KOOKPLAAT

Uw kookplaat ging net kapot? Niet getreurd, bij Witgoedhandel De Zwaan vindt u snel een andere kookplaat van uw keuze voor weinig geld. Het overgrote deel van de kookplaten in ons assortiment bestaat uit keramische kookplaten, maar ook voor een inductie kookplaat, elektrische kookplaat of een nieuwe gaskookplaat kunt u bij ons terecht. U heeft al een inbouw kookplaat vanaf € 45 van een van de topmerken zoals Siemens, Whirlpool, Bosch, ATAG of Etna. Het feit dat dit tweedehands kookplaten zijn, is geen probleem aangezien ze allemaal goed nagekeken werden bij ons in de werkplaats op gebreken en fouten. Tijdens dit controleproces werd de kookplaat opengemaakt en van binnen schoongemaakt en werden er onderdelen vervangen of gerepareerd als dat nodig was. Als u bij De Zwaan een tweedehands kookplaat koopt, is het zo goed als zeker dat hij nog jaren meegaat. Voor de zekerheid echter, krijgt u er een half jaar garantie op.

 

Een kookplaat hoeft niet duur te zijn

‘Een goedkope keramische-, inductie-, of gaskookplaat bij De Zwaan’

Uw kookplaat zelf inbouwen

Een inductie of keramische kookplaat ligt normaalgesproken gewoon los, het enige waar u rekening mee moet houden is dat er op de rand aan de onderkant van de plaat een zelfklevende band bevestigd moet worden zodat er een waterdichte afsluiting is. Als voorbereiding op dit werk zou het goed zijn als u de volgende zaken op zijn minst al klaar heeft liggen: een multimeter, zelfklevende band, een aansluitkabel, een schroevendraaier en een Stanley-mes. Wat betreft het aansluiten van de stroom zijn er natuurlijk kleine verschillen tussen inductie en keramisch, maar als het goed is vindt u op de onderkant van het apparaat instructies voor wat betreft de fases die gebruikt moeten worden en de posities van de verschillende kabels die uit de kookplaat komen. Als deze sticker niet meer aanwezig is, kunt u het beste online een gebruiksaanwijzing zoeken voor de betreffende kookplaat die u aangeschaft heeft. Als u geen vertrouwen heeft om dit werkje zelf te doen, kunt u het beste een derde partij of een handige oom er voor inschakelen. In elk geval kunt u dit niet aan Witgoedhandel De Zwaan overlaten, onze chauffeurs zijn hier uiteraard niet voor opgeleid en hebben er geen tijd voor.

Een kookplaat kopen bij De Zwaan komt met de volgende prettige voordelen:

  • Bij De Zwaan koopt u uw tweedehands kookplaat voor de beste prijs en u heeft ruime keuze uit vele verschillende kookplaten van allerlei topmerken. De prijzen variëren over het algemeen tussen de 45 en € 200.
  • Op alle tweedehands kookplaten zit een eerlijke garantie van een half jaar, waarin de kookplaat gratis voor u wordt gerepareerd of vervangen voor een gelijkwaardig exemplaar als hij binnen de garantieperiode kapot zou gaan. In onze voorwaarden kunt u lezen hoe u als klant van De Zwaan ook nadat de garantieperiode is verlopen u uw kookplaat bij ons voor bodemprijzen kunt laten repareren de komende jaren.
  • Van de meeste kookplaten die hier in de webshop aangeboden worden, hebben wij meerdere exemplaren op voorraad en u kunt deze dus razendsnel in huis hebben. Als u een speciaal exemplaar zoekt, die u hier niet aantreft, kunt u ons altijd even bellen. Bij ons in de showroom in Zwanenburg is onze collectie kookplaten namelijk een stuk groter dan hier in de webshop.
  • Ondanks dat u een tweedehands apparaat koopt, koopt u bij De Zwaan kwaliteit. Elke kookplaat is zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd voordat hij de verkoop inging.
  • Bij Witgoedhandel De Zwaan kunt u kiezen uit vier verschillende methodes om te bestellen: telefonisch, per e-mail, hier in de shop, of gewoon op de standaard manier bij ons in de showroom.
  • Voor het laten thuisbezorgen van witgoed berekenen we u een eenmalige prijs ongeacht hoeveel producten u bij ons koopt. Dit is een vergoeding voor de gereden kilometers die op uw postcode berekend wordt en altijd tussen de 20 en € 50 ligt.

‘Hier beneden vindt u onze complete collectie kookplaten die wij online aanbieden.’

Tweedehands inductie kookplaat Uitverkocht

ETNA INDUCTIE KOOKPLAAT

120,00

Tweedehands inductie kookplaat van het merk Etna. Deze inductie kookplaat met tiptoetsbediening heeft 4 kookzones en krijgt u met 6 maanden garantie.

Inductiekookplaat Siemens Uitverkocht

INDUCTIEKOOKPLAAT SIEMENS

150,00

2e hands inductie kookplaat van het merk Siemens met 4 kookzones uitgevoerd in zwart met RVS rand. Deze inductie kookplaat heeft 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Keramische kookplaat bestellen

PELGRIM KERAMISCHE KOOKPLAAT

90,00 50,00

Keramische kookplaat bestellen van het merk Pelgrim. Deze keramische kookplaat heeft 4 kookzones en wordt geleverd met 6 maanden garantie.