KOELKAST

Als u op zoek bent naar een nieuwe koelkast, zit u hier op de pagina precies goed. De Zwaan heeft ze van eigen ontwerp en ook verkopen we partijen van andere merken. Een koelkast van De Zwaan heeft het voordeel dat u er een koopt van A-kwaliteit en A-klasse aangezien hij geproduceerd is in de fabriek van een bekend Europees merk waar wij ons witgoed laten produceren. Tegelijkertijd betaalt u niets teveel, wij houden de prijzen van onze splinternieuwe koelkasten namelijk altijd zo laag mogelijk. Dit geldt ook voor de partijen van andere merken waarop we slechts een kleine winstmarge pakken en die meestal snel weer uitverkocht zijn.

Koelkast net kapot gegaan?

‘Wij bieden hier altijd meerdere splinternieuwe goedkope exemplaren aan.’

Uw ijskast splinternieuw in doos met twee jaar garantie

Elke nieuwe koelkast die wij hier in de webshop verkopen, wordt splinternieuw in doos razendsnel uit voorraad geleverd met een garantieperiode van minstens twee jaar. Als grootste witgoedverkoper van Nederland kunt u er bij Witgoedhandel De Zwaan vanuit gaan dat u de beste prijs betaalt voor uw nieuwe aankoop. We bieden altijd meerdere modellen aan in verschillende afmetingen, soms met veel vriesruimte en vol met vrieslades, soms met alleen koelruimte. U vindt ze hier van zeer kleine afmeting zoals een tafelmodel maar ook bijzonder grote exemplaren met tot 330 l inhoud of meer. Een ding wat ze alle gemeen hebben is dat ze altijd een prima energieklasse van op zijn minst energieklasse A voor koelkasten hebben en zeer geruisloos zijn.

Waarom bij De Zwaan kopen?

  • De Zwaan biedt u de beste prijs. Een koelkast tafelmodel bijvoorbeeld,van dezelfde kwaliteit gaat u bij onze concurrentie zeker niet goedkoper vinden.
  • Bij De Zwaan kunt u per mail, telefoon, in de shop of op locatie bestellen.
  • Wij leveren altijd razendsnel en alles uit voorraad. Vroeg op de dag besteld, is morgen in huis.
  • We rekenen slechts eenmalige kosten tussen 20 en 50 euro voor gereden kilometers voor bezorging.
  • Van tevoren afrekenen is bij ons niet nodig, tenzij u graag met iDEAL betaalt, dan zou u dat hier in de webshop moeten doen.

‘Onderstaande apparaten zijn uit voorraad leverbaar.’

22000-01

KOELKAST 140 CM

220,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.

Luxe koel vriescombinatieLuxe koel vriescombinatie 10

LUXE KOEL VRIESCOMBINATIE

475,00

Een hele luxe koelkast met veel opties, nieuw in de doos met 2 jaar garantie. Deze luxe koel/vries combinatie is voorzien van o.a. een digitaal scherm, multi airflow system , no frost , led verlichting aan beide kanten in het koel gedeelte.

Retro koelkastRetro koelkast 4

RETRO KOELKAST DE ZWAAN

375,00

Deze retro koelkast bieden we u tegen een bodemprijs aan. Houdt u van retro design of is uw huis al zo ingericht? Dan is dit model perfect voor u.