KUNSTSTOF VATEN

Uw kunststof vaten vindt u bij Witgoedhandel De Zwaan voor de scherpste prijs. Tevens bieden wij u een zeer ruime keuze en zorgen we ervoor dat u uw vaten goedkoop bij u thuis krijgt, hetzij per post hetzij via onze koeriersdienst. De vaten die wij verkopen komen uit de voedselindustrie, milieuvriendelijke producten dus wat inhoudt dat u ze echt overal voor kunt gebruiken. Bijna alle kunststof vaten zijn ook nog eens zeer goed gereinigd van binnen. We bieden u een zeer ruime keuze aan kleuren, in ons assortiment vindt u onder andere groene, blauwe, rode, grijze en zwarte vaten. Ook is er zeer ruime keuze aan volumes, en wel: 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l en 260 l. Ongeacht over welke vaten we het hebben, van alles hebben wij een grote voorraad staan en er zijn dus geen limieten wat bestellingen betreft al is het wel prettig dat als u een erg groot aantal wilt hebben u ons even belt op het 020-nummer bovenaan de website.

 

Kunststof vaten, goedkoop bij De Zwaan

‘Vaten in alle soorten, kleuren, en groottes’

Prijzen en bezorging

We hebben onze prijzen zo laag gezet dat ook in het geval u een groter aantal vaten wenst te bestellen voor de meeste kunststof vaten we helaas niet met de prijs kunnen zakken (tenzij dat vermeld staat). Onderaan op de productpagina’s vindt u prijzen van de post, het aantal vaten dat u voor € 6,95 en € 13,95 bij zich thuis kunt krijgen. Als het om zeer grote vaten gaat of hele grote partijen, bel ons dan even en spreek een prijs met ons af voor de bezorging ervan. Gebruik hiervoor een van de telefoonnummers bovenaan de website. Natuurlijk is het mogelijk als u zelf geschikt transport ter beschikking heeft om de vaten bij ons in de showroom in Zwanenburg op te komen halen. Naast kunststof vaten verkopen wij ook jerrycans, emmers, aluminiumvaten en verschillende soorten IBC containers.

Wat kan men doen met een kunststof vat?

De kunststof vaten die hier verkocht worden zijn allemaal afkomstig uit de voedselindustrie en werden dus gebruikt voor het opslaan en vervoeren van voornamelijk diervoeders. Een schoon product dus, en in de meeste gevallen zaten de diervoeders ook nog in een zak. Aangezien ook alle vaten nog eens netjes schoongespoeld zijn, kunt u ze echt gebruiken voor eender wat u wilt. Het materiaal waarvan de vaten gemaakt zijn is HDPE, oftewel een zeer sterke kunststof die ook bestand is tegen agressievere producten dan voedsel. Alle vaten kunnen dus ook gebruikt worden voor het opslaan of vervoeren van bijvoorbeeld olie, farmaceutische grondstoffen, chemicaliën, brandstoffen of oplosmiddelen. Andere goede meer huis tuin en keuken ideeën zijn zand, speelgoed, zeeppoeder, grind, afwasmiddel, afval, water of regenwater. De meeste vaten zijn zowel waterdicht als luchtdicht en houden dus insecten en vocht buiten het vat.

Meer goede ideeën met kunststof vaten

Spullen versturen naar het buitenland

Als men iets met DHL of de post naar het buitenland wil sturen wat absolute heel aan moet komen dan is een kunststof vat vaak de beste oplossing. Uw kwetsbare, breekbare of kostbare spullen blijven in een vat absoluut heel aangezien het niet kan dubbel vouwen of lek raken. Deze vaten van een zeer hard plastic zijn nagenoeg onverwoestbaar en eveneens luchtdicht en waterdicht wat maakt dat ze de temperatuur van de inhoud redelijk goed vast kunnen houden.

Het vervoeren van vissen of andere aquariumdieren

Ook voor het vervoer van vissen, reptielen of andere waterdieren is een kunststof vat in de meeste gevallen de beste uitkomst. De kans dat de beestjes onderweg zullen sterven, is aanzienlijk kleiner dan bij het gebruik van een zak of doos. Beide kunnen makkelijk geperforeerd raken waardoor de inhoud naar buiten zou kunnen komen. Tevens is een vat aan de binnenkant donker wat maakt dat de dieren die erin zitten veel minder stress hebben. Aangezien de vaten ook de temperatuur vrij goed vasthouden, is dit een extra pluspunt van een vat dat de diertjes niet onderkoeld raken. Iets wat bij bijvoorbeeld tropische vissen snel het geval kan zijn.

Een boei voor uw boot of regenton

Een kunststof vat kan zeer goed dienst doen als goedkope regenton, en vaten met doppen in plaats van deksels kunnen zeer goed als boei voor uw boot gebruikt worden. Als regenton bepaalt u zelf het beste welk volume en kleur voor uw tuin het meest in aanmerking komen. Als boei is waarschijnlijk het groene 220 l vat dat we hier in de webshop verkopen het meest geschikt.

Alle plastic vaten en IBC containers

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton Uitverkocht

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.