KUNSTSTOF VAT

Een kunststof vat vindt u bij Witgoedhandel De Zwaan in een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren. Onderaan de pagina staan ze allemaal afgebeeld, maar hier heeft u alvast een kleine opsomming van de verschillende afmetingen die we in de aanbieding hebben: 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l en 260 l. Elke kunststof vat of een aantal ervan kunnen bij u op het werk of thuis afgeleverd worden tegen betaling van de gereden kilometers. Van praktisch elk kunststof vat hebben we een groot aantal op voorraad en u kunt dus zoveel bestellen hier in de webshop als u wilt. Sommige kleinere vaten kunnen zelfs tegen een klein bedrag met de post bij u thuisbezorgd worden. Al onze kunststof vaten komen direct uit de voedingsmiddelenindustrie en zijn dus niet vervuild met agressieve stoffen zoals olie, oplosmiddelen, brandstoffen of chemicaliën. Als u graag wilt dat wij groot aantal vaten bij u bezorgen, kunt u ons het beste even bellen op het 020-nummer bovenaan deze webshop.

 

Een kunststof vat, net even goedkoper bij De Zwaan

‘Kunststof vaten in alle kleur en afmetingen’

Vaste prijzen en bezorging (per post)

De prijs voor een kunststof vat is in de meeste gevallen (tenzij dat anders op de productpagina aangegeven wordt) een vaste prijs ongeacht het aantal wat u ervan bestelt. Aangezien onze prijzen sowieso al zeer scherp zijn, kunnen wij er dus meestal niets van af halen. De grotere vaten brengen we met plezier bij u thuis of op het werk voorbij als u ons de kosten voor de gereden brandstof betaalt. Bel ons even om hierover een afspraak te maken als u meerdere grote vaten besteld heeft. Een klein kunststof vat of een paar ervan kunnen meestal per post bij u thuisbezorgd worden. De post hanteert twee verschillende prijzen, € 6,95 en € 13,95 en op de productpagina staat altijd aangegeven hoeveel vaten u voor deze prijs per post kunt laten bezorgen. Uiteraard kunt u ook bij ons een aanhanger huren voor het vervoer van uw kunststof vat of vaten. Bij Witgoedhandel De Zwaan heeft u al vanaf € 5 per dag een aanhanger.

Een kunststof vat, wat doet men ermee?

Een aantal leuke ideeën die men met een kunststof vat kan doen zijn onder andere er speelgoed voor uw kinderen in bewaren, er kan zand in opgeslagen worden of schoonmaakmiddelen als afwasmiddel of zeeppoeder. Ook kan men ze als regenton of als boei voor uw boot gebruiken. Praktisch elk kunststof vat is vervaardigd van het zeer resistente kunststof HDPE wat bijna alle agressieve stoffen kan bevatten en vervoeren zoals chemicaliën, farmaceutische grondstoffen, benzine, olie, oplosmiddelen of zelfs zuren. Maar aangezien onze vaten uit de voedingsmiddelenindustrie komen, zijn ze beter te gebruiken voor de opslag van water, levensmiddelen of diervoeders. Bijna elk vat is zowel luchtdicht als waterdicht wat inhoudt dat vocht en insecten er niet in kunnen komen.

Alle plastic vaten en IBC containers

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

60 LITER TONNEN MET DEKSEL

10,00

Van deze 60 liter tonnen met deksel kunt u tot 5 stuks gewoon goedkoop met de post laten bezorgen. Werden gebruikt voor diervoeders in een zak.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.