KOOKPLAAT GAS

Een kookplaat gas kunt u bij De Zwaan van alle mogelijke merken aantreffen. We hebben een wisselend aanbod, wat inhoudt dat producten uitverkocht raken of hier op de pagina nieuwe gaskookplaten erbij gekomen zijn. Over het algemeen zijn het kookplaten waarvan wij een grote partij ingekocht hebben en die tegen zeer lage prijzen verkocht worden. Een kookplaat gas raakt in principe nooit uit de mode aangezien ze overal gebruikt kunnen worden, zeker als er sproeiers bijgeleverd zitten voor andere types gas zoals bijvoorbeeld butagas. Op deze manier kan een kookplaat gas ook op de camping of op andere plekken waar geen vaste gasaansluiting is, gebruikt worden. De kookplaat gas wordt echter in de meeste gevallen gewoon in een keuken gebruikt. Zeker in een kleine keuken neemt hij weinig plaats in beslag en kan op een willekeurige plek op het aanrecht neergezet worden.

 

Uw kookplaat gas werkt overal

‘Gaskookplaten doen het zowel op aardgas als butagas’

Vrijstaand of voor de inbouw

Een kookplaat gas kan vrijstaand zijn, maar er zijn er ook die ingebouwd moeten worden. Normaal gesproken is het inbouwen van een kookplaat ongeacht wat voor type het is, niet zo heel moeilijk. De meeste liggen gewoon los, belangrijk is dat het gat in het aanrecht die juist een grote heeft en de plaat waterdicht geplaatst wordt door het gebruik van een speciale rubberen rand of bijvoorbeeld siliconen. Voor wat betreft het aansluiten van de slangen of stroom raadpleegt u het beste de gebruiksaanwijzing die bij de kookplaat zit. Voor het laten inbouwen van kookplaten kunt u niet bij Witgoedhandel De Zwaan terecht. We verkopen zowel maar hebben geen mensen in dienst die opgeleid zijn voor dit werk.

Kort samengevat, waarom u het beste bij De Zwaan koopt:

  • Bij Witgoedhandel De Zwaan krijgt u zes maanden garantie op tweedehands kookplaten. Als in deze periode uw kookplaat onverhoopt kapot zou gaan, wordt hij onmiddellijk omgeruild voor een gelijkwaardig exemplaar of gratis voor u gerepareerd. Als de garantie verlopen is, kunt u als klant van De Zwaan voor bodemprijzen uw kookplaat alsnog laten repareren. Op nieuwe kookplaten krijgt u twee jaar garantie van de fabriek.
  • Elke kookplaat gas die u hier in de webshop aantreft, is direct uit voorraad leverbaar en kunt u de volgende dag al in huis hebben als u voor het middaguur besteld heeft.
  • Tweedehands kookplaten zijn voor ze de verkoop ingingen zeer goed gecontroleerd door onze technici op veelvoorkomende euvels. Waar nodig werden zij gerepareerd of zijn er onderdelen vervangen zodat alle kookplaten hier in de webshop in een 100% goed werkende staat verkeren.
  • Bij Witgoedhandel De Zwaan kunt u per e-mail bestellen als u duidelijk uw gegevens opgeeft, uw bestelling en een telefoonnummer waarmee wij de echtheid van de bestelling kunnen controleren. Op dezelfde manier kunt u via het 020-nummer bovenaan de website uw bestelling doorgeven. Het is ook niet nodig om van tevoren af te rekenen, u mag uw bestelling betalen als u de producten bij ons ophaalt of wij ze bij u thuis afleveren.
  • De Zwaan hanteert lage bezorgkosten die altijd tussen de 20 en € 50 liggen. Afhankelijk van uw woonplaats betaalt u een bedrag voor de gereden kilometers. Het is dus mogelijk om meerdere producten in één keer te bestellen, u betaalt dan toch maar een keer bezorgkosten.

Alle kookplaten op gas

Gasfornuizen

Gasfornuis de luxe wit 7Gasfornuis de luxe wit 8 Uitverkocht

GASFORNUIS DE LUXE WIT | Merk: De Zwaan

250,00

De Zwaan heel luxe wit gasfornuis, met alle mogelijke opties, in de kleur wit, wordt geleverd nieuw in de verpakking met 2 jaar garantie. Dit gasfornuis is 60 cm breed, en past in iedere keuken.

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas 7Gasfornuis gas op glas 8 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS | Merk: De Zwaan

450,00 250,00

Gasfornuis gas op glas van De Zwaan, het allernieuwste model op het gebied van gasfornuizen, ontworpen en voor het eerst in Nederland te koop, met alle opties, waaronder ontdooi functie, 6 kook functies voor de hete lucht oven, en ook heel erg makkelijk om schoon te houden, is dit gas op glas gasfornuis van De Zwaan.

Aanbieding!
Gasfornuis gas op glas RVS 10Gasfornuis gas op glas RVS 11 Uitverkocht

GASFORNUIS GAS OP GLAS RVS DE LUXE | Merk: De Zwaan

500,00 480,00

De Zwaan gasfornuis gas op glas RVS, is uniek, en zeer mooi, past in elke keuken, en is heel makkelijk schoon te houden. Dit gasfornuis gas op glas in RVS-uitvoering is voorzien van alle opties, ook ontdooi functie.

Gasfornuis met gasovenGasfornuis met gasoven 6 Uitverkocht

GASFORNUIS MET GASOVEN

195,00

Gasfornuis met gasoven van het merk De Zwaan. Dit splinternieuwe gasfornuis heeft energieklasse A en elektrische ontsteking. Erg goed maar zeer goedkoop.

Goedkoop 90 cm fornuisGoedkoop 90 cm fornuis 5 Uitverkocht

GOEDKOOP 90 CM FORNUIS

530,00

Een goedkoop 90 cm fornuis professioneel met alle luxe die u zich kunt wensen. Alle fornuizen van De Zwaan zijn ongekend laag geprijsd.

Aanbieding!
Goedkoop gasfornuis 50 x 60 cm 4Goedkoop gasfornuis 50 x 60 cm 5 Uitverkocht

GOEDKOOP GASFORNUIS 50 x 60 CM | Merk: De Zwaan

275,00 250,00

Goedkoop gasfornuis 50 cm breed, zeer goede kwaliteit, en wordt geleverd met 2 jaar garantie, nieuw in de verpakking. De Zwaan gasfornuizen passen in iedere keuken, voor jarenlang kook plezier.

Goedkoop RVS gasfornuisGoedkoop RVS gasfornuis 2 Uitverkocht

GOEDKOOP RVS GAS FORNUIS

325,00

Goedkoop RVS gasfornuis, splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie. Dit gasfornuis is van A-kwaliteit, goedkoop en erg zuinig (energieklasse A).

Luxe 5 pits gasfornuisLuxe 5 pits gasfornuis 5 Uitverkocht

LUXE 5 PITS GASFORNUIS

570,00

Luxe 5 pits gasfornuis met een super goede oven. Alle gasfornuizen van het merk De Zwaan worden geleverd met installatie en 2 jaar garantie.

RVS gasfornuis 50cmRVS gasfornuis 50cm 2 Uitverkocht

RVS GASFORNUIS 50 CM BREED

275,00

RVS gasfornuis 50cm breed. Dit fantastische en zuinige gasfornuis met geringe breedte wordt zeer goedkoop geleverd met 2 jaar garantie op gebreken.

Aanbieding!
Zwart 90 cm gasfornuisZwart 90 cm gasfornuis 5 Uitverkocht

ZWART 90 CM GASFORNUIS

600,00 580,00

Een prachtig zwart 90 cm gasfornuis met 5 pitten, een digitale timer, draaispit en grill. Wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Zwart gasfornuisZwart gasfornuis 2 Uitverkocht

ZWART GASFORNUIS

320,00

Zwart gasfornuis van het merk De Zwaanmodel ZW-604003, 60cm breed met 4 pitten. Zeer goede ingebouwde oven, nieuw in doos met 2 jaar garantie erop.