KOELKAST MET VRIEZER

Een koelkast met vriezer hebben wij voor u in vele soorten en maten. Om te beginnen bieden wij u hier op de pagina een wisselend aanbod, maar over het algemeen vindt u hier tafelkoelkasten met een vriesvak, kleine- middelgrote- en grote koelkasten die zowel een koel gedeelte als een vries gedeelte hebben. In de meeste gevallen beschikken deze koelkasten over meerdere deuren en een aantal vriesladen. We onderscheiden twee verschillende groepen die beide tot de categorie “koelkast met vriezer” behoren. Dat zijn om te beginnen de koelkasten met vriezer van eigen ontwerp die het merk De Zwaan voeren. Deze koelkasten laten wij produceren in de fabriek van een groot Europees merk voor koelkasten en worden zeer goedkoop aangeboden. In dit geval heeft u A-kwaliteit koelkast met vriezer voor een ongekend lage prijs. Maar ook bieden wij u hier koelkasten aan van andere merken zoals bijvoorbeeld Daewoo en Exquisit, die tevens zeer laag geprijsd zijn.

Een koelkast met vriezer bij Witgoedhandel De Zwaan

‘Spotgoedkope splinternieuwe koelkasten van A-kwaliteit’

Goedkope koelkasten met vriezer

De koelkasten die wij u hier op de pagina aanbieden gaat u bij de concurrent zeker niet goedkoper vinden. Op alle nieuwe koelkast een krijgt u bij De Zwaan 2-5 jaar garantie. Profiteert u dus nu van onze goedkope koelkasten met vriezer als die van u net kapot gegaan is en u een nieuwe nodig heeft. Elke koelkast met vriezer die u hier aangeboden wordt, heeft een laag geluidsniveau, een lage energieklasse en een ruim volume voor zijn klasse. Voor een klein extra bedrag brengen wij de koelkast bij u thuis voorbij, sluiten hem voor u aan en testen of hij goed werkt.

Voor een koelkast met vriezer moet u bij De Zwaan zijn:

  • U heeft bij ons al een koelkast aanbieding vanaf € 150, en soms nog wat goedkoper. Witgoedhandel De Zwaan is de grootste verkoper in Nederland van nieuw en tweedehands witgoed en bij ons vindt u altijd de voordeligste koelkasten met vriezer.
  • Het is bij De Zwaan mogelijk om per telefoon of e-mail uw bestelling door te geven. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons op de zaak of hier in de webshop bestellen.
  • Alle koelkasten worden uit voorraad geleverd, wat inhoudt dat als u vroeg op de dag bestelt u uw nieuwe koelkast morgen al in uw keuken heeft staan.
  • Voor bedragen tussen de € 20 en € 50 afhankelijk van uw postcode, bezorgen we de koelkast met vriezer bij u thuis. Voor dit bedrag zetten wij hem tevens op zijn plek en sluiten hem voor u aan. De bezorgkosten zijn eenmalig en per bestelling, wat inhoudt dat u meerdere producten kunt bestellen zonder dat deze kosten oplopen.
  • Bij Witgoedhandel De Zwaan kan men gewoon bestellen en hoeft men pas af te rekenen op het moment dat de koelkast opgehaald wordt of hij aangesloten en wel bij u thuis in de keuken staat.

Extra info over onze witgoedartikelen in het algemeen

Witgoedhandel De Zwaan heeft niet alleen de beste koelkast aanbieding voor u, wij hebben op elk gewenst moment altijd meer dan 5000 witgoedapparaten op voorraad in onze showroom in Zwanenburg. Ook voor bijvoorbeeld een inbouw oven of koffiemachine bent u bij ons aan het juiste adres, ook hierin zijn wij de goedkoopste in Nederland. Bij De Zwaan vindt u altijd de beste prijs, de beste service en garantievoorwaarden voor zowel gebruikt als splinternieuw witgoed.

‘Hier beneden treft u alle koelkasten met vriezer aan die wij op dit moment aanbieden.’

AEG koelkastAEG koelkast open Uitverkocht

AEG KOELKAST MET 3 VRIESLADEN

100,00

Deze AEG koelkast heeft aan de onderkant een vriesgedeelte met 3 vrieslades. Wordt geleverd met 6 maanden garantie en kan thuisbezorgd worden.

Bosch koelkastBosch koelkast 2 Uitverkocht

BOSCH KOELKAST

100,00

Deze Bosch koelkast is goed nagekeken. Het apparaat gaat waarschijnlijk nog jaren mee ondanks zijn zeer lage prijs en heeft zes maanden garantie.

Bosch RVS koelkastgeopende Bosch RVS koelkast Uitverkocht

BOSCH RVS KOELKAST

200,00

Deze tweedehands Bosch RVS koelkast verkeert in een zeer goede en nette staat en bieden we u goedkoop aan met 6 maanden garantie.

Goedkope koelkast tafelmodelGoedkope koelkast tafelmodel 2 Uitverkocht

GOEDKOPE KOELKAST TAFELMODEL

150,00

Goedkope koelkast tafelmodel van het merk De Zwaan. Absoluut lage prijs voor een zuinige splinternieuwe koelkast met vriesvak en 2 jaar garantie erop.

Grijze Liebherr koelkastGrijze Liebherr koelkast geopend Uitverkocht

GRIJZE LIEBHERR KOELKAST

150,00

Deze grijze Liebherr koelkast kunt u nu voor weinig geld op de kop tikken. Dit is een koelkast voor de liefhebber van het topmerk Liebherr.

Aanbieding!
Uitverkocht

KOELKAST 140 CM

220,00 195,00

Koelkast 140 cm voor een zeer scherpe prijs. Deze koel/vriescombinatie is bijzonder zuinig met energieklasse A+ en tevens vrijwel geruisloos.

Aanbieding!
Koelkast 170 cm 4Koelkast 170 cm 3 Uitverkocht

KOELKAST 170 CM HOOG

300,00 250,00

Deze koelkast 170 cm wordt u zeer goedkoop aangeboden. Alle koelkasten worden splinternieuw in doos geleverd met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Koelkast met 3 vrieslades 8Koelkast met 3 vrieslades 6 Uitverkocht

KOELKAST MET 3 VRIESLADES

350,00 285,00

Deze koelkast met 3 vrieslades van het merk De Zwaan heeft zowel een laag geluidsniveau als ook een zeer zuinige energieklasse. Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie.

Aanbieding!
Luxe koel vriescombinatieLuxe koel vriescombinatie 10 Uitverkocht

LUXE KOEL VRIESCOMBINATIE

475,00 395,00

Een hele luxe koelkast met veel opties, nieuw in de doos met 2 jaar garantie. Deze luxe koel/vries combinatie is voorzien van o.a. een digitaal scherm, multi airflow system , no frost , led verlichting aan beide kanten in het koel gedeelte.