KOFFIEMACHINE

Een koffiemachine neemt u of uw secretaresse veel werk uit handen, en zet waarschijnlijk lekkerder koffie dan u zelf. Bijna iedereen is gek op een lekkere kop koffie, en zeker ‘s ochtends vroeg als hij op zijn werk aankomt. Ongeacht het aantal werknemers wat u heeft, zal het erg op prijs gesteld worden als ze voor het eerst een professionele koffiemachine op het werk zien staan. Een goede koffiemachine zet niet alleen koffie maar ook espresso, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk, thee en serveert heet water of direct een eenvoudige soep. Iets wat vroeger misschien ondenkbaar was, kan met de huidige lage prijzen (hier in de webshop al vanaf € 195) voor koffiemachines opeens wel. Alle kleinere bedrijven hebben tegenwoordig genoeg budget voor een eigen inbouw koffiemachine.

 

Koffiemachine van o.a. Douwe Egberts, Jede, en Miele

‘Een koffiemachine brengt overal vreugde op het werk’

De goedkoopste koffiemachine vindt u bij De Zwaan

Zijnde gespecialiseerd in nieuw en tweedehands witgoed, biedt De Zwaan u een groot assortiment aan verschillende koffiemachines van uiteenlopende merken. U koopt uw koffiemachine uiteraard het liefst voor een aantrekkelijke prijs, wat hier in de webshop niet moeilijk is want wij hanteren de laagste prijzen in de markt. Ongeacht welk merk of prijsklasse koffiemachine, De Zwaan zal zeker de goedkoopste zijn. Afgezien daarvan bieden wij u natuurlijk ook de beste garantie en service.Zelfs een inbouw Siemens koffiemachine heeft u bij ons al voor € 350. Het inbouwen van een koffiemachine is natuurlijk wel zo netjes, maar een losstaande zet in principe net zulke lekkere koffie. Een bijkomend voordeel van een koffiemachine is dat de koffie altijd perfect op smaak is en er niet met de hand geknoeid hoeft te worden met suiker en melk.

Waarom een koffiemachine aanschaffen?

  • Uw werknemers zullen het u zeker in dank afnemen als er bij u op het werk of kantoor een koffiemachine geïnstalleerd wordt.
  • Een koffiemachine neemt werk uit handen, zeker tijdens vergaderingen of andere werkdruk is het makkelijk als er alleen maar op een paar knoppen gedrukt hoeft te worden om de lekkerste koffie te kunnen drinken.
  • Een koffiemachine hoeft tegenwoordig niet meer gehuurd te worden. De prijzen zijn zo laag dat het kopen van een koffiemachine voor iedereen bereikbaar is.
  • Elk bedrijf komt professioneler over als er een koffiemachine is, vergelijk het met het hebben van een website.

Deze koffiemachine koopt u het beste bij Witgoedhandel De Zwaan, aangezien:

  • De Zwaan u de beste garanties geeft. Opnieuw witgoed altijd minstens twee jaar en tweedehands een half jaar. Bij ons kunnen ook na de garantieperiode klanten voor heel weinig bij ons gekocht witgoed laten repareren.
  • Koffiemachines kunnen via de webshop, mail, bij ons op de vestiging maar ook via telefonische bestelling razendsnel gekocht worden.
  • Witgoedhandel De Zwaan voert de beste prijzen in de markt en heeft bovendien vaak aanbiedingen op koffieapparaten.
  • De machine kan voor een klein bedrag, wat per postcode wordt berekend, bij u thuis afgeleverd worden.
  • Nu uw koffieapparaat bestellen en deze hoeft pas afgerekend te worden als u hem bij ons komt ophalen of bij hem bij u afleveren.

Ander witgoed van De Zwaan

Witgoedhandel De Zwaan is ook de goedkoopste op het gebied van wasmachines, condensdrogers, ovens, magnetrons, gasfornuizen, koelkasten en nog veel meer. Zo heeft u al een goedkoop gasfornuis of een goedkope wasmachine voor prijzen die u nooit in gedachten had.

‘Mogelijk hebben wij u ondertussen overtuigd om meteen hieronder een koffiemachine bij ons te bestellen. Bestel vroeg op de dag en u heeft hem morgen al in huis.’

Uitverkocht

AEG Koffiemachine

300,00

Goedkope AEG koffiemachine, deze goedkope koffiemachine is geschikt om in te bouwen. AEG inbouw koffie machine , met een stoom pijpje, afneembaar water reservoir, en met 6 maanden garantie.

Bosch inbouw koffiemachine Uitverkocht

BOSCH INBOUW KOFFIEMACHINE

350,00

Deze Bosch inbouw koffiemachine zal u van de nodige luxe voorzien op het werk of gewoon thuis op het gebied van koffie en thee zetten. Bosch inbouw koffie machine , met een stoom pijpje, afneembaar water reservoir, en met 6 maanden garantie.

Inbouw koffieapparaat Siemens Uitverkocht

INBOUW KOFFIEAPPARAAT SIEMENS

350,00

Dit inbouw koffieapparaat Siemens heeft een stoompijpje voor capuccino en een afneembaar waterreservoir. Wordt geleverd met 6 maanden garantie.

Jede koffiemachine kopen Uitverkocht

JEDE KOFFIEMACHINE

200,00

Jede koffiemachine kopen, deze professionele koffiemachine zet in een handomdraai de lekkerste koffie op feestjes of in uw kantoor voor vrienden of klanten.

Aanbieding!
Uitverkocht

LUXE BOSCH INBOUW KOFFIEMACHINE

400,00 300,00

Deze Bosch inbouw koffiemachine zal u van de nodige luxe voorzien op het werk of gewoon thuis op het gebied van koffie en thee zetten. Bosch inbouw koffie machine , met een stoom pijpje, afneembaar water reservoir, en met 6 maanden garantie.

Aanbieding!
Miele koffiemachineMiele koffiemachine 2 Uitverkocht

MIELE KOFFIEMACHINE

350,00 250,00

Miele koffiemachine, compacte machine voor een prachtige prijs compleet uitgevoerd in RVS dus makkelijk schoon te houden. Een top koffiemachine.