KUNSTSTOF TON

Als u goedkoop een goede kunststof ton ergens voor nodig heeft, is Witgoedhandel De Zwaan het perfecte adres om deze snel op de kop te tikken. U kunt zowel hier in de webshop bestellen als ook zelf bij ons in de showroom in Zwanenburg komen kijken om ter plaatse uw ton of tonnen uit te zoeken. De Zwaan biedt een uitgebreide selectie aan afmetingen voor tonnen: 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l en 260 l. Ook heeft u bij ons de keuze uit een zeer groot aantal kleuren zoals een blauwe, witte, blauw-witte, grijs-rode, rode, grijze, zwarte of groene kunststof ton. De kunststof tonnen die we hier in de webshop aanbieden, komen allemaal uit de voedselindustrie en zijn dus zonder meer te gebruiken voor dranken, voedsel of diervoeders. We beschikken van alle tonnen over behoorlijke aantallen en er zijn dan ook geen limieten voor uw bestelling. Als u een groot aantal tonnen afneemt en wil dat wij deze bij u thuis of op het werk voorbij brengen, belt u ons dan even op het nummer bovenaan de shop.

 

Een kunststof ton kost net even minder bij De Zwaan

‘Tonnen in vele soorten, kleuren, en afmetingen.’

Bezorging met de post

Veel tonnen kunt u zeer goedkoop met de post bij u thuis krijgen, dit geldt voor de meeste kleine kunststof tonnen. De post heeft de vaste bedragen van € 13,95 en € 6,95 en op onze productpagina’s kunt u van elke kunststof ton vinden hoeveel stuks u voor deze prijs er bij u thuis kunt laten bezorgen. Ook vindt u in sommige gevallen een speciale aanbieding op de productpagina zoals bijvoorbeeld “drie voor de prijs van twee”, maar in de meeste gevallen heeft een ton een vaste prijs ongeacht het aantal wat u ervan zou bestellen. De reden hiervoor is dat we onze prijzen zo laag mogelijk houden en er dus slechts een kleine winstmarge voor ons op zit. Niet alleen voor een kunststof ton kunt u bij ons ook terecht, we hebben namelijk eveneens prachtige aanbiedingen voor metalen tonnen en IBC containers.

Een kunststof ton kan voor veel dienen

Een kunststof ton is over het algemeen gemaakt van het zeer resistente HDPE. Dit materiaal is geschikt voor de opslag of het vervoer van agressieve stoffen zoals chemicaliën, oplosmiddelen, farmaceutische grondstoffen, olie en brandstoffen en in vele gevallen ook zuren. Maar aangezien de kunststof tonnen die we bij De Zwaan verkopen alle afkomstig zijn uit de voedingsmiddelenindustrie kunnen deze ook schone producten bevatten zoals drinkwater, levensmiddelen, dranken en diervoeders. De meeste van onze tonnen zijn al goed schoongespoeld en kunnen praktisch direct ingezet worden. Een kunststof ton kan echter ook zeer goed gebruikt worden voor de opslag van het speelgoed van uw kinderen, grind of zand, afval, regenwater of andere kleine zaken. Alle tonnen zijn praktisch lucht-en waterdicht dus als u uw afval er in op slaat kan dat zonder stankoverlast en vocht en insecten blijven dus altijd buiten de ton.

Al onze kunststof tonnen en IBC containers

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton Uitverkocht

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.