten en testen. Denk er wel aan dat wij geen ingewikkelde inbouwwerkzaamheden verrichten zoals het zagen aan keukenkastjes et cetera.

‘Hier beneden ziet u ons complete assortiment aan vrijstaande- en inbouw magnetrons.’

Gebruikte magnetron kopen

ATAG INBOUW COMBIMAGNETRON

150,00

Gebruikte magnetron kopen, deze combimagnetron van het merk ATAG heeft een hete luchtoven, een digitaal scherm en is in RVS uitgevoerd, met garantie.

Combimagnetron kopen Rotterdam

ETNA INBOUW COMBIMAGNETRON

200,00

Combimagnetron kopen Rotterdam, deze Etna inbouw combimagentron kunnen we u voor een zeer scherpe prijs leveren in Rotterdam met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Combimagnetron aanbieding

SIEMENS INBOUW COMBIMAGNETRON

250,00 220,00

Combimagnetron aanbieding, deze Siemens combi is nu extra afgeprijsd. Deze aanbieding wordt met een garantieperiode van een half jaar geleverd.