LG WASMACHINE

Een LG wasmachine valt in de middenmoot qua prijzen als we hem vergelijken met alle andere merken. Aangezien het een Aziatisch bedrijf is (Zuid-Korea) zit er zeer goede techniek in voor een schappelijke prijs. LG werd in 1947 opgericht onder de naam Lak-Hui wat “Lucky Goldstar” betekent, en daar staan de letters LG dus voor. Om beter met de westerse markt te kunnen concurreren werd het bedrijf in 1995 omgedoopt tot het tegenwoordige LG. Bij De Zwaan hebben we nooit een hele grote voorraad tweedehands LG wasmachines, maar u zult er hier onderaan op de pagina zeker een aantal aantreffen. In totaal hebben wij meer dan 160 verschillende types tweedehands wasmachines direct uit voorraad leverbaar, als zijnde de grootste witgoedverkoper in Nederland.

 

Een LG wasmachine is tweedehands goed te betalen

‘Met wasmachines van LG krijgt u waar voor uw geld.’

Een zeer betrouwbaar apparaat voor weinig geld

Bij De Zwaan hebben we een strikte kwaliteitscontrole voor alle wasmachines die bij ons binnenkomen. Geen enkele wasmachine gaat de verkoop in voordat hij in onze werkplaats compleet nagekeken is door onze technici. Dit houdt in dat als u een LG wasmachine bij ons koopt, deze 100% in orde is en hoogst waarschijnlijk nog jaren meegaat. Als er tijdens deze controle fouten of gebreken aangetroffen worden, repareren onze monteurs deze onmiddellijk en daarnaast wordt elke machine van binnen grondig schoongemaakt. Om onze klanten nog een extra stukje zekerheid te geven, krijgt u een half jaar garantie op uw wasmachine. Bij Witgoedhandel De Zwaan kennen we voor onze klanten echter speciale voorwaarden die het ook na het verlopen van de garantieperiode mogelijk maken uw wasmachine bij ons voor slechts € 20 te laten repareren. Leest u onze voorwaarden hierover.

Uw tweedehands LG wasmachine bestelt u het liefst bij De Zwaan, want:

  • U weet bij ons dat de wasmachine die u koopt een grote beurt gehad heeft en daardoor in een zeer goede staat verkeert. Daarnaast heeft u zes maanden garantie op de wasmachine en als klant van De Zwaan heeft u het recht om na het verlopen van de garantie uw wasmachine zeer goedkoop bij ons te laten repareren als hij onverhoopt stuk zou gaan.
  • Bij geen enkel ander bedrijf is het makkelijker om te bestellen. Afgezien van de standaardmethoden om naar onze showroom te komen en daar uw wasmachine te kopen, of hem hier in de webshop te bestellen, kunt u ons een e-mail sturen of bellen op het 020-nummer bovenaan de website. Ook hoeft u bij ons niet meteen af te rekenen, dit kunt u doen als u de machine ophaalt of wij hem bij u thuis voorbij brengen.
  • Witgoedhandel De Zwaan is de grootste verkoper van witgoed in Nederland en heeft met afstand het grootste assortiment aan tweedehands wasmachines. Bij ons heeft u dus de grootste keuze en ernaast de beste service en garantievoorwaarden.
  • U kunt uw LG wasmachine voor een klein extra bedrag bij u thuis laten bezorgen. Dit bedrag wordt op uw postcode berekend tijdens het afrekenen hier in de webshop en bedraagt altijd tussen de 20 en € 50. Dit is een vast bedrag dat u betaalt voor de gereden kilometers en als u meerdere producten zou bestellen, loopt deze prijs dus niet op.

‘Als u bij De Zwaan ‘s ochtends vroeg uw wasmachine bestelt, heeft u hem de volgende dag al in huis.’

2e hands LG wasmachine

WASMACHINE LG WD 13481 TP

160,00

2e hands LG wasmachine van het type WD 13481 TP die u bij De Zwaan nu uiterst voordelig kunt kopen. We geven u er ook nog eens 6 maanden garantie op.