KUNSTSTOF REGENTON

U heeft bij Witgoedhandel De Zwaan een ruime keuze aan tonnen die zeer goed als kunststof regenton dienst kunnen doen. Sommigen van u hebben de voorkeur voor een bepaalde afmeting of een bepaalde kleur. In ons assortiment beschikken we onder andere over de volgende kunststof tonnen die in aanmerking komen als regenton: Het 12 l, 15 l, 25 l, 35 l, 60 l, 120 l, 200 l, 220 l of 260 l ton. Het overgrote deel aan plastic tonnen die hier in de webshop verkocht worden, kwamen uit de voedselindustrie en zijn bovendien zeer goed schoongespoeld van binnen en u kunt ze dus overal voor gaan gebruiken aangezien er geen agressieve stoffen zoals farmaceutische bestandsdelen of chemicaliën in gezeten hebben. U heeft keuze uit de volgende kleuren wat betreft uw kunststof regenton: grijs, zwart, blauw, rood en groen. Van alle types hebben we een groot aantal op voorraad en u kunt er dus zoveel bestellen als u wilt.

 

Een kunststof regenton kost bij De Zwaan gewoon minder

‘Schoongespoelde tonnen in meerdere kleuren en volumes’

Bezorging per post of koeriersdienst

Voor vrijwel elke kunststof regenton rekenen we een vast bedrag per ton tenzij op de productpagina anders vermeld staat. Er staat dan bijvoorbeeld “drie stuks voor een tientje”. Aangezien we voor alle tonnen al bodemprijzen vragen, is het gewoon lastig om met de prijs te zakken zelfs als er in grotere oplage besteld wordt. Wat betreft de kleinere tonnen, deze kunnen gewoon met de post bij u thuisbezorgd worden. De post berekent € 6,95 en € 13,95 als vaste bedragen en op de productpagina’s van alle kunststof regentonnen treft u het aantal tonnen aan dat u voor deze prijs kunt laten versturen. Uiteraard regelen wij de verzending voor u. Als u een grote partij tonnen bestelt of zeer grote tonnen dan is het praktisch als u ons ook even belt op het 020-nummer bovenaan de webshop zodat we met u een prijs af kunnen spreken voor de bezorging ervan. Natuurlijk kunt u ze ook gewoon zelf bij ons op komen halen, hetzij met eigen vervoer, hetzij u huurt van ons een aanhanger met dit doel. Aanhangers hebben we al voor u vanaf € 5 per dag. Naast een kunststof ton verkoopt De Zwaan ook jerrycans, emmers, aluminium vaten en IBC containers in de maten 600 l en 1000 l.

Wat kan men verder nog doen met een kunststof regenton?

Witgoedhandel De Zwaan verkoopt hier in de shop tonnen die afkomstig zijn uit de levensmiddelenindustrie. In deze tonnen zaten vroeger diervoeders in een plastic zak en bovendien zijn alle kunststof tonnen grondig schoongespoeld van binnen. U kunt het dus zo gek niet bedenken of u kunt deze tonnen ervoor inzetten aangezien ze bijzonder schoon zijn. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van regenwater, water, dranken of voedingsmiddelen. Echter de meeste van deze tonnen en IBC watertanks zijn vervaardigd uit het zeer bestendige plastic HDPE en zijn daarmee ook geschikt voor de opslag of transport van oplosmiddelen, brandstoffen, farmaceutische bestand delen of zelf chemicaliën. Meer in de privésfeer gedacht, kan men een kunststof regenton ook gebruiken om er speelgoed in te bewaren of uw afval er in op te slaan zonder dat het gaat stinken. Een aantal van onze grote tonnen zijn ook geschikt voor het gebruikt als boei voor uw boot of om er een vlot mee te bouwen aangezien ze een groot drijfvermogen hebben.

Alle vaten die als kunststof regenton gebruikt kunnen worden

100 liter metalen vat100 liter metalen vat 3 Uitverkocht

100 LITER METALEN VATEN

20,00

Dit 100 liter metalen vat kan per post voor slechts € 6,95 bij u thuisbezorgd worden en kan voor alles gebruikt worden wat u wenst.

Aantal 1000 liter IBC containers1000 liter IBC container

1000 LITER IBC CONTAINER

45,00

Een 1000 liter IBC container is de beste verpakking om in grote hoeveelheden alle types vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

15 liter tonnenpartij tonnen 15 liter Uitverkocht

15 LITER TONNEN

4,00

Deze 15 liter tonnen zijn gemaakt van HDPE en wit van kleur. Gebruik ze voor transport of sla uw favoriete spullen erin op.

25 liter tonnen met dekselStapel 25 liter tonnen met deksel Uitverkocht

25 LITER TONNEN MET DEKSEL

5,00

Deze 25 liter tonnen met deksel zijn te gebruiken als verpakking tijdens een transport of het opslaan van goederen, voedsel, of water.

600 liter IBC container600 liter IBC container 2 Uitverkocht

600 liter IBC container

75,00

Een 600 liter IBC container is bedoeld om er vloeistoffen in op te slaan of te vervoeren. Ook geschikt als kweekvijver voor karpers of regenton.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

IBC container 1000 liter B-keuzeIBC container 1000 liter

IBC CONTAINER 1000 LITER B-KEUZE

35,00

Deze IBC container 1000 liter zijn geschikt voor het opslaan of vervoeren van alle types vloeistoffen en 100% in orde en compleet.

TRANSPORT OP AANVRAAG IVM VOLUME!

EERST BELLEN DAN BESTELLEN

Jerrycan 20 literClose up Jerrycan 20 liter

JERRYCAN 20 LITER INHOUD

3,00

Een jerrycan 20 liter slaat benzine of water voor u op, maar kan ook gebruikt worden voor schroeven, spijkers, diervoeders of snoep bijvoorbeeld.

Jerrycan 25 literJerrycan 25 liter 3 Uitverkocht

JERRYCAN 25 LITER INHOUD

3,50

Een jerrycan 25 liter kan overal gebruikt worden, op campings, autowerkplaatsen, noem het maar op. Ze kunnen goedkoop per post verstuurd worden.

Stalen vaten 200 literStalen vaten 200 liter 4 Uitverkocht

STALEN VATEN 200 LITER

15,00

Deze stalen vaten 200 liter kunnen voor € 13,25 met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € 15 per stuk.

Zwarte tonnenZwarte metalen ton Uitverkocht

ZWARTE TONNEN 208 LITER

15,00

Deze zwarte tonnen kunnen per post bij u thuis afgeleverd worden tegen zeer lage kosten. Deze ton is zeer geschikt voor de opslag van olie of brandstof.